Meet Tyra Banks, Chris Webber's Ex-GF

Webber a fost de cinci ori NBA All-Star, debutantul anului în 1993 și are Tricou retras de Kings, dar asta palidează în comparație cu Banks, care este un supermodel devenit personalitate și producător de televiziune de renume internațional. Banks și-a desfășurat o carieră de model, unde a devenit primul model negru care a apărut pe coperțile GQ și Sports Illustrated și a fost un înger Victoria's Secret până la pensionare.

The Tyra Banks Show

Pariați pe baschetul NBA

Webber a avut o carieră demnă de Hall of Fame și a fost piesa centrală în timpul || |657Sacramento Kings' anii de aur unde au fost atât de aproape de a ajunge în finala NBA pentru prima dată în istoria francizei. Pe de altă parte, primii și ultimii ani au fost alături de Golden State Warriors care au ajuns acum să devină una dintre cele mai prolifice echipe ale NBA din toate timpurile. Pe măsură ce sezonul se finalizează, Kings sunt una dintre puținele echipe subestimate și ar putea fi o persoană de încredere de care să se bazeze pariorii.

Ei spunNBABaschetul este previzibil, dar în fiecare sezon există întotdeauna o echipă surpriză sau două. Și în timpul playoff-urilor, există dezamăgiri precum Warriors când au devenit prima echipă din istoria finalelor NBA care a pierdut un avantaj de 3-1 în serie. Dar i-a luat pe Kevin Durant. Poate că a fost doar un denivelare în drum pentru superechipă, dar de fiecare dată când cad sunt bani mari pentru cei care pariază împotriva lor pentru toppariuri sportive online caSportsInteraction, mulți dintre care oferăbonusuri de înscriere de până la 200 USD în valoare în numerar. În 2017, Kings ar putea fi războinici din playoff, iar Warriors, regi din playoff.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Știri NBA