Dum. 13.05.2018 - 05:45 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 13/05/2018 - 05:45 EDT

Cote, program, alegeri la finala conferinței NBA Playoffs 2018

2018 NBA Playoffs Conference Finals Odds, Schedule, Picks

Cote la finala Conferinței de Vest

Următorul meci al echipei meleHouston Rockets

#2 Golden State Warriors au învins #1 Houston Rockets cu 4-3

 • Meciul 1: Golden State 119 Houston 106 
  Meciul 2: Golden State 105 Houston 127
 • Meciul 3: Houston 85 Golden State 126
 • Meciul 4: Houston 95 Golden State 92
 • Meciul 5: Golden State 94 Houston 98
 • Meciul 6: Houston 86 Golden State 115
 • Meciul 7: Golden State 101 Houston 92

The | ||684Golden State Warriors se confruntă cu cel mai dur adversar al lor înHouston Rockets, o echipă concepută pentru unicul scop de a detrona campionii NBA. Candidatul principal pentru MVP, James Harden, conduce Rockets asemănător Chimera și cu Chris Paul și Clint Capela sunt 50-5 pe tot parcursul sezonului. Va trebui să-i învingă pe Warriors de patru ori, când au pierdut doar trei meciuri din playoff de când l-au adăugat pe Kevin Durant.

Golden State începe seria cu -246 de favoriți, în timp ce Rockets sunt de +168 de defavorizați. Houston a câștigat seria sezonului cu 2-1 și va avea avantajul pe terenul de acasă cu cel mai bun record de sezon regulat la 34-7 și a fost 5-1 în playoff. Golden State are al doilea cel mai bun record rutier la 31-14 intrând în această serie.

Scenariul sa inversat sâmbătă, deoarece Houston a fost cel care s-a trezit prăbușindu-se în a doua jumătate. Rockets au depășit Golden State cu 39-22 în prima, în ciuda faptului că a fost fără Paul, dar apoi Klay Thompson a marcat 35 de puncte și a lovit nouă triple. Houston a reușit doar 35 de puncte în toată a doua repriză, deoarece a pierdut cu 29.

Soarta The Rockets va depinde de cât de sănătos este Paul. Chiar dacă se întoarce, nu este clar cât de eficient va fi. Harden a marcat 32 de puncte cu nouă pase decisive în absența sa, dar este clar că nu poate suporta sarcina de scor. Golden State este mai sănătos și chiar dacă Durant a jucat prost, au reușit să decimeze Houston.

Dacă Paul joacă, Golden State va avea în continuare avantaj, deoarece este o echipă cu punctaj mai bun în general. Dacă Paul este plecat, aceasta este doar o lacăt pentru Războinici. Oricum ar fi, acesta este jocul de pierdut al Golden State.

Cote la finala Conferinței de Est

Următorul meci al echipei meleBoston Celtics

#4 Cleveland Cavaliers au învins numărul 2 Boston Celtics 4-3 

 • Meciul 1: Duminica, 13 mai: Cleveland Cavaliers 83 Boston Celtics 108
 • Meciul 2: Marți, 15 mai: Cleveland Cavaliers 94 Boston Celtics 107
 • Meciul 3: Sâmbătă, 19 mai: Boston Celtics 86 Cleveland Cavaliers 116
 • Meciul 4: Luni, 21 mai: Boston Celtics 102 Cleveland Cavaliers 111
 • Meciul 5: Miercuri, 23 mai: Cleveland Cavaliers 83 Boston Celtics 96
 • Meciul 6: Vineri, 25 mai: Boston Celtics 99 Cleveland Cavaliers 109
 • Meciul 7: Duminica, 27 mai: Cleveland Cavaliers 87 Boston Celtics 79

În ciuda rănilor celor două vedete,Boston Celticsîntoarcerea la finala conferinței după ce a deținut Philadelphia 76ers. Îi întâlnește aceeași echipă care i-a scos acum un an: Cleveland Cavaliers. LeBron James a jucat ca un om posedat și chiar dacă Cavs-urile lui nu sunt la fel de bune ca versiunea de anul trecut, au distrus prima serie de serie Raptors și par gata să treacă din nou prin Boston.

Cleveland deschide seria ca -340 de favorite. Ei au câștigat seria sezonului cu 2-1 și au 7-3 împotriva Celtics, inclusiv învingându-i în cinci meciuri sezonul trecut, deși cu formații diferite. Celtics sunt +224 pentru a începe această serie, dar vor beneficia de avantajul terenului de pe teren propriu. Ei sunt neînvinși (7-0) acasă în playoff, în timp ce Cleveland are 3-2 pe deplasare.

Așa cum era de așteptat, Cleveland și-a apărat terenul și a forțat un joc șapte. Echipele gazde sunt neînvinse cu 6-0, iar favoritele sunt 5-1 de când a început seria. Acum este un câștigător care ia tot și devine puțin mai complicat. James are 5-2 în jocul 7 și nu a pierdut niciun joc 7 din 2008, când s-a confruntat cu Big Three Celtics, care au continuat să câștige titlul NBA.

Nu este surprinzător Cleveland este favoritul la victorie. . Oricât de grozavi a jucat Boston, ei sunt încă tineri și fără experiență. Dar au o mică pauză pentru că Kevin Love, al doilea cel mai bun jucător din Cleveland, este eliminat, ceea ce înseamnă că James va fi forțat să facă și mai mult.

Factorul x rămâne dacă James va primi ajutor de la el. ghips de susținere. Iar răspunsul va fi „da”, deoarece Cavs vor depăși celticii sub presiune și vor reveni la finala NBA pentru a patra oară consecutiv.

Selecții finale ale conferinței NBA 2018

Am mers 2 -0 prezice jocul șapte și sunt în cele din urmă peste .500 (8-6) pentru finala conferinței. Alegem cu scorul de 5-2 Finala Conferinței de Est, care a fost îngrozitor de previzibilă, în timp ce Finala Conferinței de Vest rămâne imprevizibilă. Atât Rockets, cât și Warriors au fost fierbinți și reci cu răni cheie. Suntem 3-4 alegerea acestei serii.

Recordul nostru general: 21-18 

Data Conferinta Joc Predicție Rezultat
13 mai CLE la BOS Jocul 1| ||764  CLE ML  BOS ML
14 mai GSW la HOU Jocul 1  HOU ML  GS ML
15 mai CLE la BOS Jocul 2  BOS ML  BOS ML
16 mai GSW la HOU Jocul 2  GSW ML   HOU ML
19 mai BOS la CLE Jocul 3  BOS ATS  CLE ATS
20 mai HOU la GSW Jocul 3  GSW ATS   GSW ATS
21 mai BOS la CLE Jocul 4  CLE ATS  CLE ATS
22 mai HOU la GSW Jocul 4  GSW ATS  HOU ATS
23 mai|| |856 CLE at BOS Jocul 5  BOS ML  BOS ML
24 mai GSW at HOU Jocul 5   GSW ML  HOU ML
25 mai BOS la CLE Jocul 6   CLE ATS  CLE ATS
26 mai HOU la GSW|| |894 Game 6   GSW ATS  GSW ATS
27 mai CLE la BOS Game 7  CLE ML  CLE ML
28 mai GSW la HOU Jocul 7| ||920  GSW ATS   GSW ATS

Warriors at Rockets Game Seven Pick

Golden State rămân favoriți. Acestea sunt -6,0 pe spread și -240 pe linia banilor. Houston va avea +6,0 la punct spread și +195 direct. Statutele lui Paul și Andre Iguodala sunt încă discutabile. Dar revenirea oricărui jucător ar trebui să provoace unele modificări ale liniilor, mai ales în cazul lui Paul.

Pe Războinici a fost greu de pariat în timpul acestei serii. Ei au doar 2-3 ATS în ultimele cinci jocuri pe drum și 4-6 ATS în ultimele zece în general. Există multe situații în care par nesincronizate și complezenți. Mulți se întreabă dacă au aceeași motivație ca victoria Houston. Dar chiar și în această stare, au reușit să arunce în aer Houston.

Rănirea lui Paul nu ar fi putut veni într-un moment mai rău. A fost cel mai bun jucător al lui Houston și i-a purtat când Harden se lupta. Fără Paul, acest lucru limitează drastic atacul lui Houston și, chiar și cu o apărare mare, este doar o chestiune de timp până când Golden State se retrage. Pariați pe Golden State pentru a câștiga și pentru a acoperi spread-ul.

Cavaliers la Celtics Game Seven Pick

Fidele scenariului, Boston este favorizat să câștige. Marja lor de puncte este -2,5 și linia lor monetară este -140. Cavaliers sunt +2,5 pe spread și +120 direct. Spre deosebire de ultimele șase jocuri, nu vă așteptați la o victorie dezechilibrată pentru oricare dintre echipe. Acest joc va fi competitiv pe tot parcursul, la fel ca jocul Indiana-Cleveland șapte, cu rezultate similare.

James este supraomenesc. MVP-ul de trei ori al finalei este neînvins în jocul 7 într-un deceniu. El are o medie de 32,4 puncte, 10,2 recuperări și 5,6 pase decisive la 49 la sută la șuturi în cele cinci jocuri. Dar va trebui să facă mai mult decât atât, deoarece echipa sa a dispărut în TD Garden și va rămâne fără Dragoste. Jucătorii de rol ai Cavs-ului vor trebui să-și ridice jocul într-un mod semnificativ.

Boston este neînvins acasă (7-0) și a jucat mai constant decât Cleveland. Ei joacă un joc de echipă mai bun, dar într-unul strâns, un singur LeBron James merită întreaga sumă a celor de la Celtics. La un preț nefavorabil, Cleveland este echipa care trebuie să parieze.

Actualizarea cotelor pentru campionatul NBA

După mai multe schimburi, inclusiv scoaterea de pe tablă, cotele pentru campionat au revenit aproape de liniile inițiale când s-a deschis finala conferinței.

Golden State is a decided favourite to win their second straight title at -167. Houston is a distant second at +250. Boston and Cleveland have evened up at +900 apiece.  

Finala NBA 2018Finala NBA vor începe joi, 31 mai, fie în Houston, fie în Golden State.

100% Sus la 200 USD bonus de înscriere

Pariați pe acțiunea finală a conferinței NBA la Sports Interaction

Joacă acum
 

Categorie :Știri NBA

Mai multe articole...
Știri NBA - 18/10/21
Noul program NBA 
NBA New Schedule

Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocuri, jucători șiechipe NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

Știri NBA - 07/06/21
Cum să urmăriți NBA în România? 
How to Watch the NBA in România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titluTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena de pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

NBA News - 17/03/21
Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||1084
Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

NBA News - 09/03/21
Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?