Miercuri, 11.04.2018 - 03:35 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 11/04/2018 - 03:35 EDT

NBA Futures: De ce se va încheia seria finalelor NBA a lui LeBron James

NBA Futures: Why LeBron James's NBA Finals Streak Will End

Sirarea finalelor NBA a lui LeBron James în pericol

2018 Eastern Conference - Odds to Win at Bodog

Oamenilor le place să-l urască pe James pentru că el este mereu în frunte și pentru că sunt săturați de el. Timp de șapte ani consecutiv, echipele lui James au lovit competiția pentru a ajunge lafinalele NBA cu rezultate mixte. Cu toate acestea, anul acesta, datorită unei tranzacții șocante de succes în extrasezon, James a văzut cum Robin și Batmanul său, Kyrie Irving i se împărtășește.

Întoarcerea care a urmat, care a inclus un Isaiah Thomas rănit printre alții, nu a avut rezultate, deoareceCavalerii au fost din nou forțați să mute piese în timpul termenul limită de tranzacționare al NBA.

Așteptați până astăzi și, deși Cleveland pare să fie într-o formă mai bună decât acum câteva luni, par la fel de vulnerabili ca niciodată. Expertii și fanii cred deopotrivă că James singur îi poate duce pe Cavaliers înapoi în finală, dar chiar și ca cel mai mare jucător al generației sale, James nu va putea depăși sarcina herculeană din fața lui.

The Cavaliers Sunt la cei mai slabi

O statistică care iese în evidență: ratingul defensiv pe locul 29 al Cleveland (109,5). Doar nefericiții Phoenix Suns sunt evaluați mai prost. Nicio echipă NBA nu a câștigat un campionat cu o apărare situată pe locul 29 și nu poți pur și simplu să „dai în sus” odată ce playoff-ul are loc.

În ultimele zece jocuri, Cleveland s-a clasat mai sus în apărare. (106,7), bun pentru locul 19 în ligă. Dar sunt încă lipsiți de procentul de recuperare (al 22-lea) și de punctele adversarilor în vopsea (21). Sunt atât de slabi în față încât l-au semnat pe calf Kendrick Perkins.

Dincolo de problemele lor defensive, Cleveland nu are o amenințare secundară consistentă de marcare dincolo de James. Kevin Love a marcat în liniște 17,6 puncte la 45,8 la sută la șuturi, dar este mai degrabă un trăgător de spoturi de bună credință. Gardienul Jordan Clarkson are momentele sale, dar este prea inconsecvent pentru a se baza.

James are o medie a celor mai mari pase decisive pe meci (9,2) și recuperări pe joc (8,7) și cele mai mari puncte pe joc (27,7) de la primul sezon în Cleveland, deoarece compensează prea mult în calitate de singurul superstar al echipei sale.

Estul s-a îmbunătățit

Raptors

Concurența s-a strecurat încet, dar sigur asupra regelui.

The Celtics, amidst a catastrophic season mired with injuries including the loss of three of their top players, have won more games than Cleveland and look even better than last year's version. Even short-handed, they could give James a run for his money.

Philadelphia 76ers se află într-o serie de 16 victorii consecutive pentru a încheia sezonul cu o victorie în prelungiri în fața Cleveland. Și fac asta fără cel mai bun jucător al lor, Joel Embiid. Odată ce se întoarce, Sixers ar putea fi un coșmar de confruntare pentru James. Echipa este tânără, atletică și are dimensiunile necesare pentru a-i bate pe Cavs. Dacă nu ar fi atât de lipsiți de experiență, ar fi favoriți în fața Cleveland-ului.

Chiar și modestii Indiana Pacers, aflati în prezent pe locul cinci, ar putea da probleme Cleveland-ului. Pierderea superstarului Paul George pare doar să-i fi făcut mai buni. Armatorul Victor Oladipo a devenit propriul său superstar, în timp ce Pacers se laudă cu o echipă mai bună decât suma părților sale.

Și, desigur, existăToronto Raptors.Fiind primul cap de serie din Est, ei sunt a doua cea mai bună echipă a NBA și sunt la egalitate cu cel mai bun record acasă. James a deținut din istorie Raptors și a câștigat seria sezonului cu 2-1, dar acele victorii au fost aproape și Cleveland a înregistrat un procent nesustenabil.

În timp ce Cleveland poate învinge oricare dintre aceste echipe într-o serie de playoff, va fi dificil să o faci cu trei dintre ele.

James poate avea un picior afară

In 2010, James's Cavaliers finished first in the conference but lost 4-2 to the Celtics in the second round. The following season, he left for Miami. In 2014: James's Heat made their fourth straight NBA Finals appearance but lost 4-1 to San Antonio. James left Miami and returned to Cleveland.

James a avut performanțe slabe în jocurile critice în aceste vremuri. Deși încă a turnat în număr imens, toți au fost degeaba, deoarece atât Cavaliers, cât și Heat aparent „liniștiți”, au pierdut fiecare dintre ultimele trei jocuri și au fost eliminați.

James este adesea acuzat că nu are „clutch”, dar este mai probabil să fi avut un picior pe ușă și să se uite la sezonul următor. Cu zvonurile învolburând că James va semna cu Lakers sau Sixers, iar Cavaliers fiind o echipă neregulată, James ar putea repeta tendința în acest sezon.

El și-a îndeplinit deja promisiunea față de Cleveland și a adus acasă un titlu. Nu mai are nimic de demonstrat. Și atunci când vă confruntați cu adversari considerabil mai duri, nu fiți șocați dacă Sixers sau Raptors îi elimină pe Cavaliers și pun capăt seriei finale a lui James.

Best România Sportsbooks for NBA Basketball

Ca echipament România pregătiți pentru Playoff-urile NBA, aceste case de pariuri sportive prietenoase cu România sportive se pregătesc pentru fanii NBA. Sunt oferite o mulțime de linii, cu elemente de recuzită extinse potrivite pentru cei mai nebuni die-hards NBA.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NBA News

  Mai multe articole...
  Știri NBA - 18/10/21
  Noul program NBA 
  NBA New Schedule

  Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocuri, jucători șiechipe NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

  Știri NBA - 07/06/21
  Cum să urmăriți NBA în România? 
  How to Watch the NBA in România?

  Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

  Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titluTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park” în afara Scotiabank Arena, pe malul lacului Ontario.

  Deși Toronto Raptors nu au ajuns în Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

  NBA TV România

  NBA News - 17/03/21
  Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||1308
  Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

  The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

  NBA News - 09/03/21
  Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
  Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

  The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

  Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?