Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Odds to win the NBA Championship

Cote de a câștiga campionatul NBA

Suntem încă câteva luni distanță de Campionatul NBA, care începe pe la mijlocul lunii iunie. Dar nu trebuie să așteptați atât de mult pentru a câștiga „bani ușor” cuGolden State Warriors (-155) ca alegere. Dinastia își dorește al patrulea titlu în cinci ani și încă arată imbatabil.Toronto Raptors (+750) sunt pe locul doi la distanță cu o mulțime de alți „concurenți”.

Mai jos este o listă completă a top candidații la campionatul NBA cu cote:

Cum să pariezi la Campionatul NBA 2018

Cote la campionatul NBA

Echipă

Cote pentru a câștiga campionatul NBA

Golden State Warriors -155
Toronto Raptors +750
Boston Celtics +950
Houston Rockets +1500
Philadelphia 76ers +1500
Los Angeles Lakers +1600

 

Plictisitul este rău ca fan, dar grozav ca parior.Warriors fiind -155 pentru a câștiga titlul pare ușor și doar câteva accidentări îi vor face pe parioși să transpire. Odată cu regresiaHouston Rockets șiBoston Celtics, celelalte două echipe experți au prezis că vor daGolden State o provocare, fereastra lui Golden State către un alt titlu continuă să crească.

CeiRaptorii sunt un „cal întunecat” în termenii cei mai liberi. Chiar dacă au unul dintre cele mai bune recorduri și, probabil, al doilea cel mai mare jucător de astăzi înKawhi Leonard, Toronto încă nu s-a dovedit a fi o marfă de top. Încă se luptă împotriva echipelor de top.

Dacă Houston schimbă cumva situația, ar putea merita o lovitură cu 15-1. Dar au pierdut adâncime și apărare și au o sarcină grea de a găsi ajutor pentru domnitorulMVP James Harden. Boston la +950 este, de asemenea, interesant, mai ales dacă găsesc o modalitate de a se gelifica cuGordon Hayward în rotație.

Pariere: dar să nu ne păcălim, acesta este Campionatul Golden State de pierdut.Războinicii au îndurat o mulțime de răni sezonul trecut și au predat grupa de serie Rockets. Cu toate acestea, nimic din toate acestea nu a contat, deoarece ei încă au terminat în top. Războinici cu trei turbă. Rezervă-l.

Golden State Warriors Pentru a câștiga campionatul NBA
-155
Sports Interaction

Pariuri în campionatul NBA| ||778

  • Opening favourites to win the NBA Championship are 5-2 in the last seven seasons
  • Un cap de serie #1 a câștigat Campionatul NBA în cinci din ultimele șase sezoane
  • Teams with the best regular season record have won a title in four of the last eight seasons
  • Nici o echipă NBA nu a câștigat trei titluri consecutive de la Los Angeles Lakers din 2000-2003 
  • LeBron James currently has an active eight consecutive NBA Finals streak
  • Șapte francize diferite au câștigat un titlu NBA în ultimii zece ani

Cele mai bune pariuri sportive online pentru pariuri la baschet NBA

NBA continuă să crească și este pe locul doi după fotbal în ceea ce privește atractivitatea globală. Cu fani și pariori de pe fiecare continent, NBA este cu ușurință unul dintre cele mai populare sporturi în pariuri.

Casile de pariuri sportive online sunt ocupate în fiecare zi datorită ofertelor lor de înscriere și o gamă extinsă de opțiuni de pariere. Jocul este și mai ușor cu un serviciu excelent pentru clienți.

Verificați acest widget ca un ghid rapid și ușor pentru cele mai bune case de pariuri sportive, astfel încât să puteți alege cine este cel mai bun:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive