Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history
NBA News

Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA

The Jucătorii și antrenorii Raptors au primitInelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20 spre bucuria fanilor din Toronto.

În ciuda îndoielilor larg răspândite cu privire laSezonul 2020/21 Raptors, Raptors au reușit să facă performanță împotriva unora dintre echipele de top în acest an.

A trecut ceva timp de când jucătorii și antrenorii Raptors au primit inelele de campionat la sfârșitul sezonului 2019/20 NBA spre bucuria fanilor din Toronto. Doar că acestea nu au fost doar inelele tale medii.

So what constitutes the ‘cele mai mari” inele din istoria NBA? Ei bine14 carate și 650 de diamante în total ar trebui să o facă. Iată o detaliere a caracteristicilor fiecărui inel;

  • Fața inelului înfățișează orizontul Toronto și Scotiabank Arena, alături de sigla echipei.
  • Fiecare inel are un diamant de 1,25 carate deasupra a Trofeului Larry O'Brien, care constituie cel mai mare premiu de diamant din orice sport.
  • Cele 74 de victorii ale lui Raptor în drumul către titlu sunt reprezentate de diamante în orizontul Toronto.
  • The ring boasts 16 rubies and the 16 jersey numbers of the players on the roster encircle the ring.
  • În interiorul ringului, există sigla campionatului și un rubin în interiorul unei frunze de arțar reprezentând România.|| |684
  • One side of the ring labels the player’s name and number.
  • Pe partea opusă este „Campionii Mondiali 2019”, chiar deasupra siglei Raptors.

Banerul este atârnat lângă alte două bannere; bannerul campionatului Conferinței de Est din 2019 și un singur banner care sărbătorește toate cele șase titluri ale Diviziei Atlantice din Toronto, ca înlocuitor t 

Deci, bannerele individuale de înainte. Un upgrade definitiv pentru echipă și Scotiabank Arena. Bannerul albastru prezintă un trofeu Larry O'Brien auriu, cu „Toronto Raptors” și „Campioni Mondiali 2019 ” și a terminat cu ornamente roșii.

Kyle Lowry a condus dezvăluirea bannerului și a ținut un discurs sincer mulțumind echipei și persoanelor care au ajutat echipa să realizeze această ispravă monumentală. Până și fanii au primit inele de campionat, deși erau replici, a fost un gest frumos.

Vorbind despre gesturi drăguțe, în lumina evenimentelor recente privind tweet-ul lui Daryl Morey de la NBA și relația lor cu China, fanii lui Raptor au oferit mii de tricouri în seara lor de deschidere.

Predicții & Așteptările pentru sezonul 2021/22 al lui Raptors

Toți ochii vor fi ațintiți asupra Raptors pe măsură ce sezonul începe. Rămâne întrebarea dacă pot atinge culmile pe care le-am văzut în timpul sezonului câștigător al titlului. Dar, cu starmanul Kawhi Leonard jucând acum baschet în Los Angeles, pare puțin probabil.

Dar, pe măsură ce celelalte echipe se pregătesc, există cu siguranță sentimentul că poate această echipă nu are ceea ce trebuie.

Verificăcele mai recente Futures NBA aici.

Vor trebui să lupte pentru a se reduce pentru postsezon

The pierderea lui Kawhi nu poate fi subestimată. Raptors s-a chinuit să se adapteze la viața fără Kawhi, așa cum se vede în ultimele sezoane. Dar, nu ne-ar surprinde să-i vedem realizând o performanță semnificativ mai puțin impresionantă în ligă și ajungând să rateze postseason. Unii dintre cei mai buni jucători din echipa câștigătoare a titlului sunt foarte îndeclin.

Există toate șansele ca răpitorii să ajungă în postsezon și merită să fie ținute la mare atenție după ceea ce au realizat. Dar nu ar fi o mare surpriză să-i vezi că sunt bătuți de Bucks, 76ers, Celtics, Pacers și alții, care, pe hârtie, par să aibă numărul lor.

O dependență excesivă de Pascal. Siakam

Siakam este acum principalul om din Toronto. Având în vedere că Estul este slab, el poate avea chiar o șansă la echipa All-Star, dacă se ridică la înălțimea așteptărilor.

Sperăm că va putea umple golul lăsat de o echipă îmbătrânită și pierderea față de omul lor vedet. Cu toate acestea, de când Leonard a plecat, nu a umplut suficient cizmele unui bărbat din California. Cu o serie de accidentări și o lipsă de consistență, este o adevărată provocare pentru antrenorul Nick Nurse.

România Sports Betting actualizează în mod regulatCote NBA.

  • Joacă online acum
    Resurse de pariuri NBA aici