10Bet
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2019-20 NBA Betting Trends
Știri NBA

Tendințe de pariuri NBA 2019-20

Sezonul NBA 2019-20 a fost unul de reținut din mai multe motive în afara baschetului, așa căTendințe de pariuri NBA ar trebui luate cu sâmbure de sare.

Pentru 22 de echipe NBA, opt dinfinalele lor jocuri au fost jucate în balon. Este posibil ca acest lucru să fi afectat foarte mult norma, mai ales având în vedere că aceste echipe au oprit baschetul timp de cinci luni. Totuși, statisticile de pariuri sunt statistici de pariuri, pe măsură ce ne uităm la tendințele de pariuri pe baschet NBA:

Sezonul NBA 2019-20 a fost unul de reținut din mai multe motive în afara baschetului, așa că tendințele de pariuri NBA ar trebui luate cu un Bob de sare. Pentru 22 de echipe NBA, opt dintre ultimele lor jocuri s-au jucat în bule. Este posibil ca acest lucru să fi afectat foarte mult norma, mai ales având în vedere că aceste echipe au oprit baschetul timp de cinci luni. Totuși, statisticile de pariuri sunt statistici de pariuri, pe măsură ce ne uităm laTendințe de pariuri la baschet NBA:

Raportul tendințelor de pariuri NBA 2019-20

Înainte de a intra în NBA tendințele de pariuri, merită remarcat că acest articol includeplayoff-urile NBA, dar nu consideră tendințele de pariuri NBA ca pe o statistică separată. Unele dintre aceste echipe au jucat în playoff, iar altele nu au avut deci diferența dintre jocurile jucate:

Ce mai bune echipe NBA împotriva răspândirii

Acestea sunt cele mai buneNBA teams la depășirea diferenței de puncte conform tendințelor de pariere la baschet NBA: 

Boston Celtics: 48-30-4 ATS, 61,5%

The | ||676Celtics a demonstrat că adăugarea lui Kemba Walker în locul lui Kyrie Irving a fost o mișcare bruscă, deoarece au îmbunătățit chimia echipei lor și au fost în pas pentru încă cinci victorii în 2019-20. Boston a fost un dezamăgit extraordinar în acest sezon și în mod constantacoperit chiar și împotriva echipelor de elită.

Oklahoma City: 48-31-0 ATS, 60,8%

The Thunder a avut depășiri în acest an, deoarecea depășit așteptările nu doar că au ajuns în playoff, ci și și-au îmbunătățit recordul din 2018-19. Chris Paul a renăscut ca All-Star, iar dezvoltarea tinerilor lor jucători i-a ajutat să continue.

LA Clippers: 47-35-0 ATS, 57,3%

PG cu 46 de puncte. Kawhi cu 42 de puncte. 💥

Prima pereche de colegi de echipă Clippers care a marcat 40+ într-un joc.pic.twitter.com/JcegpwMEzT

— NBA pe TNT (@NBAonTNT)14 decembrie 2019

Nimănui surpriză, Clippers au evoluat ca unconcurent adevărat de la început până la sfârșit în ciuda absenței lui Paul George în primul sfert de sezon. Profunzimea celor de la Clippers i-a împins să învingă în mod constant atât echipele bune, cât și cele rele, făcându-i cei mai de încredere printre favoriții la titlu în 2019-2020.

Cele mai proaste echipe NBA împotriva răspândirii

Pe dos partea, aceste echipe NBA nu s-au descurcat atât de bine în raport cu diferența de puncte conform analizei tendințelor de pariere NBA: 

Minnesota Timberwolves: 23-39-2 ATS, 37,1% 

Minnesota a fostcea mai dezamăgitoare echipă în 2019-20. Karl-Anthony Towns a avut un alt sezon uimitor, dar nefericiții Wolves s-au chinuit să câștige sau chiar să acopere. Recordul lor ATS s-a îmbunătățit ușor după ce l-au schimbat pe Andrew Wiggins cu D'Angelo Russell, dar doar pentru că au început să fie aliniați ca și mai mari dezavantați.

Detroit Pistons: 26-39-1 ATS, 40,0%

Andre Drummond pleacă de la Detroit ca (prin@DetroitPistons)pic.twitter.com/Q0MEN25Bg9

— Prelungiri (@overtime)6 februarie 2020

Versiunea de Est a Lupii, Pistonii au fost, de asemenea, un accident de tren în cea mai mare parte a sezonului. Blake Griffin a fost rănit în mare parte, iar Pistons l-au trimis pe Andre Drummond la Cleveland. Concluzia este că performanța lor la ATS s-a îmbunătățit în urma acestei înțelegeri, care i-a garantat că au fost întotdeauna nefavorabili.

San Antonio Spurs: 30-40-1 ATS, 44,7%

Este sfârșitul unui era în San Antonio, când Spurs au ratat playoff-urile și au terminat cu unrecord de pierderi pentru prima dată din 1997 când internetul dialup era încă un lucru. Noiembrie dezastruoasă din San Antonio a fost prea mult de depășit, deși au terminat puternic în balon, cu un record de 5-3 ATS.

Cele mai bune echipe NBA care au trecut în totaluri

Se trece la totalurile sau peste/sub, aceste echipe NBA au fost cele mai bune la încasarea „over”: 

Dallas Mavericks: 49-32-0, 60,5% Over

Datorită unuievaluare ofensivă istorică (și o apărare mediocră),Mavericks au fost cel mai bun pariu pentru a depăși totalurile echipei . Mavs au terminat, de asemenea, pe locul al treilea ca ritm și al treilea la puncte pe joc. O mare parte din acest lucru se datorează superstarului în devenire Luka Doncic, care a fost magic atât în ​​joc, cât și în foile de statistică.

San Antonio Spurs: 42-28-1, 60% peste

Thanks to an above-average offence and a sub medie, Jocurile lui Spurs au depășit totalurile estimate de 3 din 5 ori. Publicul s-ar putea să-i vadă în continuare pe Spurs ca pe un puternic defensiv, dar aceștia se află la mijlocul grupului de câțiva ani și se înrăutățesc de fiecare dată.

Ce mai bune echipe NBA care merg sub în totaluri. ||753

Alternatively, NBA betting trends indicated these NBA teams were the best at going under totals:

Houston Rockets: 48-34-0, 58,5% Sub

30 + PTS pentru Russ & Harden 🚀@russwest44 (33 PTS, 9 REB, 8 AST) &@JHarden13 (30 PTS, 7 3PM) alimentează@HoustonRockets a 5-a victorie consecutivă!#OneMission pic.twitter.com/PjLWTRXs0R

— NBA (@NBA)27 februarie 2020

Rachetele au fost o"victima propriului succes" în ultimii ani, deoarece au devenit notori ca o mașină de punctat. Houston încă s-a clasat pe locul 6 în NBA în atac și pe locul 2 în ritm, dar totalurile cu care erau de obicei aliniate erau prea mari.

Boston Celtics: 45-36-1, 55,6% Sub

Boston se mândrește cu o ofensă de top-patru și cu o mulțime de marcatori, dar apărarea lor (de asemenea, primii patru) a fost cea mai mare vedetă a lor. Au existat perioade în sezonul în care Boston își menține adversarii la 100 de puncte sau mai puțin și au avut două ocazii separate în careau trecut „sub” de șase ori consecutiv.

Tendințe de pariuri NBA pentru Viitorul

Mergând dincolo de performanțele echipelor NBA din 2020,prognozăm următoarele sezoane și la care cinci echipe trebuie să țină cont - cele bune și Răul. Trei dintre aceste echipe vor fi în tendințe, în timp ce celelalte două fie vor rămâne pe loc, fie vor scădea.

Stocul în creștere pentru echipele NBA

Conform analizei noastre privind tendințele de pariuri NBA, ai grijă la aceste echipe NBA întrucât încearcă să facă îmbunătățiri semnificative în următorii câțiva ani:

Brooklyn Nets

Kyrie Irving a fost surprins pe un videoclip spunând „două sloturi maxime, este timpul” lui Kevin Durant & #128064;pic.twitter.com/BSdAytp1bY

— Basketball Forever (@Bballforeverfb)18 februarie 2019

Cea mai evidentă ascensiune pentru viitor esteRețele.întoarcerile lui Kevin Durant și Kyrie Irving și dezvoltarea continuă a lui Caris LeVert și Jarrett Allen înseamnă lucruri mari pentru Brooklyn. Chiar dacă Steve Nash este un antrenor fără experiență, priceperea sa în baschet și relația bună cu KD ar trebui mai mult decât să compenseze.

Phoenix Suns

The Suns arăta ca o echipă complet diferită în balon| ||811 going undefeated cu victorii asupra Dallas, Miami și Clippers. Devin Booker este acum un nou superstar și au găsit în sfârșit stabilitate cu Monty Williams ca antrenor.

Golden State Warriors

La fel ca Nets,Warriors va prezenta jucători vedete care revin și perspectivele îmbunătățite. În plus, Warriors au a doua alegere generală pentru Draft-ul NBA 2020 și o pot folosi pentru a schimba pentru o altă stea sau pentru a alege una viitoare. Considerați 2019-20 o aberație deoareceGolden State revine la statutul de candidat.

Scăderea stocului pentru echipele NBA

Pe de altă parte, iată echipele NBA care vor face pași înapoi în următoarele câteva sezoane. Înțelepciunea tendințelor de pariuri la baschet NBA indică să nu te așteptăm la mare lucru de la ele: 

Oklahoma City Thunder

Totul este în jos pentru Thunder acum, cel puțin, în următorii câțiva ani. Sezonul 2019-20 a fost o întâmplare bună pentru OKC, dar ar putea să semene mai mult cuașteptările lor la loterie cu un nou antrenor și Paul împlinind 36 de ani. Thunder ar putea „exploda” " jumătate din echipă și fii foarte imprevizibil înainte.

Toronto Raptors

Raptors au încheiat jocul 6 cu câteva lovituri de ambreiaj în 2OT 😤pic.twitter.com/xDPqZb5qow

— Bleacher Report (@BleacherReport)10 septembrie 2020

A fost un extraordinar aleargă pentru cei tariRaptors care au intrat adânc în play-off și au distrus încă o dată așteptările. Mulți se așteaptă ca Toronto să-l scoată pe Giannis Antetokounmpo de la Bucks, dar aceasta este parțial o iluzie. Ceea ce vor fi ei este fiela fel sau puțin mai rău având în vedere vârstele avansate de jumătate din rotația lor.

Observarea tendințelor de pariuri NBA este un lucru, dar „testul globului ocular” este altul. PrindeCote NBA ori de câte ori poți și pune asta și aceste statistici la încercare, pariând de lacele mai bune case de pariuri sportive online.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive