Sâmbătă, 31.03.2018 - 14:16 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 31/03/2018 - 14:16 EDT

Prodicții NBA în această seară: Raptors și Celtics se luptă pentru primul

NBA Predictions Tonight: Raptors and Celtics Fight for First

Raptorii trebuie să învingă Celtics pentru a proteja primul loc

Următorul meci al echipei meleToronto Raptors

Cu șapte meciuri rămase, Toronto Raptors se află pe primul loc, dar îi au pe Boston Celtics să-și respiră la gât. În ciuda faptului că i-a lipsit Kyrie Irving din cauza unei erupții de accidentări, Celtics au câștigat cinci la rând și au câștigat două meciuri cruciale împotriva lui Toronto în următoarele zile. Dacă Raptors speră să obțină un avantaj pe terenul de acasă pe parcursul playoff-urilor din Est, vor trebui să câștige cel puțin unul dintre aceste jocuri.

Toronto și Boston și-au împărțit primele două jocuri câte unul și sunt unul dintre cei mai intriganți doi rivali care cresc în NBA. Raptorii mai sănătoși sunt favoriții care merită și ar trebui să-și facă treaba. DeMar DeRozan este probabil să joace, dar chiar și fără el, Toronto ar trebui să prevaleze, deoarece au fost lumini pe drum în timp ce Boston s-a chinuit acasă. Oricum ar fi, așteaptă-te la un joc competitiv.


Prodicții directe și împrăștiate de puncte

Cote NBA oferite de Interacțiune sportivă

  • Toronto la Boston: Bet Raptors ATS (-4.5, -110)
  • Detroit la New York: Pariul Knicks SU (+ 135)
  • Brooklyn la Miami: Pariau Heat ATS (-7.5, -110)
  • Golden State la Sacramento: Pariu Warriors ATS (-8,5, -110)

Linii NBA: rănile continuă 

Toronto la Boston  Bet Raptors ATS (-4.5, -110)

The Toronto Raptors nu sunt favoriți mai mari, în ciuda faptului că Boston, care ar putea rata patru dintre cei cinci titulari ai săi și cei mai buni doi gardieni ai săi, este o dovadă a cât de bun este Brad Stevens ca antrenor. Candidatul Antrenorului Anului îi are pe Celtics drept cea mai bună apărare a NBA (evaluare 101,2) și este capabil să obțină tot ce este mai bun de la jucătorii săi.

Toronto a pierdut în posesia finală în prima lor întâlnire în fața Bostonului, în ciuda faptului că trăgând mai rău pentru că i-au bătut pe scânduri. Cu toate acestea, Boston s-ar putea să nu aibă oameni mari, Al Horford și Daniel Theis, iar Raptors și-au îmbunătățit recuperarea, chiar depășind ușor Boston în procentajul general de recuperare pentru sezon.

X-Factors sunt centrarii lui Raptors Jonas Valanciunas și Jakob Poeltl. Dacă se pot afirma, Raptors ar trebui să se descurce cu Boston.

Detroit la New York  Bet Knicks SU (+150)|| |714

New York este probabil una dintre echipele bune și rele pe care să pariezi, mai ales ca nefavorabili împotriva unui Detroit Pistons la fel de rău. Knicks sunt 4-1 acasă când joacă Detroit, iar Pistons au doar 11-26 pe drum. De asemenea, le va lipsi Blake Griffin, ceea ce le rănește în mare măsură ofensa.

Pistons sunt a șasea unitate defensivă (103,7), în contrast cu Knicks fiind pe locul 25 (108,9), deși New York are un ușor avantaj în revenire. Deși, dacă omul mare Enes Kanter nu joacă, așteptați-vă ca atacantul central de la Pistons Andre Drummond să aibă un joc monstru.

Acesta va fi un joc strâns și, la aceste cote, este mai bine să te alături de cei defavorizați Knicks.

Brooklyn la Miami  Bet Heat ATS (-7,5, -110)

Ai grijă la aceste Brooklyn Nets. În ciuda recordului lor, Nets sunt una dintre cele mai bune echipe ATS și au 24-11-1 pe drum. Acestea fiind spuse, revenirea luiMiami Heat's Hassan Whiteside îi va fi de mare folos. Heat sunt superioare la apărare și la revenire. Pe deasupra, trag și lovesc mai multe triple. Există un motiv pentru care sunt 7-3 ATS împotriva lor în ultimii zece.

Banii vin în Brooklyn și reduc răspândirea căldurii. Fade publicul și mergi cu căldura. În timp ce Nets sunt capabili în atac, apărarea lui Heat va face diferența aici. Nets vor face suficiente coșuri pentru a menține acest joc competitiv, dar se așteaptă ca Miami să se retragă odată ce se vor stabili.

Golden State la Sacramento  || |736Bet Warriors ATS (-8.5, -110)

După o întindere grea de două săptămâni în care rănile i-au devastat peGolden State Warriors, they are almost back to full strength with the return of Kevin Durant and the probable return of Klay Thompson. It's back to business as usual although against Sacramento, the Warriors are only 5-5 ATS in their last 10 and are only 15-21 ATS on the road this whole season.

Din punct de vedere statistic, Warriors îi dau cu piciorul pe Kings. ' se îndreaptă pe aproape toate fronturile, deși, ca majoritatea jocurilor din divizie, Kings joacă mai bine împotriva lui G State. Kings au înregistrat în medie mai multe recuperări și de fapt au lovit mai multe din centrul orașului. Dar această echipă Warriors dorește să se restabilizeze ca cea mai bună echipă din NBA și ar trebui să alerge prin Sacramento fără nicio problemă.

Peste/Sub alegere

Raptors și Celtics într-un joc Dogfight cu scoruri reduse

Toronto la Boston (U +204,5, -110)

Atât Toronto, cât și Boston joacă o apărare solidă. Raptors ocupă locul al cincilea D (103,0), iar Boston este pe primul loc. Ei joacă, de asemenea, un joc cu un ritm mai lent, iar Boston a încetinit și mai mult pentru a-și maximiza posesia mingii în lumina accidentărilor aduse celor mai buni jucători.

Ultima dată când cei doi s-au întâlnit, Raptors au scăzut cu 111 puncte în fața celor de la Celtics, dar aceasta este o aberație și scorul va fi mai aproape de primul lor meci din acest sezon. Nu vă așteptați la un dus-întors fluid, cu multe scoruri. Chiar dacă Raptors trag cu o clipă decentă, scorurile nu ar trebui să depășească totalul așteptat.

Pariază pe sub și speră să nu ajungă la prelungiri.

Rezultate / ProgrameNBA
 

Categorie :NBA News

Mai multe articole...
NBA News - 18/10/21
Noul program NBA 
NBA New Schedule

Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocurile, jucătorii șiechipele NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

Știri NBA - 07/06/21
Cum să urmăriți NBA în România? 
How to Watch the NBA in România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lorTitlul NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena, pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

NBA News - 17/03/21
Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||881
Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

NBA News - 09/03/21
Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?