Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018/19 NBA Rookie of the Year Odds

Cote pentru începătorul anului NBA 2018/19

Din moment ce suntem foarte aproape deMarch Madness, este un moment înțelept să trecem în revistă începătorii din acest sezon, de când jucătorii tineri din NBA au jucat în echipele NCAA sezonul trecut. Vă rugăm să găsiți mai jos Cota începătorului anului NBA:

 • Luka Doncic -1200
 • DeAndre Ayton +800
 • Trae Young +1600
 • Jaren Jackson Jr +1600

Singurul lucru mai previzibil decâtGolden State Warriors winning another NBA championship is the începătorul anului NBA 2019. Minunatul slovenLuka Doncic a captivat lumea NBA și în ciuda eforturilor luiDeAndre Ayton șiTrae Young, el este un favorit fugitiv pentru a captura premiul mult analizat.

Pe măsură ce sezonul NBA 2018-19 se încheie, cursa pentru începătorul anului NBA este se încălzește în ciuda faptului că cei mai mulți credDallas Mavericks atacantul Luka Doncic are premiul împachetat. Dar nu atât de repede! Trae Young, tipul cu care a fost schimbat Doncic, a început să câștige avânt pe măsură ce continuă să-și demonstreze contrariașii greșit, conducând distracțiaAtlanta Hawks. Alți candidați includ DeAndre Ayton și Jaren Jackson Jr.

2019 Rookie of the Year Odds

Începătorul anului 2019 din NBA

Al doilea dupăCursa MVP NBA este cursa pentru începătorii anului. Și cursa începătorului anului 2019 din NBA este una dintre cele mai bune. Grupul de începători din acest an este unul dintre cei mai talentați, deși un tip continuă să fie înaintea tuturor: Luka Doncic de la Dallas Mavericks.

Adolescentul a luat locullumea NBA. de furtună și are un joc care seamănă deja cu un veteran NBA de 10 ani. Înainte de draft, era deja serios încântat. Și încă mai avea sceptici. Dar nimeni nu se îndoiește de el acum, mulți chiar susținând că a fost respins pentru jocul NBA All-Star.

Dar dacă nu ar fi fost jocul de altă lume a lui Doncic, premiul ar fi fost gratuit pentru -toate. Alături de Doncic, DeAndre Ayton de laPhoenix Suns și prima alegere generală din acest an ar fi fost favorita pentru a câștiga.Memphis'Jaren Jackson Jr. a fost de asemenea impresionant și, desigur, Trae Young de la Atlanta Hawks a venit din spate pentru a-și introduce numele în cursă.

Luka Doncic (-1200)

Doncic - actualul începător al anului NBA cota de -1200 - este la fel de sigur de un pariu pentru a câștiga premiul, deoarece Warriors sunt în cel puținfinalele NBA.

La doar 19 ani, Doncic preia conducerea NBA jocuri. El conduce toți începătorii la punctaj (21,1 puncte) și este al doilea la pase decisive (5,6) și recuperări (7,3). Doncic a făcut, de asemenea, trei triple-duble și a fost aproape de a face acest lucru de mai multe ori.

Dar cifrele lui nu sunt nici măcar jumătate din ceea ce îl face uimitor. Cele mai importante momente ale lui Doncic includ câștigătorii jocului, dunk-urile posterizante și loviturile dezechilibrate asupra veteranilor duri din NBA. Dacă ar fi să arăți cele mai importante momente ale lui Doncic celor neinițiați, aceștia ar presupune că este un NBA All-Star care joacă jocul timp de cel puțin trei sezoane. Și nu poate decât să se îmbunătățească.

Doncic a câștigat de patru ori consecutiv titlul de începător al lunii de Vest și nici măcar DeAndre Ayton sau Jaren Jackson Jr. nu au putut ține o lumânare la ceea ce a făcut . În ceea ce privește „cursa începătorilor”, Doncic este înainte cu o milă de țară. Pariați hambarul pe el sau nu mizați deloc.

Luka Doncic Începătorul anului
-1200
Sports Interaction

DeAndre Ayton 

Fiind cea mai bună alegere la draft din acest an, Ayton a făcut față provocării. Deși nu îi supără pe toată lumea ca Doncic, el a strâns în liniște o campanie solidă de începători, cu medii de 16,5 puncte (al treilea), 10,4 recuperări (primul) și trage la 59,2% din teren.Șansele sale de a deveni începătorul anului 2019 în NBA sunt de +800.

Ayton și-a arătat capacitatea de a domina în vopsea și este un set de abilități care devine din ce în ce mai rar cu NBA de astăzi. El este un caz deosebit, deoarece majoritatea oamenilor mari sau chiar centrelor ca el sunt de așteptat să dezvolte tirul la distanță lungă. Dar Ayton ar trebui să continue să-și perfecționeze meșteșugul, mai ales pe partea defensivă.

Deși nu recomandăm să pariezi pe Ayton, fanii Suns se pot consola că și-au găsit marele om al viitorului.

DeAndre Ayton Începător al anului
+800
Sports Interaction

Trae Young

 

Tânărul era un cal întunecat pentru a câștiga premiul din acest an și, deși nu va învinge Doncic, ar putea termina pe locul doi. Omul din Oklahoma se încălzește în a doua jumătate a sezonului și a capturat trei dintre cei patru începători ai Conferinței de Est ai lunii.

În timp ce se luptă devreme, Young și-a crescut statisticile la 18,3 puncte (al doilea) și 7,7 asistă (primul).Inconsecvența lui este ceea ce îl va costa premiul, dar când se încinge, el este cel mai bun începător ofensiv al clasei. Young are Steph Curry de la trei și este un trecător spectaculos. S-ar putea să nu fie întotdeauna eficient, dar este întotdeauna distractiv.

Dacă pariezi pe Young, fă-o doar pentru distracție. S-ar putea să obțină niște voturi pe primul loc și să termine ca finalist pentru premiu. Dar nu va câștiga. Cu toate acestea, Young nu este cu siguranță bustul pe care mulți credeau că ar fi.

Trae Young Începătorul anului
+1600
Sports Interaction

Jaren Jackson Jr.

 

Dacă NBA ar fi ca NFL și am avea un premiu pentru debutul anului în defensivă, Jackson ar fi în fruntea listei. A patra alegere pentru Memphis a fost orelevare pe partea defensivă a mingii. Jackson este mai mult decât tipul „3-and-d” pe care cercetașii NBA salivează: el este potențial exploziv la ambele capete ale terenului.

Jackson este accidentat și poate să-și vadă sezonul promițător. incheiat prematur. Dar, înainte de a fi rănit, avea o medie de 13,8 puncte, 4,7 recuperări și 1,4 blocări, în timp ce a tras 50,6% din teren. Odată cu plecarea lui Marc Gasol, Jackson va fi noul om mare al echipei în franciză. Și are un avantaj care ar putea rivaliza chiar și cu Doncic.

Deocamdată, fanii Memphis vor trebui să aibă răbdare cu Jackson pe măsură ce își revine. El nu are nicio șansă să câștige premiul și la acest preț, cel mai bine este să pariezi pe Young, deoarece atacul este mai remarcat decât apărarea. Darfie un ochi pe Jackson, deoarece el ar putea fi starul subestimat al acestei clase a viitorului.

Jaren Jackson Jr. Începătorul anului
+1600
Sports Interaction

Programe și cote pentru a paria pe începător

Frumusețea pariurilor este puteți găsi tipul de casa de pariuri potrivit pentru dvs., în funcție de interesele dvs. Am întocmit o listă cu cele mai bune cărți sportive online mai jos și le-am revizuit pe fiecare. Găsește-l pe cel potrivit pentru tine înainte de a face o depunere. Vă recomandăm să alegeți mai multe cărți pentru a beneficia de ofertele lor de înscriere și să utilizați oricare dintre cele care oferă linii mai bune.

Când vine vorba de cotele pentru începătorul anului în NBA, poate fi simplu. Fie scăpați mult pe favoritul Doncic, fie luați un fluturaș pe Ayton sau Young sau pe altcineva pentru a obține o supărare monumentală. Dar țineți cont de cât de previzibilă a devenit NBA de-a lungul anilor. Ar putea fi mai bine să puneți creta pe asta.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Câștigătorii anului NBA Rookie of the year

  NBA Rookie of the Year Odds

  Nu este Nu este întotdeauna cazul, dar jucătorii care câștigă premiul NBA Rookie of the Year devin de obicei vedete NBA sau cel puțin au o lungă carieră fructuoasă în NBA. Aici, avem câștigătorii anterioare începătorii anului NBA din ultimele 15 sezoane:

  • 2017-18 Ben Simmons (Philadelphia 76ers)|| |1341
  • 2016-17 Malcolm Brogdon (Milwaukee Bucks)
  • 2015-16 Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves)
  • 2014-15 Andrew Wiggins (Minnesota Timberwolves)|| |1347
  • 2013-14 Michael Carter-Williams (Philadelphia 76ers)
  • 2012-13 Damian Lillard (Portland Trail Blazers)
  • 2011-12 Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers)| ||1353
  • 2010-11 Blake Griffin (LA Clippers)
  • 2009-10 Tyreke Evans (Sacramento Kings)
  • 2008-09 Derrick Rose (Chicago Bulls)
  • 2007-08 Kevin Durant (Seattle Supersonics)
  • 2006-07 Brandon Roy (Portland Trail Blazers)
  • 2005-06 Chris Paul (New Orleans/Oklahoma City Hornets)
  • 2004-05 Emeka Okafor (Charlotte Bobcats)
  • 2003-04 Lebron James (Cleveland Cavaliers)