Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
How to Watch the NBA in România?
NBA News

Cum să urmărești NBA în România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titlu vreodatăTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena de pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

Baschet televizat de la coasta la coasta

While baschetul se numără printrecele mai populare sporturi la televiziune din SUA, hocheiul ia pe bancheta din spate În România. Hocheiul olimpic șifinalele Cupei Stanley sunt în mod constant printre programele sportive cele mai urmărite din țară.Faceți clic aici dacă vă întrebați unde să urmăriți NHL în România.

Ajută faptul că România are șapte echipe în NHL, în comparație cu una din Major League Baseball (Toronto Blue Jays), unul în NBA (Toronto Raptors) și niciunul în NFL. Dar cursa istorică a lui Raptor în finala NBA din 2019finalele NBA a crescut nivelurile de audiență sportivă la cel mai înalt nivel înregistrat în România și a fost la egalitate cu audiența playoff-urilor NHL.

Așadar, principala întrebare în rândul fanilor de baschet, tineri și bătrâni, estecum să urmărești NBA în România? Răspunsul este că sunt mult mai puțini | ||685România networks offering basketball acoperire decât punctele de vânzare din sudul SUA

Ce zici dacă vrei să participiluci un joc trăiești într-o arenă? În timp ce biletele pentru Raptors sunt un articol fierbinte și scump în Toronto, există câteva echipe americane la o distanță de patru ore cu mașina de graniță, care includ Detroit Pistons, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves, Chicago Bulls și Boston Celtics.

Următorul este olistă de rețele de cablu disponibile în țară, inclusiv cum să prindeți sezonul regulat NBA și vizionați finalele NBA din România:

 • TSN — Rețeaua Sporturilor este un canal de sport specializat care este difuzat de la coasta la coastă în România. Împreună cu un alt canal național de sport concurent, oferă acoperire a tuturor jocurilor din sezonul regulat și postsezon ale Raptors. TSN va prelua adesea acoperirea din S.U.A a jocurilor săptămânii sau a altor meciuri marcante. Acest canal este disponibil numai pe cablu și prin satelit în România.
 • Sportsnet — Cu sediul în Toronto, dar difuzat la nivel național, Sportsnet a preluat mai multe jocuri Raptors în acest sezon. Rețeaua este cunoscută mai mult pentru acoperirea sa de hochei și baseball, dar baschetul câștigă mai mult timp de antenă. Acest canal este disponibil numai pe cablu și prin satelit în România.
 • ABC — The American Broadcasting Company este o rețea majoră din SUA și proprietatea principală a Walt Disney Television. Meciurile NBA sunt văzute la nivel național pe acest canal american, mai ales în weekend. ABC transmite toate jocurile în prime time din finalele NBA. Acest canal, care este difuzat din anii 1940, este disponibil pe cablu, satelit și antene în România.
 • ESPN — De asemenea, o subsidiară a companiei Disney, acest major Canalul american de sport prin cablu oferă acoperire a jocurilor NBA pe parcursul săptămânii. Nu este neobișnuit ca rețeaua să transmită mai multe jocuri într-o singură zi. Acest canal nu este disponibil în România, dar multe dintre emisiunile sale sunt transmise de TSN. ESPN deține o mică cotă din canalul de sport din România.
 • TBS — Turner Broadcasting System, care a fost lansat în urmă cu mai bine de 50 de ani, este un canal american important de cablu care difuzează o varietate de programare, inclusiv acțiunea NBA. Canalul nu este disponibil pe cablu sau prin satelit în România, dar unele dintre fluxurile jocurilor NBA sunt transmise pe canalele sportive naționale.
 • NBA TV România — Această rețea este disponibilă în toată lumea. țara prin cablu sau prin satelit și este deținută de Maple Leaf Sports & Entertainment. Se concentrează pe toate știrile legate de Raptors, inclusiv emisiunile dinainte și după meci, dar oferă și alte jocuri NBA, momente importante și interviuri.
 • NBA League Pass — Abonații pot obține NBA League Pass România de la furnizorul lor de cablu sau satelit pentru a viziona peste 600 de meciuri pentru 140 USD pe sezon. Cu toate acestea, mulți se plâng de întreruperile aleatorii ale jocurilor. Dacă doriți să vizionați un meci care nu implică Raptors, aceasta este cea mai bună opțiune pentru un fan de baschet.

NBA Opțiuni online în România

Românias pot viziona șistreamuri NBA în înaltă definiție pe Internet. Două site-uri — buffstreamz.com și 720pstream.me — listează programul viitor și jocurile disponibile cu un buton „Urmăriți acum”.

The Rețelele principale enumerate mai sus oferă și aplicații de streaming| ||746, but you must be a cable or satellite customer to access your account online. Download and install the TSN app, SN Now for Sportsnet, and the ABC app.

Urmăriți una dintre aceste aplicații pe smartphone sau tabletă (iOS și Android),computer sau alte dispozitive conectate (Roku, Apple TV și Amazon Fire TV).

NBA Playoff Action... You Bet

Unii fani sunt Nu mă mulțumesc doar să-i privesc pe Raptors sau pe echipa lor favorită luptă înplayoff-urile NBA. Mulți vor să parieze și pe acțiune.

Nu alege orice casă de pariuri online. Alăturați-vă unui site de top cu o istorie de servicii excelente pentru clienți - cum ar fi PowerPlay, Sports Interactive și LeoVegas. Înregistrarea și înregistrarea sunt rapide și ușoare. De asemenea, asigurați-vă că profitați de un bonus de bun venit pentru noii membri.

 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie| ||771
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Review
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  LeoVegas Review
  BONUS 1000$
 • Pariorii pot selectaCote NBA pe linia banilor , diferență de puncte, futures, pariuri de prop, linii alternative și pariuri în joc la toate aceste case de pariuri sportive de renume.