Dum. 17.12.2017 - 09:47 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 17/12/2017 - 09:47 EST

NBA Futures: Îi pot învinge Houston Rockets pe Războinici?

NBA Futures: Can the Houston Rockets Beat the Warriors?

Cote în tendințe pentru campionatul Rockets|| |663

When NBA championship lines opened a few months ago, Houston was +2500 to win the chip, fifth-best among the league. This was, of course, before all the blockbuster dealings in the offseason, most significantly, All-Star point guard Chris Paul s-a alăturat echipei. Avanză rapid până astăzi și cotele Rockets au scăzut la +800, a treia cea mai bună și acum înaintea unor echipe precum Boston Celtics (+900) și San Antonio Spurs (+1300).

Sirge fierbinte. combinat cu un record rutier de 12-1 și îmbunătățiri semnificative ale apărării fac din Houstono alegere la modă pentru a-i depăși pe Warriors aparent de neînvins.

Houston este roșu- fierbinte în acest moment, dar ne putem întreba doar cât durează acest lucru și dacă obținerea primei semințe va face chiar diferența împotriva Warriors sau Spurs de altfel. Un lucru este cert acum, aceasta este cea mai mare echipă Rockets din istoria sa de 50 de ani și campionat sau nu, sunt foarte distractive de urmărit...

Următorul meci al echipei meleHouston Rockets

Rockets trebuie să învingă demonii din playoff

Houston, ca franciză, a câștigat două titluri NBA și a devenit echipa cu cel mai mic cap de serie la nr. 6 pentru a câștiga un campionat. Totuși, aceasta nu este echipa Rockets a tatălui tău și, în timp ce Houston pare de neoprit în acest moment, playoff-urile sunt o poveste diferită, mai ales pentru nucleul Rockets format din James Harden, Chris Paul și antrenorul principal Mike D'Antoni.

All three must overcome their playoffs shortcomings.

Se poate spune că Harden a fost furat de Cel mai valoros jucător (MVP) sezonul trecut când a obținut o medie de maxime în carieră în punctaj (28,8 puncte) și pase decisive (11,1). El este și mai eficient în acest sezon, înregistrând o medie de mai multe puncte (32), un procent mai bun de șuturi (.463), lovind mai multe triple (4.4) și protejând mingea (4.4 turnovers).

Dar oricât de luminoase sunt numerele lui din sezonul obișnuit , nu va însemna că nu va însemna că și atunci când Rockets vor avea o altă performanțăperformanță dezamăgitoare în playoff. Înfrângerea în fața celor de la Spurs în ultimele play-off, când aceștia au aruncat avantajul în meciul cinci și au fost eliminate în meciul următor acasă, aproape le-a diminuat realizările. Harden a fost o fantomă în jocul șase, așa cum a fost atunci când Thunder a pierdut finala NBA din 2012.

Paul este de nouă ori All-Star și a fost un candidat peren la MVP încă de la al treilea sezon în ligă. Cu medii în carieră de 18,9 puncte, 10 pase decisive și 2,3 furări, „CP3” este un blocaj în Hall of Fame. Dar oricât de grozav a arătat în sezonul regulat, precum Harden, nu a reușit să-și ridice echipa în postsezon.

În 76 de meciuri din playoff, Paul nu a trecut niciodată mai departe de turul doi. Cel mai aproape a fost în timpul playoff-ului din 2015, când Clippers lui au pierdut șapte meciuri greu luptate împotriva lui Harden's Rockets. Dar este de remarcat, de asemenea, că echipele lui Paul au avut rareori avantaje pe terenul de acasă după prima rundă.

Antrenorul D'Antoni este, de asemenea, un viitor membru al Hall of Fame. Cu peste 530 de jocuri câștigate (0,536 record de antrenor) și două premii pentru Antrenorul Anului, D'Antoni este unul dintre cei mai eficienți antrenori din NBA. În ciuda tuturor succeselor echipelor sale, el a rămas scurt în playoff la fel de mult ca cele două superstaruri ale sale.

Echipa lui D'Antoniechipa puternică Suns mijlocul anilor 2000 nu a putut trece peste finala conferinței. Recordul său de antrenor în playoff este de .457 și înainte de sezonul trecut, a avut scor 1-12 în ultimele sale trei apariții în playoff.

The Rockets arată foarte bine în acest sezon, dar având în vedere eșecurile repetate ale playoff-urilor de bază, cel mai bine este să țină cont de hype. Asigurarea capului de serie este mult, dar va depinde de Harden, Paul și D'Antoni să se asigure că fantomele playoff-urilor trecute rămân îngropate.

NBA Futures: Three-Horse Race in the West

Cota la finala NBA este egală cu trei dintre cele cinci echipe de top din Occident: Warriors (-175), Rockets (+800) și Spurs (+1300). Golden State este încă larg favorizat să repete. Rockets i-au învins în deschiderea sezonului și au arătat ca o echipă nouă, dar vor trebui să mențină acest nivel de joc până în playoff.

Spuri au fost fără candidatul MVP-ului Kawhi Leonard pentru început. din acest sezon dar și-a menținut un loc al treilea îndepărtat înConferința de Vest. Revenirea sa i-ar putea împinge pe Spurs la o serie de victorii și să se restabilize ca o amenințare. Această echipă tocmai a ieșit din cel mai bun sezon de 67 de victorii în franciză în urmă cu două sezoane și le-a dat lupta Warriors până când Leonard a fost rănit.

Golden State rămâne cu un pas înaintea Rockets și Spurs, dar după cum a arătat accidentarea lui Leonard, valul se poate schimba rapid dacă un jucător cheie sau doi sunt răniți. Așa cum sunt, Rockets și Spurs rămân opțiuni profitabile pentru cei dispuși să facă o șansă mare.

Pariere pe baschet NBA

România își iubește NBA, nu doar Toronto Raptors. Mersul rapid înainte și înapoi pe lemn de esență tare este o alternativă interesantă la NHL sau NFL. Fanii se îndreaptă către cărți de pariuri sportive online deschis pentru Românias să joace în timp ce profită deoferte de înscriere.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri NBA

  Mai multe articole...
  Știri NBA - 18/10/21
  Noul program NBA 
  NBA New Schedule

  Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocuri, jucători șiechipe NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

  Știri NBA - 07/06/21
  Cum să urmăriți NBA în România? 
  How to Watch the NBA in România?

  Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

  Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titlu vreodatăTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park” în afara Scotiabank Arena, pe malul lacului Ontario.

  Deși Toronto Raptors nu au ajuns în Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

  NBA TV România

  NBA News - 17/03/21
  Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||1310
  Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

  The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

  NBA News - 09/03/21
  Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
  Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

  The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

  Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?