Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Beating NBA Spread: Toughest Bet in Sports?

Învingând răspândirea NBA: Cel mai dur pariu în sport?

Acest lucru este cel mai adevărat cu NBA, sportul care are cele mai multe scoruri și, prin urmare, este cel mai specific. Dar nu te teme. Există încă o mulțime de modalități de a câștiga. Ne uităm la câteva sfaturi cheie pentru a putea „depăși spread-ul.”

Pariarea punctajului NBA|| |657

Care este distribuirea punctelor?

Punctele distribuite este probabil cea mai populară formă de pariuri. A fost creat ca o alternativă la „linia monetară”, astfel încât jucătorii să poată avea o șansă de 50/50 fie la favorit, fie la cel defavorizat.

Pentru ca atât favoritul cât și cel defavorizat să fie la cote similare, un punct handicapul este atribuit și se manifestă fie ca un minus, fie ca un plus.

Vezi acest exemplu:

Toronto -3,5
Nou York +3,5

Aceasta indică faptul că Toronto este favorita la victorie, iar scorul lor final va fi scăzut cu 3,5 puncte ca handicap. În consecință, New York este cel defavorizat și scorul lor final va fi adăugat cu 3,5 puncte.

În acest caz, dacă pariezi pe Toronto, ei trebuie să câștige cu patru puncte sau mai mult pentru a-și depăși handicapul de puncte. Și dacă pariezi pe New York, ei nu pot pierde cu patru puncte sau mai mult.

În cazul răspândirii unui număr întreg, se poate produce o „împingere”. Acesta este momentul în care echipa câștigă sau pierde cu exact aceeași sumă ca și spread-ul. Gândește-te la asta ca la o remiză.

Cum să învingeți spread-ul:

Puncspread-ul este un element de bază laNBA. Poate fi simplu de înțeles, dar este greu de învins. Înainte de a încerca să depășiți diferența, țineți cont de aceste sfaturi:

Prin pagina noastră NBA Power Rankings, puteți prezice mai ușor o diferență de puncte mai mare sau mai mică.

Verificați evidențele ATS ale fiecărei echipe

Ball

Acesta este unul dintre elementele fundamentale pentru pariuri cu spread-uri și totuși mulți pariori opresc cumva acest pas. Dosarul ATS al unei echipe este ca CV-ul lor. Dacă angajați pe cineva pentru a face o slujbă, ați dori să vă asigurați că acesta nu este doar capabil să facă treaba, ci și ei s-au priceput la asta.

Înregistrarea ATS nu este doar orientativă. cât de bine se descurcă o echipă în raport cu așteptările, dar cât de bine îi cunosc cei care fac cote și publicul. Există multe motive pentru care o echipă are un record ATS prost sau bun:

Popularitate: nu toate echipele sunt egale în ceea ce privește acțiunea pe care o primesc; echipele mari precum Lakers și Warriors primesc o mulțime de bani, în timp ce echipele mai mici precum Hornets și Kings tind să fie ignorate. Percepția publicului asupra echipelor este, de asemenea, strâns legată de cât de populare sunt acestea.

Deoarece majoritatea pariorilor sunt fani, ei pariază cu emoțiile lor. Acesta este motivul pentru care mai multe echipe populare se pot lupta la distribuirea punctuală din cauza fanilor care își pariază spread-urile mai mari, în timp ce echipele mai mici pot continua să sfideze cotele, deoarece majoritatea pariorilor ocazionali le ignoră.

Norocul: uneori, norocul poate strica totul pentru parori; o echipă proastă poate prinde o serie fierbinte și poate supraperforma sau o echipă bună poate face față accidentărilor și poate avea performanțe slabe.

Găsiți statisticile potrivite și studiați-le

Powell

După ce ați înțeles ATS-ul unei echipe Înregistrați, următorul pas este să căutați valori cheie care sunt direct legate de echipă sau de joc. Găsirea informațiilor nu ar trebui să fie dificilă. Dar să alegi pe care să le studiezi poate fi dificil.

Iată exemple de statistici ale experților pe care le vei întâlni:

  • Toronto are 2-2-1 ATS în ultimele cinci jocuri.
  • Toronto are 5-3 ATS acasă în acest sezon
  • Toronto are 4-0 ATS în ultimele patru când se confruntă cu Dallas acasă 

Fiecare dintre aceste statistici spune o poveste diferită și unele pot nici măcar să nu fie relevante pentru joc. Luați a treia statistică, de exemplu.

Toronto este neînvins acasă împotriva lui Dallas în ultimele patru. Dacă am merge doar la valoarea nominală, Toronto ar trebui să-l învingă cu ușurință pe Dallas acasă atunci. Dar la o inspecție mai atentă, aceste patru jocuri au avut loc o dată pe an, datând de acum patru ani.

Da. Dintr-o dată această statistică nu pare atât de relevantă acum, deoarece Toronto și Dallas sunt echipe complet diferite acum față de sezonul trecut sau cu patru sezoane în urmă.

Prima statistică nu pare, de asemenea, promițătoare ca Toronto. este de 50-50 la acoperirea răspândirii. Dar la o inspecție mai atentă, trei dintre aceste jocuri au avut loc pe drum și patru au fost împotriva echipelor câștigătoare. Acum, 2-2-1 nu arată atât de rău.

Acestea sunt doar exemple despre cum poți aborda statisticile experților care îți vor fi furnizate.

Fă-ți singur. Cercetarea și utilizarea unei combinații de statistici de pariuri și valori avansate NBA va da cele mai bune rezultate.

Utilizați mai multe site-uri de pariuri

Nu vă puneți toate ouăle într-un singur coș. Cel mai bine este să aveți mai multe site-uri de pariuri pentru a profita de diferitele linii oferite. În timp ce majoritatea caselor de pariuri sportive folosesc aceeași distribuție de puncte, nu toată lumea primește același tip de acțiune.

Dacă diferența de puncte a cărții principale a fost deja pariată până la un număr pe care nu-l poți susține, găsește altele alternative în care se distribuie. nu a crescut la fel de mult. Diferența nu va fi la fel de semnificativă. Poate cel mult un punct sau jumătate. Dar asta face o lume de diferență.

Să ne uităm la acest exemplu:

Cartea A

Golden State-9.5

Boston| ||768 +9.5

 

Cartea B

Golden State-9,0

Boston +9.0

Dacă pariezi Golden State, atunci pariezi cu Cartea B. Dacă Golden State câștigă cu exact nouă puncte, îți vei primi banii înapoi (push) cu Cartea B. Dar dacă pariezi cu Cartea A, pierzi pariul.

Dacă pariezi pe Boston, ar trebui să pariezi cu Cartea A. Dacă Boston pierde cu punctele câștigate exact, este un impuls pentru cartea B și nu câștigi nimic. Dar cu Cartea A, pariul tău se încasează.

Este doar o jumătate de punct, dar uneori atât este nevoie pentru a câștiga sau nu un pariu, mai ales cu cât de precise au fost punctele de difuzare.

Using multiple betting sites also allows you to use the ofertele de înscriere pe care le are fiecare carte.

Asigurați-vă că comparați împrăștierea punctelor în diferite cărți înainte de a plasa un pariu. În acest fel, știți că obțineți cea mai bună valoare pentru pariul dvs.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive