150
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NBA Best Underdogs of the 2019-20 Season
Știri NBA

Ce mai buni underdogs NBA din sezonul 2019-20

Ne uităm laNBA cei mai buni dezamăgiți ai sezonului 2019-20, examinăm care echipe au învins cotele cel mai frecvent și au obținut cele mai mari profituri.

Mulți pariori, noi și bătrâni, adoră să parieze pe cei defavorizați din multe motive întemeiate, inclusivDefavorizații NBA care oferă o plată mai mare și pentru că au o puțin mai multă marjă de manevră, mai ales în punctul de răspândire. Dar pariurile pe fiecare defavorabil sunt nesăbuite, iar unele sunt doar mai profitabile decât altele.

Privindu-ne peNBA cei mai buni underdogs din sezonul 2019-20, examinămcare echipe au învins cotele cel mai frecvent și a obținut cele mai mari profituri.

Mulți pariori, noi și bătrâni, adoră să parieze pe cei defavorizați din multe motive întemeiate, inclusiv cei defavorizați care dau unmai mare plată și pentru că au o marjă de libertate puțin mai mare, mai ales în ceea ce privește răspândirea punctului. Dar pariurile pe fiecare underdog sunt nesăbuite, iar unele sunt pur și simplu mai profitabile decât altele.

În interiorul NBA Underdog: cele mai bune echipe din 2019-20

Dacă ne uităm la pariurile NBA underdog sistem, la fel ca multe sisteme underdog, ai nevoie doar de underdogs pentru a câștiga40% din timp sau mai puțin pentru a obține o rentabilitate a investiției tale. Acest lucru înseamnă că trebuie doar să câștigați două din cinci pariuri underdog sau chiar mai puțin, în funcție de dimensiunea underdog.

Dar nu toți cei defavorizați din NBA sunt pariuri bune. Așa că ne uităm în interiorul nefavorabilului NBA și urmărim cele mai bune echipe care au avut performanțe atunci când șansele le erau împotriva lor în două moduri: linia monetară și împotriva răspândirii.

Linia monetară: cele mai bune alegeri de subdomeni NBA

The moneyline is the pariul direct al NBA. Este atunci când pariezi pe o echipă pentru a câștiga, fără nicio condiție suplimentară. Persoanele defavorizate ar reveni atunci peste un raport de 1:1, de unde aceste trei echipe și-au făcut o mulțime de bani pentru susținătorii lor:

Los Angeles Lakers

Record: 8-2 (80%)

Pierre pune mingea în pat 😴pic.twitter.com/Jaf7rREKDh

— Los Angeles Lakers (@Lakers)23 decembrie 2019

The || |697Lakers au fost de aur în mai multe privințe în acest sezon. Ei au fost doar de zece ori nefavorabili în acest sezon, dar au încasat în toate meciurile, cu excepția a două. Fiind principala roată a oricărui sistem de pariuri defavorizați NBA, Lakers ar fia returnat mai mult de +12,0 unități.

Aceasta a inclus încasarea cu 4,40 de persoane defavorizate împotriva Oklahoma City, când atât LeBron James, cât și Anthony Davis au renunțat. Rareori veți găsi Lakeshow ca câini, dar când îi găsiți la plus-bani, luați-i repede.

Toronto Raptors

Record: 13 -12 (52%)

BOUCHER PENTRU GIANNIS! 😲

(prin@Raptors)pic.twitter.com/okmIVK2Qlb

— SportsCenter (@SportsCenter) 26 februarie 2020

Toronto Raptors continuă cu tendința desfidând așteptările|| |723 including the betting lines. Despite losing Kawhi Leonard, the Raptors have improved on their winning percentage and continue to roll against both elite teams and sub-.500 teams (Toronto also had the best record as a favourite at 81%).

Ei au pierdut. cea mai impresionantă victorie, în afara bulei, a venit mai devreme când au exorcizat fantoma lui "LABronto" învingându-i pe Lakers la Staples. Raptors au încasat ca 5.30 underdogs. Punerea de bani pe Toronto ca câini ar aduce cel puțin +7,0 unități.

Boston Celtics

Record: 12-12 (50%)

O altă echipă din Divizia Atlantică care a depășit ușor rezultatele suntCeltics. Pierderea lui Kyrie Irving și câștigarea lui Kemba Walker au îmbunătățit chimia Bostonului și au provocat câteva supărări impresionante. Acestea au inclus victorii în fața Milwaukee (2,40), Utah (2,80) și Lakers (2,30).

Boston a avut, de asemenea, scor 3-1 ca un defavorizat acasă, marcând TD Garden drept „verde pentru bani”. Fiind un concurent de nivel mediu, Celtics poate fi adesea găsit ca un mic subjugator în multe nopți și chiar și la un raport de câștig de 50%, Celtics ar fisă-și răsplătească susținătorii frumos.

Against the Spread: cele mai bune pariuri NBA pentru defavorizați

Castigul nu este totul pentru cei defavorizați. De fapt, cel mai bun lucru despre cei defavorizați este că obținmarge de libertate suplimentară datorită împrăștierii punctelor. Să ne uităm la alegerile nefavorabile ale NBA care au încasat din cauza spread-ului:

Los Angeles Lakers

Record: 8-2 (80%)

Lakers au avut un record identic împotriva spread-ului ca și linia lor monetară, făcându-i cei mai buni dintre alegerile nefavorabile ale NBA. Cea mai mare parte a spread-ului lor a fost mai mică de +3,5 puncte, așa că a fost mai convenabil să-i pariezi direct.

Ca favoriți la titlu, a fost surprinzător să-i vezi pe Lakers ca nefavorabili de zece ori pe an. Exista îngrijorare cu privire la lipsa lor de profunzime, dar toată lumea și-a subestimat apărarea și cunoștințele veteranilor. Nici Frank Vogel nu este un antrenor rău. A fostbani ușori în retrospectivă să pariezi în continuare pe LeBron și AD cu o plată suplimentară.

Boston Celtics

Record: 18-6 (75%)

Jayson Tatum este unul dintre cei mai buni 10-15 jucători din NBA din decembrie. A înflorit terminând pe margine, iar Celtics se sprijină pe el pentru a crea mai multe lovituri. Arata adevarat. Speranțele pentru titlul lui Boston vor crește dramatic dacă va continua să fie cel mai bun jucător al său.pic.twitter.com/T9zqmN17ek

— Kevin O'Connor (@KevinOConnorNBA)23 februarie 2020

Verde Boston înseamnă bani pe spread. Celticii s-au convertit în trei din patru ori în care au fost aliniați ca underdogs pe spread. Ceea ce a făcut Bostonul mai impresionant a fost modul în care au tratat o erupție de răni, în special pentru Walker și Gordon Hayward.

Celticii sunt încă tineri și în continuă creștere. Fereastrapentru a paria pe ei ca nefavorabili continuă să se micșoreze pe măsură ce încep să se stabilească ca o echipă de elită și posibil ca echipă de învins în Est, mai ales dacă Giannis Antetokounmpo părăsește Milwaukee .

Oklahoma City

Record: 31-14 (69%)

FINAL: Celtics 112, Thunder 111

Marcus Smart a sigilat victoria cu un furt câștigător pe SGA în ultimele secunde. Boston a câștigat acum 10 din 11 după ce a învins OKC, care a câștigat nouă din 10.pic.twitter.com/51BXgnDnjh

— Marc D'Amico (@Marc_DAmico)9 februarie 2020

NBA's Cea mai mare echipă surprizăs-a convertit cel mai mult împotriva spread-ului ca fiind un underdog, un impresionant 69% în 45 de jocuri.Thunder ar fi trebuit să fie o echipă în reconstrucție, dar conduși de Chris Paul chiar și-au îmbunătățit procentul de victorii din sezonul anterior.

Thunderul a câștigat și ei. De 21 de ori ca un underdog, deși s-a convertit doar cu 47%, ceea ce este încă impresionant și ar aduce profituri pozitive pentru susținători.

Dar succesul acestui sezon îl pune pe Thunder într-o poziție incomodă în sistemul de pariuri defavorizați NBA, deoarece conducerea se va gândi acum la cum să procedeze. Thunder sunt blocați în același loc în care erau cu Westbrook: suficient de buni pentru asă ajungă în playoff, dar nu suficient de buni pentru a merge nicăieri.

These were the best NBA underdog picks for the 2019-20 season. Some were surprises and some were obvious. Whatever the case, there are întotdeauna oportunități de a găsi un tren de bani de un underdog în fiecare sezon NBA. Găsiți-le dincele mai bune case de pariuri sportive online împreună cu mai multe piețe NBA.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive