Mar, 10.10.2017 - 16:34 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 10/10/2017 - 16:34 EDT

Ce mai buni underdogs NBA din acest sezon

NBA Best Underdogs This Season

Aceste patru echipe NBA vor surprinde

Chiar dacă finalul sezonuluisezonul NBA este uneori o concluzie ieșită dinainte, există surprize la fiecare colț, mai ales în sezonul regulat, unde anumite echipe sfidează așteptările.

Looking for the NBA's best underdogs isn't easy but turning to betting odds is a good place to gauge how the public views each team. With the NBA's blockbuster-filled season that gave rise to a few more superteams, some teams have been left out of the hype. 

Una dintre aceste echipe este Los Angeles Clippers.The Clippers au întors pagina trimițându-l pe Chris Paul, de nouă ori All-Star, la Houston Rockets și lăsându-i pe gardienii J.J. Reddick și Jamal Crawford merg. În schimbul lui Paul, Clippers i-au primit pe Patrick Beverley și Lou Williams printre mulți alții. Beverley intervine direct ca apărător de pornire și poate oferi defensivă și intensitate, permițând în același timp celor de la Clippers să se îndepărteze de o ofensă dominată de Paul.

Lou Williams a fost cel de-al șaselea om al anului în 2015 și este un mare marcator. lovi cu pumnul de pe bancă. El va explica parțial plecările lui Reddick și Crawford, dar va depinde în continuare de jucătorul franciza Blake Griffin să-și ridice jocul și mai mult. Cel de cinci ori All-Star s-a luptat să rămână sănătos și încă nu și-a replicat forma din 2014, unde a marcat 24 de puncte pe meci.

The Clippers nu merg nicăieri și, în timp cesă câștige divizia este o șansă lungă, așteaptă-te să câștige mai mult decât cele 43,5 jocuri anticipate - supărând un puține favorite pe parcurs - când sunt sănătoase. Există și alți nefavorabili pe care trebuie să-i țineți sub radar:   


Următorul meci al echipei meleL.A. Clippers


Denver Nuggets

Victorii peste/sub:45,5

Nuggets au fost atât de aproape de a ajunge în playoff-ul sezonul trecut, ratând printr-un joc.

Ascensiunea marelui sârb Nikola Jokic a oferit acestei echipe o piesă de franciză neașteptată. Jokic a înregistrat o medie de 16,7 puncte și 9,8 recuperări într-un joc cu 4,9 pase decisive în timp ce a jucat doar 28 de minute. De asemenea, a împușcat peste 57%. Paul Millsap, de patru ori All-Star, se alătură echipei formând unul dintre cele mai importante duouri de oameni mari din NBA.

Nuggets tocmai au ratat playoff-urile sezonul trecut și s-au îmbunătățit doar în acest sezon. O poziție cheie pe care să o fii atent este punctul lor de gardian. Dacă fie Jamal Murray, fie Emmanuel Mudiay îl pot bloca, Nuggets vor fi complet. Se așteaptă ca aceștia să ajungă în partea inferioară a clasamentului și vor juca aproape o echipă cu cap de serie mai mare, dar în sezonul regulat, Nuggets ar putea fi o alegere la modă.

Charlotte Hornets

NBA Best Underdogs of 2017-18 Season

Câștiguri peste/sub: 42,5

Hornetii sunt de obicei inconsecvenți și, prin urmare, imprevizibili. Văzuți în mare parte ca o franciză dezamăgitoare, au făcut îmbunătățiri încet, dar nu par să rămână sănătoși.

L-au pierdut pe Nicolas Batum la începutul acestui pre-sezon și cine știe câte jocuri Dwight Howard sau Michael Kidd- Gilchrist va juca. În mijlocul tuturor acestor întrebări, vă puteți aștepta ca Kemba Walker să facă din această echipă un câine viu în orice noapte.

Walker vine de la cel mai bun sezon al său și și-a făcut prima apariție la All-Star. El este inima și sufletul echipei și este motorul care îi ține pe linia de plutire ofensiv mai ales în al patrulea unde își face cea mai bună treabă. Va depinde de noua achiziție Michael Carter-Williams și de alegerea din acest an, Malik Monk să țină seama de o parte din jocul și ofensa pe care Batum le oferă. Dacă Howard și Kidd_Gilchrist joacă cel puțin 50-60 de meciuri, Hornets va fi un meci greu în fiecare seară.

Memphis Grizzlies

Peste/Sub Câștigări:  37.5

Grizzlies vor fi greu de prezis anul acesta. Era „grit and grind” se apropie de sfârșit odată cu plecările majorității echipei de bază, cu excepția lui Marc Gasol și Mike Conley.

Cei doi sunt considerați în liniște unul dintre cele mai bune tandem din NBA și au i-a condus pe Grizzlies la locurile perene de playoff. Deși câștigarea diviziei este exclusă, ei sunt o unitate bine antrenată, cu mult talent pentru a supăra chiar și echipele de top.

Este un avantaj dacă echipa medicală îi menține pe Gasol și Conley sănătoși, dar dacă îi Aduceți cumva Chandler Parsons aproape de forma sa primordială și restabiliți-i pe Mario Chalmers, Tyreke Evans și Ben McLemore, Grizzlies va fi dintr-o dată o echipă care poate face zgomot și poate chiar să-i dea unei semințe superioare o perioadă dificilă în playoff. Dintr-o perspectivă sezonieră, fii cu ochii pe Grizzlies, mai ales atunci când sunt sănătoși.

Linii de pariuri NBA

Cea mai bună parte despre a face predicții este să ai dreptate, mai ales dacă acele alegeri sunt îndrăznețe: ca să alegi nepotriviți. Drepturile de lăudare vă lasă cu un sentiment trecător de triumf, dar câștigarea de bani reali merge mai departe.Casile sportive online oferă României o mulțime de opțiuni pentru a juca NBA, inclusiv un generos bonus de înscriere pentru jucătorii noi. Doar instinctul tău îți poate spune când se pregătește o supărare. Ascultă-l și nu rata oportunități profitabile.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Știri NBA

Mai multe articole...
NBA News - 18/10/21
Noul program NBA 
NBA New Schedule

Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocurile, jucătorii șiechipele NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

NBA News - 07/06/21
Cum să urmăriți NBA în România? 
How to Watch the NBA in România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titluTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena, pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

NBA News - 17/03/21
Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||851
Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

Știri NBA - 09/03/21
Jucători NBA înalți vs scunzi (2021 INFOGRAFIC) 
Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce media Jucătorul NBA este doar mai puțin de6' 5.

Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?