Joi, 10.12.2017 - 05:25 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 12/10/2017 - 05:25 EDT

NBA Futures: Care echipă din Est ar putea învinge Cavs?

NBA Futures: Which Eastern team is likely to beat the Cavs?

Echipele estice care pot învinge the Cavs

Regele este fie cel mai de temut, fie cel mai disprețuit. Regele James rămâne cea mai polarizantă figură a luiNBA pur și simplu pentru că toată lumea este sătul că el ajunge mereu la finala NBA.

James a ajuns în finală. de șapte ori consecutiv, mai ales pentru căConferința de Est nu a avut adversari demni. Dar datorită celui mai nebunesc extrasezon, tronul Regelui este pe cale să fie uzurpat, iar principalul făptuitor nu este altul decât fostul frate de arme al lui James: Kyrie Irving.

Paznicul nemulțumit a demarat o afacere care a trimis el la Boston Celtics în schimbul lui Isaiah Thomas, Jae Crowder și câteva alegeri. Odată cu schimbul,Cavs își pierd cel mai bun trăgător și mai aproape, în timp ce Celtics au găsit în sfârșit piesa lipsă care i-ar putea împinge peste cocoașă. Pentru a complica lucrurile și mai mult, Thomas este accidentat și nu se va pregăti pentru Cavs până la mijlocul sezonului.

Celtics intră în sezon la+244 pentru a câștiga Conferința de Est (inclusiv playoff-urile), în contrast cu linia -153 a Cavs. Diverse instituții de presă precum ESPN au prezis chiar că Celtics vor primi prima cap de serie la fel ca anul trecut, dar acum cu un an mai înțelept și mai puternic, cu adăugări semnificative în Irving și swingmanul All-Star Gordon Hayward, Celtics sunt gata să revină în finală.

Iată o privire asupra celorlalte echipe din Est care le-ar putea oferi Cavs-ului o alergare pentru banii lor...


Washington Wizards

Cote de a câștiga Conferința de Est (include playoff): +1200

Din epoca lui John Wall, Wizards au făcut progrese încet, dar sigur, și încep cel mai bun sezon din ultimii 38 de ani, când au câștigat 49 de meciuri și au fost la o victorie de a face primul lor sezon. Finala conferinței din 1979. Totul se aliniază cu jucătorul în franciză, de patru ori all-star-ul John Wall.

Prima alegere generală din 2011 a înregistrat în medie cele mai mari în carieră în punctaj (23,1), asistă (10,7) și lovituri ( 45,1 pct). Wall a fost un candidat discret la MVP și, la 27 de ani, tocmai intră în primă fază.

Wall își poate stinge luminile, dar va avea nevoie de restul echipei sale pentru a face un pas. Colegul său de alergare, Bradley Beal, vine, de asemenea, din cel mai bun an al său, cu o medie de 23,1 puncte pe meci la 48,2 la sută la tiruri. Cei doi sunt, fără îndoială, cel mai bun teren din spate din conferință, dar fără adăugări semnificative la roster, depinde de cei doi să-și conducă echipa cât de departe pot să-i ducă.


Toronto Raptors

Cote de a câștiga Conferința de Est (include playoff): +1300

Rapitorii sunt fie subestimați în mod constant, fie supraperformanțe în mod constant. Singura echipă a României intră în sezonul cinci al erei Dwane Casey și, în cel mai rău caz, echipa este o echipă de playoff. Cel mai bun la? Ei vor trebui să-i învingă atât pe Celtics, cât și pe Cavs, iar o excursie la finala NBA poate fi acolo.

Terenul din spate al lui Kyle Lowry și Demar DeRozan a făcut minuni pentru franciză și l-a păstrat pe Serge Ibaka în timp ce a renunțat la o parte. Greutatea moartă înseamnă că Raptorsi sunt cât de buni.

Dacă vor să obțină mai mult, DeRozan trebuie să evolueze dincolo de jocul său limitat de nivel mediu, Lowry trebuie să rămână sănătos și fiecare jucător cheie în special Jonas Valanciunas trebuie să-și ducă jocul la un nou nivel.

Următorul meci al echipei meleToronto Raptors


Milwaukee Bucks

Cote de a câștiga Conferința de Est (include playoff): +1600|| |715

The Bucks have yet to put together two consecutive winning seasons but expectations are high coming to this year. Giannis Antetokounmpo is a trendy MVP pick and he has the supporting cast to make it happen: last year's Rookie of the Year Malcolm Brogdon, sharpshooter Khris Middleton, and Jabari Parker when he gets healthy. 

Echipa va merge atât de departe cât îi va duce Antetokounmpo, dar o echipă cu un nucleu defensiv solid antrenată de una dintre cele mai strălucite minți din NBA ar trebui să facă mai mult decât să câștige 50 de jocuri.

They showed flashes of their brilliance last season but have yet to follow through. They may upset a few contenders during the regular season but to truly break through, they'll need a Superman performance from Antetokounmpo.

Linii de pariuri NBA

Rapitorii nu sunt singurii lucru pe care România îl iubește la baschetul lor.

Se bucură de puțină acțiune secundară și, din fericire, cărțile sportive online le sunt accesibile ca localnicigovernment lotteries luați prea mult și dați prea puțin. Aceste cărți oferă, de asemenea, bonusuri de înscriere pentru jucătorii noi și oferă o mulțime de acțiuni pentru a intra, inclusiv NBAProps și viitor, unde jucătorii pot fi răsplătiți frumos pentru viziunile lor pe termen lung.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :NBA News

Mai multe articole...
NBA News - 18/10/21
Noul program NBA 
NBA New Schedule

Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocurile, jucătorii șiechipele NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

Știri NBA - 07/06/21
Cum să urmăriți NBA în România? 
How to Watch the NBA in România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titlu vreodatăTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena de pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

NBA News - 17/03/21
Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||859
Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

NBA News - 09/03/21
Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar sub6' 5.

Ar putea un bărbat mediu din SUA ajunge la NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?