Sâmbătă, 10.03.2018 - 06:41 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 10/03/2018 - 06:41 EST

NCAA March Madness: Breaking Down When Upsets Happen

NCAA March Madness: Breaking Down When Upsets Happen

Factori de luat în considerare în prezicerea supărărilor

Este plauzibil să nu știi nimic despre turneu și să crezi totuși o categorie mai bună decât toți expertii și fanii hardcore. Atât de imprevizibil este turneul... și cât de puțin știe toată lumea. În timp ce o strategie este de a selecta aleatoriu supărările, o modalitate mai bună este de a defalca în mod sistematic turneul în sine și de a găsi locurile potrivite pentru a numi un „supărare”.

Înainte de a intra în defalcarea categoriilor pentru un supărare. , site-ul oficialsite-ul NCAA definește o supărare atunci când o echipă câștigătoare este cu cel puțin două semințe mai mică decât învinsă. Acest lucru elimină toate meciurile #8 vs #9 sau #4 vs #5 de a fi etichetate ca supărări.

În minte, ne uităm la câteva categorii pe care le puteți căuta pentru o supărare...

Istoria și statisticile semințelor

Oricât de mult ne place să zdrențuim presa pentru supraevaluarea sau subestimarea echipelor, ei fac o treabă decentă în a le însămânța. Din punct de vedere istoric, cu cât sămânța este mai mare, cu atât sunt mai mici șansele de supărare.

Iată cât de des se întâmplă supărările înprima rundă a nebuniei lui March bazată pe meciuri:

 • #1 vs #16: 0,0%
 • #2 vs #15: 6,06%|| |687
 • #3 vs #15: 15,9%
 • #4 vs #13: 19,7%
 • # 5 vs #12: 35,61%
 • #6 vs #11: 37,12%
 • #7 vs #10:| ||700 38.63%

Deși nicio sămânță #16 nu a învins definitiv o sămânță #1, mulți dintre ei s-au apropiat de acest lucru. În 1989, două cap de serie #16 au ajuns în posesia finală de a învinge marile favorite. Și cel mai recent, în 2014, Weber State a pierdut în fața Arizona cu doar nouă puncte. În istorie, 15 jocuri s-au decis la un singur punct.

Deci, deși nu este recomandabil să alegeți echipa #16 pentru a câștiga definitiv, să puneți niște bani pe eipentru a acoperi spread-ul ar putea fi jocul mai înțelept mai ales atunci când semințele #1 vor avea de obicei spread de peste 20 de puncte.

Acum că avem o idee unde se întâmplă de obicei supărările, avem o idee despre unde să ne concentrăm cea mai mare parte a atenției și putem distruge fiecare persoană. jocuri bazate pe potrivire. Atunci când procedați astfel, trebuie să aveți în vedere trei categorii principale.

Match-Up Categoria 1: Marje de eficiență ajustate 

March Madness 2

Dacă nu știiKen Pomeroy, ar trebui. Analiza sa statistică avansată despre baschetul la facultate este o revizuire obligatorie, mai ales în timpul Nebuniei. Singura măsură cheie la care trebuie să urmăriți aici este marjele de eficiență ajustate (AdjEM) ale unei echipe. Acest număr magic determină cât de bine a jucat o echipă pe baza marjei așteptate de victorie.

Supărările se întâmplă de obicei atunci când un underdog cu un AdjEM peste zece joacă un favorit un AdjEM sub 25. Jocuri cu meci- Up-uri ca acesta se termină cu o supărare 35% din timp sau unul din trei jocuri. Acesta este un punct de pornire solid în alegerea supărărilor.

Match-Up Categoria 2: Rebounding

March Madness 1

Rebounding-ul este una dintre valorile cheie în alegerea unei echipe. Ca regulă generală, ar trebui să se sprijine pe cea mai bună echipă de recuperări, mai ales dacă aceasta este categoria de recuperări ofensive. Echipele care bat paharul ofensiv sunt capabile să câștige posesiuni suplimentare și oportunități suplimentare de scor și, dacă, de asemenea, curăță pe panourile defensive, opresc oportunitățile de marcare de la adversarii lor.

Acest lucru le permite echipelor să dicteze mai bine tempo-ul jocului. și este primordial pentru apărarea unei echipe. În timp ce marja de punctaj este o altă statistică cheie, apărarea și revenirea sunt de obicei cele care câștigă situațiile de înaltă presiune. Echipele trebuie să poată valorifica loviturile ratate de la ambele capete.

Match-Up Categoria 3: Turnover-uri

March Madness

În parteneriat cu revenirea, abilitatea de a forța turnover-urile și de a le evita este esențială pentru câștig. La fel ca și revenirea, câștigarea bătăliei pentru turnover asigură că echipa își maximizează posesiunile. Aceasta este partea din „apărarea câștigă campionate” care are cel mai mare impact în afara recuperării defensive.

Raportul asistență-turnover este o statistică înrudită și este un bun indicator al eficienței unei echipe este. Asociați acest lucru cu rangul echipei în rebound și marja de rotație și aveți o echipă care are o șansă bună nu numai să tragă o supărare, ci și să ajungă în Final Four.

Cele mai bune pariuri sportive pentru NCAA March Madness

Puteți paria că România de pretutindeni se va aduna la aceste cărți de pariuri sportive online pentru a face pariuri pentru a-și completa parantezele. Pariurile pot fi făcute înainte și în timpul jocurilor, pe jocuri individuale și previzând direct câștigătorul turneului. Am analizat toate cele mai bune site-uri, așa că asigurați-vă că le verificați înainte de a vă dedica vreunei cărți. 

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri NBA

  Mai multe articole...
  Știri NBA - 18/10/21
  Noul program NBA 
  NBA New Schedule

  Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocuri, jucători șiechipe NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

  Știri NBA - 07/06/21
  Cum să urmăriți NBA în România? 
  How to Watch the NBA in România?

  Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

  Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titlu vreodatăTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena de pe malul lacului Ontario.

  Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperți din industrie aici la România Sports Betting.

  NBA TV România

  Știri NBA - 17/03/21
  Uită-te la acest Bling - Raptors primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA 
  Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

  Jucătorii și antrenorii Raptors au fost prezentați cuNBA Championship Rings și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

  NBA News - 09/03/21
  Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
  Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

  The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

  Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?