Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NBA Momentum Swings: The Art of Live betting Basketball

NBA Momentum Swings: Arta pariurilor live la baschet

Sezonul NBA este pe cale să înceapă. Și cei care fac cote sunt foarte buni în ceea ce fac. Ei stabilesc linii care fac cât mai dificil să câștigi în mod constant și să fii profitabil. Cu toate acestea, un parior online inteligent poate găsi o modalitate de a câștiga bani prin pariuri live și obține o valoare mai bună decât la care sunt stabilite liniile înainte de joc.

Arta ​​de a paria live pe NBA

Uită-te mult de baschet

Dacă vrei să excelezi la pariuri live laNBA trebuie să fii foarte studios.

Trebuie să cultivați o înțelegere a diferitelor echipe în felul în care cei mai buni comercianți de acțiuni/opțiuni învață să înțeleagă diferitele piețe în care tranzacționează. Și cel mai bun mod de a face acest lucru este săVIZIAȚI MULT DE BASCHET.

În special dacă locuiți în orașe cu o echipă NBA pe care o puteți urmări cu ușurință în fiecare noapte.Dacă ai fi urmăritToronto Raptors sezonul trecut ai fi învățat că, cu calitatea de pe banca lor, nu au pierdut prea mult atunci când A doua unitate a jucat SAU când jucătorii începători aveau probleme grave.

SAU dacă ați urmat Golden State Warriors, trebuie să vă uitați la baschet, indiferent unde locuiți, a devenit foarte clar de la început că aceștia nu acoperă aceste mari. spread cu două cifre pe care cărțile le-au scos pentru ei.

Scorul ar fi aproape la pauză în multe dintre jocurile lor, cu toate acestea, până la sfârșitul celui de-al treilea sfert, ei au ajuns întotdeauna să fie în frunte cu 8-10 puncte, în ciuda faptului că am scăzut cu 3-5 puncte la jumătate.

Și după ce ați observat această tendință, dacă ați fi ca mine și prietenii mei care pariază sport online 365 de zile pe an, tocmai am început să pariem pe Warriors linia sfertului 3 de fiecare dată când scorul a fost aproape de jumătate.

Până la sfârșitul sezonului în finala NBA, toți analiștii TV ar putea vorbesc despre a fost"how unstoppable the Warriors were in the 3rd quarter".

Și cifrele au dovedit asta:

Golden State Warriors au încheiat sezonul regulat 2017-18 82 de jocuri depășindu-și adversarii cu 371 de puncte în al treilea trimestru și dacă includeți playoff-urile, s-au încheiat cu o diferență de punct al 3-lea sfert de +5,1. Și în mod șocant pentru mine, acest lucru a fost în scădere față de sezonul precedent, când era +5,4.

Dar cheia aici este că, dacă ai urmărit mult baschet, acest lucru ar fi fost evident înainte de raportarea generală și așa devii profitabil;În același mod în care devii îmbogățit prin intrarea devreme pe un stoc.

Și lucrul amuzant este că Dub-urile au avut 34-47-1 ATS sezonul trecut și ai fi făcut totuși bani de la ei din cauza acumularii tale la pariuri live.

Echipe bune, rele

Urmează argumentul meu:

  • Camionii NBA Golden State Warriors sunt un pariu ATS prost în timpul sezonului regulat.
  • Majoritatea pariorilor de sport online susțin echipe favorizate precum Golden State Warriors
  • Majoritatea pariorilor de sport online pierd bani

Concluzie: dacă pariezi de obicei pe cretă, ajungi să pierzi pe termen lung.

Deci următorul subiect pe care aș dori să abordez sunt echipele NBA care sunt în general considerate echipe proaste, dar care încheie sezonul cu recorduri bune ATS, făcându-i pariuri profitabile. Cel mai bun exemplu al acestui ultimul sezon a fost Brooklyn Nets, care în sezonul trecut avea 28-54, dar 47-34-1 ATS.

În continuare, sunt cazuri de echipe cu împărțiri drastice de victorie acasă/deplasare. Echipele pe care aș dori să le aduc aici sunt Utah Jazz și Denver Nuggets.

Amândoi joacă la altitudine, ceea ce înseamnă că adversarilor le este mai greu să joace în acele orașe, mai ales în al doilea joc de spate. în spate. Amândoi vor fi în amestec luptă pentru locuri în playoff în sezonul viitor, ceea ce înseamnă că încearcă în mod activ să câștige jocuri, ceea ce este important de știut când pariezi, deoarece tancul pentru a obține o alegere mai bună la draft este un lucru real în NBA.|| |717

gobert v jokic

But on to the Utah Jazz who were the 4th seed in the Western Conference last season yet were under .500 on the road during the regular season.

Denver Nuggets au trecut cu 10 jocuri . 500 sezonul trecut șiRată playoff-urile. Au avut un record acasă de 31-10, dar au avut 15-26 pe deplasare.

Și știind acest lucru, înainte de sezon, voi căuta locuri oportune pentru a paria pe Jazz și Nuggets acasă și, în mod similar le pe drum.

Concluzie: Aflați pe cine pariați și de ce

Leagă totul: baschetul este un joc de alergări

Și știind asta,poți obține aproape întotdeauna o linie mai bună decât ceea ce a fost oferit înainte de joc.

În aproape în fiecare noapte a săptămânii va exista o echipă bună care este favorizat să câștige, care este în scădere cu 10 puncte în al 2-lea sfert sau cu 4 puncte înainte de al 4-lea, iar dacă ești atent și încrezător, poți obține o echipă care a fost -300 pe linia monetară înainte de joc la bani egali sau plus. cote în joc.

Dacă degradați Golden State sau o altă echipă susținută, adică jucați a doua noapte dintr-o competiție spate în spate în Denver sau Utah, putețidubla pe pariul tău înainte de joc live în joc dacă îți place ceea ce vezi.

An Cel mai important este că, dacă te uiți la baschet și urmărești viețile live pe pariuri sportive, dacă nu-ți place ceea ce vezi, nu poți face nimic. Există jocuri în fiecare seară și ai nevoie doar de câteva locuri bune în fiecare săptămână pentru a-ți câștiga banii pentru a fi un câștigător constant.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege cel mai bun pentru tine :

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

    Ma puteți urmări pe twitter@zahir_gilani