Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018/19 NBA preseason games

Meciuri de presezon NBA 2018/19

Preasonul NBA începe în acest weekend și în acest articol vom examina tendințele din presezonele anterioare și vom analiza de ce pot exista astfel de valori aberante. Să sperăm că putem da peste câteva pietre prețioase ascunse, să profităm de câteva locuri oportuniste și să adăugăm câteva unități la bankroll.

Presezonul NBA: Perspective despre pariuri| ||657

Brad Stevens și Boston Celtics

Primul lucru care mi-a atras atenția când răsfoiam știrile despre NBA a fost căKyrie Irving and Gordon Hayward were BOTH back on the court for the Boston Celtics.

Deci, în calitate deparior sportiv online, întrebarea că Aș avea este"cât vor juca acest presezon?". Având în vedere cum amândoi ies din concedieri lungi pentru accidentări, Brad Stevens îi va împinge în timpul jocurilor de pre-sezon pentru a-i readuce în formă de joc sau îi va uşura înapoi.

Dacă primul, atunci asta înseamnă că Celtics vor să aibă 2 toate stele pe teren mai mult decât ar fi normal în timpul unei predici NBA, care, pentru mine, ar putea însemna o valoare furișă și cu siguranță ceva pe care îl voi monitoriza.

Dar chiar dacă Irving și Hayward nu fac asta. Jucăm mai mult decât obișnuit, există un alt factor care cântărește foarte mult în sprijinul Bostonului în locurile potrivite.

Boston Celticsau mers cu 15-3 SU în ultimele 3 presezone.| ||681 It's become clear that Brad Stevens cares about the preseason and wants to win these games as part of establishing a winning culture.

Vedem acest lucru înNFL de asemenea. Unii antrenori apreciază foarte mult presezonul și joacă pentru a câștiga aceste jocuri. Exemple în acest sens sunt antrenorul principal al Minnesota Vikings, Mike Zimmer, care are un record în carieră după sezon de 17-4. Sau antrenorul Ravens, John Harbaugh, care are 33-12 ani în pre-sezon.

Dacă pot folosi analogia mea bursieră, Boston Celtics sunt o acțiune puternică, precum Apple sau Google și ar trebui să fie fundamentul portofoliul dvs. de pariuri de presezon.

Acum, acest lucru mă aduce la probabilul lor contestator pentru supremația Conferinței de Est în acest sezon, Toronto Raptors. Principala cheie a succesului lor în sezonul regulat de anul trecut a fost formarea listei lor. Era profund și puteau aduce 5-6 bărbați de pe bancă pentru a aduce contribuții pozitive în fiecare seară.

Adăugați la asta, adăugarea lui Kawhi Leonard, unul dintre cei mai buni 5 jucători din ligă și au șansa de a face lucruri grozave în acest sezon.

Acum nu mă aștept pe Kawhi Leonard va juca mult în presezon, dar acestea fiind spuse, vor continua să lanseze o mulțime de tipi în fiecare noapte care sunt obișnuiți să joace minute semnificative în NBA și au făcut acest lucru pentru a câștiga capul de serie numărul 1 în Conferință sezonul trecut. , așa că ar putea fi un caz în care banca Raptors bate pe băncile mai slabe ale tuturor adversarilor lor, în timpul presezonului.

Așadar, băieții mari din topul conferinței de Est vor merita să fie atenți mai ales dacă cei care fac cote le dau un număr mic de acoperit.

La fel ca Stevens, noul antrenor principal al Toronto Raptors, Nick Nurse, ar putea vedea presezonul drept modalitatea lui de a insufla o cultură câștigătoare.

Then there are teams that are not about the culture, but only about the player.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive de unde poți intrați online și alegeți-l pe cel mai potrivit pentru dvs.:

  Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive

  Regelui James nu-i pasă de pre-sezonul tău

  Echipa lui Lebron James nu trebuie să insufle nicio cultură... Lebron este cultura. Lebron decide ce seturi ofensive conduce, cine joacă și câte minute și, practic, orice altceva. De asemenea, nu-i pasă de pre-sezon, sincer s-ar putea să nu-i pasă nici măcar de sezonul regulat.

  Recordul Cavaliers în ultimele 3 presezone a fost 4-14 SU.

  Și acum că se află peLos Angeles Lakers care, după dorința lui, au dobândit niște veterani cu care să se joace, sunt mai puțini tineri care vor merge acolo și vor încerca să câștige minute pentru că Luke Walton nu va decide cine joacă... Lebron va. Așa că, probabil, căutați un loc în care Lakers sunt favorizați în acest presezon și pariați cealaltă echipă peMONEYLINE.

  Linii umflate

  Much like the NFL preseason, there is an argument to be made that there should never be a point spread higher than 5 or 6 points. I would argue the same is true for the NBA preseason.

  Și, deși nu ar trebui să existe, inevitabil, o echipă va fi o mare favorită de 7 puncte sau mai mult în timpul presezonului fără niciun motiv. . Rareori este diferența de talent în NBA atât de mare pentru a justifica spread umflați pentru jocurile de pre-sezon fără sens. Așa că fii cu ochii pe echipe care nu sunt chiar atât de îndepărtate, dar care sunt cu un punct spread.

  Ma puteți urmări pe twitter @zahir_gilani