Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
What Is Handicap Betting In The NBA?

Ce sunt pariurile cu handicap în NBA?

Sfaturi pentru pariuri

Ce sunt pariurile cu handicap NBA?

Comparativ cu majoritatea ligilor sportive profesionale, meciurile NBA tind pentru a oferi rezultate mai previzibile. Acest lucru creează un scenariu în care favoriții domină discuția pentru pariurile pro baschet. Persoanele defavorizate câștigă partea lor corectă de jocuri, dar riscul nu duce întotdeauna la recompensa așteptată.

Pariurile pe handicapuri NBA deschide noi opțiuni pentru fanii pariurilor la baschet. În loc să pariezi pe echipa care va câștiga definitiv, pariezi împotriva handicapului stabilit înainte de începerea meciului.

În comparație cu pariurile pe linia monetară directă, pariurile cu handicap măresc profitul pariurilor pe favorite, reducând în același timp riscul de a paria. prezicerea supărărilor celor defavorizați.

Pariurile cu handicap sunt denumite mai popular pariuri spread. Pariul împotriva spread-ului implică pariarea pe clubul care va învinge handicapul.

Cum câștigă pariul favoriții cu handicap?

Dacă Toronto Raptors găzduiește New York Knicks, cu Raptors listate ca favorite pentru a câștiga jocul, casele de pariuri sportive vor atribui un handicap de puncte care reprezintă diferența de puncte așteptată între cele două cluburi. Dacă Knicks sunt considerați slabi, casele de pariuri pot stabili o marjă de câștig de 9,5 puncte.
În acest caz, Toronto ar trebui să câștige cu zece sau mai multe puncte pentru a câștiga acest pariu cu handicap. Dacă Toronto pierde sau câștigă cu nouă puncte sau mai puține, Raptors vor fi pierdut pariul. În mod obișnuit, atunci când un favorit câștigă un pariu cu handicap, se face referire la acoperirea spread-ului.

Cum câștigă pariul Handicap Underdogs?

Având în vedere un handicap de 9,5 puncte, cerințele pentru New York Knicks pentru a câștiga pariul va fi mult mai mic decât Toronto Raptors, care trebuie să domine pentru a câștiga pariul.
Fiind un defavorabil cu handicap, Knicks ar trebui să piardă cu nouă puncte din mai puține pentru a câștiga. pariul. New York câștigă, de asemenea, pariul dacă îi înving pe Raptors direct.
Dacă Knicks și Raptors ar prezenta un handicap de nouă puncte, iar Raptorsi câștigă cu o marjă de 109-100, rezultatul ar fi considerată un impuls, returnarea pariului inițial înapoi în cont.Joel Embiid - NBA Odds

 

Cote Moneyline vs. Cote Handicap

Când pariezi pe o linie de bani în sus pentru un meci dezechilibrat precum Raptors versus Knicks, cotele date tind să scadă considerabil recompensa pentru pariarea pe favorită. Folosind exemplul în care Toronto este favoritul cu 9,5, cota de bani pentru o victorie directă poate fi la fel de scumpă ca -400. Ca atare, ar trebui să pariați 400 USD pentru a câștiga 100 USD din profit. Acest lucru nu oferă o rentabilitate extraordinară a investiției. O supărare ar necesita să câștigi mai multe pariuri consecutive pentru a recupera pierderea.

Cota directă pentru o victorie la New York Knicks poate varia în jurul +250, ceea ce duce la un profit de 250 USD pentru fiecare pariu de 100 USD. O plată îmbunătățită oferă o oportunitate atrăgătoare, dar riscul mare de a paria pe un club Knicks subputernicit împotriva unui lider al conferinței din est precum Raptors poate să nu merite recompensa.

Cote de handicap pentru o diferență de 9,5 între Knicks și Raptors ar pluti în jurul valorii de -110. Acest lucru îmbunătățește prețul pentru pariurile pe Raptors de la -400 la -110 – o reducere semnificativă. Plata Knicks ar fi redusă de la +250 la -110, dar este mult mai probabil ca New York să piardă cu nouă puncte sau mai puțin decât să câștige definitiv. Dacă se întâmplă că Knicks îi supără pe Raptors, veți primi în continuare o plată decentă.

În general, pariurile cu handicap netezesc riscurile și recompensele pariurilor, crescând viabilitatea strategiilor pe termen lung. Un handicap negativ (-9,5) indică favoritul, în timp ce un număr pozitiv (+9,5) denotă cel defavorizat.

Linii alternative de handicap NBA

De asemenea, cunoscut sub numele de „puncte de cumpărare și vânzare” , Liniile alternative de handicap NBA oferă și mai multe opțiuni atunci când pariezi la meciurile de baschet. În loc de un spread standard, casele de pariuri vă permit să selectați dintr-o serie de handicapuri de puncte diferite.

Folosind exemplul Raptors de un handicap de -9,5 față de Knicks, o linie alternativă poate enumera Toronto ca favorit de -10,5. , crescând dificultatea de a învinge răspândirea. Raptors ar trebui să câștige cu 11 puncte sau mai mult pentru a învinge handicapul, în timp ce Knicks pot pierde cu zece puncte sau mai puțin pentru a câștiga pariul.

În loc de linia -110 pentru un spread de -9,5, un handicap Raptors de -10,5 poate îmbunătăți plata la +120 sau mai bine. Alternativ, dacă handicapul scade la -8,5 pentru Raptors, plata ar putea fi redusă la -120, reflectând probabilitatea crescută ca Toronto să învingă spread-ul. Un spread de +8,5 pentru Knicks ar crește dificultatea New York-ului de a câștiga pariul, ceea ce ar putea îmbunătăți plata la aproximativ +120.

Handicipurile alternative permit pariorilor la baschet să personalizeze riscul și recompensa fiecărui pariu spread. jucat. Dacă ești interesat să joci o bănuială pe un favorit care copleșește complet un inamic inferior, poți cumpăra puncte suplimentare pentru a crește profitul pariului cu handicap. Reducerea riscului și a plății unui pariu spread tinde să fie o alegere mai puțin populară.

HANDICAPURI NBA Series

Pe lângă handicaparea jocurilor individuale, casele de pariuri sportive NBA plasează, de asemenea, handicapuri în seriale de playoff. . Dacă o confruntare în playoff NBA dintre Raptors și Heat prezintă un handicap de -1,5 pentru Toronto, Raps-ul ar trebui să elimine Heat cu o marjă de 4-2 sau mai bine pentru a câștiga pariul spread bet.

If the Raptors won this matchup after a seven-game slugfest, Toronto would lose the series spread of -1.5 because they won by a single game. Similar to individual matches, you’ll be able to find alternative handicaps for playoffs series.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive