Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Știri NBA|| |636

NBA New Schedule

Noul program NBA

Articol postat luni, 18 octombrie - 04:08 EDT|| |640

The season is well underway and we take a look at the 2021/22 NBA schedule. In order to understand exactly how the 2021/22 season will play out, we’ll go into detail about games, players and echipele NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

Cum să urmărești NBA în România? 

Articol postat luni, 07 iunie - 08:12 EDT

How to Watch the NBA in România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titlu vreodatăTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena de pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history 

Articol postat miercuri, 17 martie - 07:48 EDT

Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

Jucătorii și antrenorii Raptors au primitInelele de campionat NBA și a dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor Toronto.

Jucători NBA înalți vs scunzi (INFOGRAFIE 2021) 

Articol postat pe Marți, 09 martie - 07:58 EST

Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

The media masculină din SUA este de 5 ani picioare 7,5 inci înălțime, în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

Could an average US male make it to the NBA? And what does it mean to be over seven feet tall in a league of shorter players?

Tendințe de pariuri NBA 2019-20|| |695 

Articol postat marți, 15 septembrie - 09:25 EDT

2019-20 NBA Betting Trends

Sezonul NBA 2019-20 a fost unul de reținut din mai multe motive în afara baschetului, așa căTendințe de pariuri NBA ar trebui luate cu sâmbure de sare.

Cei mai buni underdogs NBA din sezonul 2019-20 

Articol postat pe Luni, 14 septembrie - 06:17 EDT

NBA Best Underdogs of the 2019-20 Season

Uită-te laCei mai buni nenorociți ai NBA din sezonul 2019-20, examinăm care echipe au învins cotele cel mai frecvent și au obținut cele mai mari profituri.

Top 10 cei mai răi jucători NBA de la campionii NBA din ultimul deceniu 

Articol postat miercuri, 09 septembrie - 07:04 EDT

Top 10 Worst NBA Players from Last Decade's NBA Champions

The top 10 cele mai proaste NBA Jucătorii de la campionii NBA ai deceniului trecut demonstrează că, deși este nevoie de o echipă pentru a câștiga un titlu, nu îi ia pe toți din echipă.

Top 10 cele mai amuzante farse inspirate din NBA 

Articol postat marți, 8 septembrie - 06:36 EDT

Top 10 Funniest NBA Inspired Pranks

Fasele sunt o parte atemporală a culturii sportive, dar uitându-ne latop 10 cele mai amuzante farse inspirate din NBA would show that NBA players and personalities are steps above everyone else.

De aceeaNBA rămâne cea mai populară ligă sportivă în afara fotbalului. : Jucătorii NBA știu să se distreze.

Căutând pe webcele mai populare farse NBA dezvăluite d zeci din fiecare perioadă de timp. Dar am fost parțiali pentru farsele care erau: 1) provocatoare de râs; 2) elaborat și credibil; 3) atemporal - farse care ar fi amuzante indiferent de epocă.

Să ne uităm la cele mai amuzante 10 farse din NBA:

Cei 6 stele NBA de care muzicienii sunt cei mai obsedați| ||745 

Articol postat vineri, 14 februarie - 08:31 EST

The 6 NBA Stars Musicians Are Most Obsessed With

Ai fost vreodată atât de pompat încât să simți că tocmai ai făcut o lovitură de departajare la jumătatea terenului? Ypuți să te alăturați muzicienilor care vorbesc poetici pe sportivii NBA ca o modalitate de a vă lăuda cu îndemânarea lor, faima lor sau succesul lor în viața amoroasă. Simțiți acea adrenalină!

CuNBA All-Star Game la orizont, am decis să aducem un omagiu unui alt mod de a păstra scorul. Acestea sunt cele șase cele mai iubite, cele mai cântate superstaruri de baschet. Acoperând atât hituri, cât și melodii mai puțin cunoscute, câte dintre melodii poți recunoaște?

Unele versuri sunt pură adulare - concentrându-se pe frumusețea și talentul talentului individual NBA. Sunt în regulă, dar nu vă faceți griji, am inclus și câteva exemple umbre pentru a condimenta lucrurile!

Cote la draftul NBA 2019 

Articol postat miercuri, 19 iunie - 06:11 EDT

NBA Draft Odds 2019|| |765
The 2019 NBA Draft takes place right after the NBA Finals featuring the New Orleans Pelicans with the first overall pick. Despite not finishing with the team worst record, the Pelicans won the NBA draft lottery. They now have an exclusive ticket to draft Zion Williamson, the next big superstar. Following the Pelicans, the NBA's non-playoff teams pick from this year's enigmatic crop of rookies. Here is how the NBA Draft works.

Cele mai multe apariții în finala NBA după jucător 

Article posted on Thursday 09 May - 12:19 EDT

Most NBA finals appearances by player
Știți cum sunt jucătorii și echipele care au cele mai multe apariții finale? România Sports Betting a pregătit un articol care vă spune totul despre aceste statistici.

NCAA Basketball Final 4 2019 

Articol postat marți, 2 aprilie - 22:00 EDT

NCAA Basketball Final 4 2019
Finalele naționale din 2019 ale competiției de baschet NCAA sunt gata. Într-o semifinală o avem pe Virginia cu Auburn și în cealaltă Michigan State împotriva Texas Tech. Consultați raportul complet despre Final Four al lui March Madness.

Cote pentru debutul anului NBA 2018/19 

Articol postat vineri, 8 martie - 05:12 EST

2018/19 NBA Rookie of the Year Odds
Pariurile NBA Rookie of the Year este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri din cea mai mare competiție de baschet din lume. În acest articol, puteți arunca o privire și asupra ultimilor cincisprezece câștigători ai acestui prestigios trofeu.

NBA Christmas Day 2018 - LeBron Takes On The Warriors 

Articol postat miercuri 19 Decembrie - 11:09 EST

NBA Christmas Day 2018 - LeBron Takes On The Warriors
Una dintre cele mai așteptate tradiții de sărbători ale anului,Ziua de Crăciun în NBA prezintă meciuri remarcabile toată după-amiaza și noaptea , inclusiv multe dintre cele mai incitante vedete din asociație. Ediția 2018 de baschet de Crăciun include cinci meciuri în listă, începând de la New York cuKnicks împotrivaBucks. The marquee matchup for those care pariază pe jocuri NBA va includeLeBron șiLakers împotrivaCurry șiRăzboinici.NBA Power Rankings este o altă caracteristică care ar trebui să vă ajute să pariați.

Cote de a câștiga campionatul NBA 

Articol postat miercuri, 12 decembrie - 07:06 EST

Odds to win the NBA Championship
TheNBA Playoff poza este o mizerie în drum spre Sărbători.Boston nu este în vârful Estului.Houston se luptă. Și mult noroc să ghicești care echipe occidentale ajung în playoff. Până la șapte echipe concurează pentru locul final. Dar, în mijlocul haosului,Golden State Warriors au apărut ca favoriți fugitivi pentru a câștiga al treilea jet la rând. Explorăm cotele actualizate la Campionatul NBA chiar înainte de 2019.

Ce sunt pariurile cu handicap în NBA? 

Articol postat miercuri, 10 octombrie - 02:43 EDT

What Is Handicap Betting In The NBA?
Pariurile cu handicap NBA oferă o metodă extraordinară de creștere a profitului atunci când pariurile pe jocuri NBA prin site-uri de pariuri sportive online. În loc să pariezi pe o favorită pentru a câștiga definitiv, pariezi pe o marjă de câștig proiectată pentru meciurile individuale NBA. Aflați cum funcționează cotele și câștigătorii cu handicap NBA, inclusiv handicapurile alternative și spread-urile de serie, adăugând un instrument valoros la arsenalul dvs. de opțiuni de pariere la baschet.

NBA Momentum Swings: The Art of Live betting Basketball 

Articol postat luni, 8 octombrie - 03:59 EDT

NBA Momentum Swings: The Art of Live betting Basketball
Pentru a cultiva un nivel de expert al înțelegerea pariurilor live pe NBA online, în același mod în care cei mai buni comercianți de acțiuni/opțiuni învață diferitele piețe în care tranzacționează, este săVIZIAȚI MULT DE BASCHET.

Pagina noastrăNBA Power Rankings Pagina îi ajută pe pariorii din întreaga lume să parieze cu înțelepciune în timp ce urmăresc toate acțiunile NBA live disponibile.

Cum vor performa Toronto Raptors în 2018-19? 

Articol postat vineri, 05 octombrie - 12: 43 EDT

How Will The Toronto Raptors Perform In 2018-19?
The Toronto Raptors a stabilit un record de franciză cu 59 de victorii în sezonul regulat 2017-18, dar LeBron James a eliminat cu ușurință The North din turul doi al playoff-ului. GM Masai Ujiri a făcut schimbări drastice, l-a concediat pe antrenorul Dwane Casey înainte de a-i schimba pe DeRozan și Poeltl pentru Kawhi și Green. Aceste riscuri îi plasează pe Raptors într-o situație de campionat sau de pierdere. Toronto este o echipă mai bună pe hârtie înainte de începerea sezonului NBA 2018-19, capabilă să treacă peste conferința de est. Vom urmări cum evoluează echipa de-a lungul sezonului prinNBA Power Rankings.

Pariuri NBA - Profitați de oboseala jucătorului 

Articol postat vineri, 5 octombrie - 11:54 EDT

NBA Betting - Taking Advantage of Player Fatigue
Cât de mult contează oboseala jucătorului in NBA? Cât de mult afectează liniile de pariuri? Aflați cum să profitați de această latură puțin cunoscută a celei mai mari ligi de baschet din lume.

Învingând răspândirea NBA: cel mai dur pariu în sport ? 

Articol postat vineri, 5 octombrie - 10:47 EDT

Beating NBA Spread: Toughest Bet in Sports?
Datorită creșterii metricilor avansate și învățării automate, depășirea punctelor a devenit uniformă mai greu cu cât casele de pariuri au fost atât de exacte în stabilirea lor.