Mar, 27.03.2018 - 13:54 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 27/03/2018 - 13:54 EDT

Predictii NBA în seara asta: Raptors To Edge The Fatigued Nuggets

NBA Predictions Tonight: Raptors To Edge The Fatigued Nuggets

Raptors În duel pe Tough But Tired Nuggets    || |663

My Team's Next MatchToronto Raptors

Ei sunt încă regii ai Conferința de Est dar Toronto a părut vulnerabil în ultima vreme. În patru dintre ultimele lor cinci, Raptors au predat cel puțin 112 puncte, inclusiv 132 de la Oklahoma City și Cleveland, ambele înfrângeri. Raptors se laudă în continuare cu apărarea clasată pe locul cinci (103,5), dar nu le este nevoie să găzduiască explozivul Denver Nuggets.

Înfrângerea în fața celor de la Clippers a făcut ca Toronto să aibă cel mai bun record acasă în NBA dar Centrul Air România rămâne încă un loc descurajant pentru adversari, în special pentru Nuggets, care au unul dintre cele mai proaste recorduri rutiere pentru un candidat la playoff. Fanii Raptors ar trebui să-și închidă centura, totuși, deoarece ar putea exista o mulțime de turbulențe care îi așteaptă pe Raptors.


Predicții directe și cu împrăștiere a punctelor

Cote NBA oferite de  Interacțiune sportivă

  • Denver la Toronto: Bet Nuggets ATS (+9,0, -110)
  • San Antonio la Washington: | ||686Bet San Antonio SU (-115)
  • Cleveland la Miami: Pariez Cavaliers ATS (-4,0, -110)
  • Indiana la Golden State: Pariu Pacers ATS (-5,0, -110)

Linii NBA: Road Warriors Deliver

Denver la Toronto  Bet Nuggets ATS (+9,0, -110)

The Denver Nuggets  au doar 13-23 SU pe drum, dar au 7-5-1 ATS când se află pe coasta de est și au 8-2 ATS când joacă Raptors în ultimele 10 întâlniri. Nuggets au fost recent un meci greu pentru Toronto. În ultimele lor cinci jocuri la ACC, Raptors nu au câștigat cu mai mult de cinci puncte, deși s-au impus în patru dintre ele.

Nuggets ar putea fi câini vii aici, dar fiind în a doua noapte de spate. -în spate le-ar putea lua ceva avantaj. Denver, condus de România Jamal Murray, este a șasea cea mai bună echipă ofensivă (109,3) și este clasată în primele zece în procente de asistență (a șasea) și procente de lovituri reale (a șaptea).

Chiar dacă vor fi puțin obosiți, nouă puncte este suficient loc pentru Nuggets, a căror ofensă puternică îi va menține în acest joc, deși Toronto ar trebui în cele din urmă să prevaleze.

San Antonio la Washington  Pariau San Antonio SU (-115)

Sirajul lor de victorii tocmai a fost întrerupt, dar San Antonio Spurs au rulat în ultima vreme. În ciuda faptului că au fost cea mai proastă echipă Spurs din peste două decenii, băieții lui Gregg Poppovich ar trebui să-i devanseze pe Vrăjitori. San Antonio are scorul de 8-2 în fața lor la Washington în ultimele zece jocuri și a câștigat patru la rând în general. Spurs sunt fără Kawhi, dar au încă al doilea cel mai bun rating defensiv (101,9) din ligă.

Washington are a 11-a cea mai bună ofensă (107,2) și are avantaje la sută totală de tir. Dar o apărare solidă depășește o ofensă bună, mai ales atunci când San Antonio deține, de asemenea, avantaj în reveniri și diferența de rotație. Linia pick'em este exactă, deoarece acesta va fi un joc strâns disputat, dar Spurs sunt puțin mai pricepuți și mai buni la oprirea loviturilor, așa că ar trebui să prevaleze.

Cleveland la Miami –| ||723 Bet Cavaliers ATS (-4.0, -110)

Cleveland Cavaliers Cleveland Cavaliers au fost fără îndoială cea mai dezamăgitoare echipă din acest sezon. Ei au doar 26-46-1 ATS și sunt pe cale să fie prima echipă condusă de LeBron James care nu a câștigat 50 de meciuri din sezonul 2007-08. Dar Cavs-ii au fost în lacrimi și încep să fie din nou sănătoși. Ca să nu mai vorbim de King James are o medie de o triplă-dublă de la începutul lunii februarie.

În ceea ce privește Miami, ei au fost o echipă bună în secret și sunt a zecea cea mai bună echipă defensivă (104,6). Păcat că au lipsit de centru Hassan Whiteside, deoarece vor avea nevoie de toată protecția interioară pe care o pot găsi. Așteptați-vă ca James să exploateze curtea de față subțire a Heat în timp ce deschide perimetrul pentru băieții săi.

Aceasta va fi o afacere cu scoruri mari și Heat se va opune Cavs la fiecare pas, dar lui James nu i se va refuza a șasea victorie consecutivă.

Indiana la Golden State  Pariu Indiana ATS (-5,0, -110)

Aruncă toate cheat-urile despre meciurile anterioare cu Indiana Pacers și Golden State, deoarece aceasta este versiunea G-League a Warriors. Fără Kevin Durant, Steph Curry și Klay Thompson, Warriors sunt pregătiți pentru alegere și au 5-5 și 3-7 ATS în ultimele 10 jocuri. Ei sunt, de asemenea, lipsiți de victorie ca nefavorabili (0-3).

Pacerii sunt o echipă echilibrată, ocupând locul 12 atât în ​​clasamentul ofensiv (107.2) cât și în cel defensiv (105.6) și au 19-16 ATS pe drum. Victor Oladipo, principalul candidat pentru Cel mai bun jucător, s-ar putea lupta împotriva Warriors, deși Golden State este încă o echipă defensivă de top 10, mai ales cu Draymond Green revenind.

Acesta ar trebui să fie un alt meci competitiv și unul care Golden State va pierde din nou, deoarece le lipsește puterea de a câștiga jocul când acesta este pe linie

Peste/Sub alegere

Revanșa ar trebui să fie mai mult la fel

San Antonio at Washington (U +201.5, -110)

Acești doi s-au întâlnit miercurea trecută și niciunul nu a atins 100 de puncte și nu există motive să credem că scorul va fi mai mare dacă nu se îndreaptă către prelungiri. Spurs joacă o apărare uluitoare și ambele echipe joacă un ritm mai lent decât majoritatea echipelor NBA. În ultimele lor zece întâlniri, de asemenea, o medie de 200,5 puncte totale.

Ambele echipe sunt, de asemenea, fără cei mai buni jucători ofensivi în Kawhi Leonard și, respectiv, John Wall. Accentul se va pune pe apărare, așa cum este în majoritatea jocurilor Spurs. Totalurile au scăzut în patru dintre ultimele cinci jocuri de drum ale lui Spurs. Aceasta ar trebui să urmeze tendința.

Rezultate / ProgrameNBA
 

Categorie :Știri NBA

Mai multe articole...
NBA News - 18/10/21
Noul program NBA 
NBA New Schedule

Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocurile, jucătorii șiechipele NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

Știri NBA - 07/06/21
Cum să urmăriți NBA în România? 
How to Watch the NBA in România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors în drum spre câștigarea primului lor titluTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena, pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

NBA News - 17/03/21
Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||882
Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

NBA News - 09/03/21
Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime, în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

Un bărbat obișnuit din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?