Vineri, 15.12.2017 - 06:03 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 15/12/2017 - 06:03 EST

NCAA Basketball Futures: Duke vs MSU, a Two-Horse Race?

NCAA Basketball Futures: Duke vs MSU, a Two-Horse Race?

Duke și MSU: Preferate timpurii de baschet NCAA

Suntem deja la o lună în sezonul universitar. Având în vedere că majoritatea echipelor au jucat aproximativ zece meciuri, ne facem o imagine mai clară a modului în care predicțiile presezonului rezistă. Oddsmakers au deschisPariuri Futures cu o egalitate în patru: Duke, Louisville, Kansas (KU) și Kentucky (UK) toate la +650 dar numai Duke a rămas în top.

Duke este la egalitate cu Universitatea de Stat din Michigan (MSU) la +450 (cote prin amabilitatea Sports Interaction) ca alegere a cotelor de a câștiga totul. Cu ambele echipe prezentând antrenori cu pedigree de campionat și o gamă de potențiali de top, ei sunt o blocare pentru a se califica la Turneul de baschet din Divizia I masculină NCAA, alias „March Madness ", dar numai o echipă poate ridica trofeul. 

Următorul meci al echipei meleCalgary Stampeders

Faceți cunoștință cu Duke Blue Devils: De ce sunt favoriți

The Blue Devils joacă ca parte a celei mai renumite conferințe de baschet universitar, Atlantic Coast Conference (ACC), care include cinci programe cu un titlu național din anii 2000. Duke a avut 33 de apariții consecutive la turneele NCAA (40 în total), 11 jocuri de titlu și cinci campionate. Este mulțumită minții: „antrenorul K”, Mike Krzyzewski.

Krzyzewski conduce un program care atrage întotdeauna recruți de top. În acest an, echipa are cincitop-50 de potențiali evaluați conduși de o pereche de boboci: 6'11" Marvin Bagley, care este proiectat să să fie o alegere de top trei la draft NBA și cel mai bun atacant-pivot și Wendell Carter cu 6'10" , cel mai bun prospect PF/C. Turnurile gemene combină o medie de 34 de puncte și 20 de recuperări și trag peste 61% din teren.

Inima și sufletul echipei aparțin omului pe care orice non-Dukie iubește să-l urască, gardianul senior Grayson Allen, care este al doilea în echipă cu 17,2 puncte. Alte perspective de elită pentru boboci includ tirul Gary Trent Jr. (6'6", 13 puncte pe joc) și armătul Trevon Duval (6'2", 12,3 puncte, liderul echipei 6,7 pase decisive).

Duke stă în prezent la nr. 4 atât în ​​topul AP 25, cât și în sondajul USA Today Coaches. Li se alătură rivalii din conferință, Miami (6), North Carolina (7), Virginia (16) și Florida State (19). Duke a fost supărat de Colegiul Boston neclasat și niciunul dintre ceilalți patru nu a jucat jocuri de conferință. Așteaptă-te la schimbări mari odată ce sezonul devine mai profund și, în ciuda cât de strâns este Duke, au o conferință grea de cucerit.

Faceți cunoștință cu Michigan State Spartans: De ce sunt favoriți

Spartanii fac parte din Big Ten Conference și au participat la un total de 31 de apariții la turnee NCAA, inclusiv 20 consecutive începând cu 1998. Antrenați de Tom Izzo, Acum, în al 23-lea an, Spartans au câștigat turneul NCAA din 2000 și au fost vicecampioni în 2009. Au făcut nouă apariții în Final Four, inclusiv șapte în epoca lui Izzo.

MSU are în prezent două top-20. perspective clasate. În primul rând, Jaren Jackson Jr. este un atacant-putere de 6'11" și al doilea cel mai bine cotat în acel loc, imediat după Bagley. În prezent, completează foaia cu statistici cu 10,8 puncte, 7,8 recuperări și 3 blocaje pe meci. Cel mai bun marcator al echipei , atacantul al doileaMiles Bridges a fost rănit, dar avea o medie de 15,6 puncte până la final, cu 6,9 recuperări. 

MSU nu se laudă cu aceleași perspective de top. ca Duke, dar au avantajul experienței cu majoritatea jucătorilor lor de top fiind absolvenți sau mai în vârstă.

Atacantul mic Nick Ward a completat frumos, cu o medie de 13,7 puncte în doar 17,6 minute și la un gol de teren uriaș de 64,1 la sută. Apărătorul Soph, Cassius Winston, a fost o piesă cheie pentru Spartans, cu o medie de 12,7 puncte și o echipă de 6,7 asistă într-un meci. cei mai mari zece li se alătură. Spartanii au scor 2-0 în jocul de conferință și 9-1 cu singura lor înfrângere în fața fostului cel mai bun clasat Duke. Echipe precum Minnesota și ar rivalii Michigan rămân amenințări în conferința cu Maryland ca potențial dormitor.

The Spartans are number-two in both the polls with only Purdue (17) from the Big Ten joining them. The Spartans are 2-0 in conference play and 9-1 with their only loss to former top-ranked Duke. Teams like Minnesota and archrivals Michigan remain threats in the conference with Maryland as a potential sleeper. 

NCAA Basketball Futures: Alți concurenți

În afară de Duke și MSU, alte echipe merită să fii atent. Kansas (13) este +1000 și Kentucky (8) este +1400. KU nu are niciun potențial din top-25, dar este o echipă veterană cu mult talent și acest lucru ar putea fi util în timpul turneului. Marea Britanie se află la capătul opus, cu până la cinci potențiali în top-35, dar ei sunt în mare parte boboci.

Arhimeza lui Duke și campionii de anul trecut, UNC sunt la +1800, dar nu au un nivel ridicat. talent de calibru pe care l-au avut sezonul trecut când și-au pierdut stelele în fața NBA. Campionii din 2016, Villanova, sunt chiar în spatele lui Duke și MSU la +750. Junior Mikal Bridges are un an remarcabil, deoarece Wildcats își propun să facă mai bine decât ieșirea din runda a doua din sezonul trecut.

Pariază pe baschetul NCAA

Baschetul universitar este mai mult decât nebunia de martie. Adevărații iubitori de baschet din România au o mulțime de opțiuni de la aceste cărți de pariuri sportive online care servesc România pari sportive online. Fiecare carte vine cu propriul set de promoții și limitări, așa că asigurați-vă că îi oferiți fiecăreia o recenzie amănunțită.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NBA News

  Mai multe articole...
  Știri NBA - 18/10/21
  Noul program NBA 
  NBA New Schedule

  Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocuri, jucători șiechipe NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

  Știri NBA - 07/06/21
  Cum să urmăriți NBA în România? 
  How to Watch the NBA in România?

  Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

  Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titluTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park” în afara Scotiabank Arena, pe malul lacului Ontario.

  Deși Toronto Raptors nu au ajuns în Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

  NBA TV România

  NBA News - 17/03/21
  Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||1308
  Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

  The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

  NBA News - 09/03/21
  Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
  Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

  The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

  Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?