Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
What to Expect from the Blue Jays this season?
Știri MLB

La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tineri care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021.

Tinerețea și lovirea sunt cele mai mari povești pentruToronto Blue Jays în 2021. Miezul tânăr de lovitori a făcut pași în sezonul trecut – ajutând Jays își asigurăun loc în postsezonul extins, în ciuda faptului că joacă tot anul în Buffalo. Anul acesta începe similar – cuBlue Jays chemând Dunedin acasă pentru cel puțin câteva luni. Se joacă   

Deși această echipă nu este chiar la nivelulToronto Maple Leafs – care esteStanley Cup | ||667favourite –la ce ar trebui să ne așteptăm de la Blue Jays în acest sezon este un sezon de calibru playoff, cu câțiva bărbați pe listă în competiție de un an- sfârșitul premiilor.

The Blue Jays înapoi în postseason

Pentru a face playoffSports InteractionSports Interaction
Toronto Blue JaysDa (1.72)No (2.00)

Blustrii Jays au depășit provocările de a juca într-un parc nou într-un alt oraș sezonul trecut pentru a participa la playoff-ul extins MLB. Acel club din 2020 a terminat cu un procentaj de câștiguri de .533 –cel mai bun al șaptelea din Liga Americană. Odată cu revenirea playoff-urilor la cinci echipe din fiecare circuit, Jays trebuie să urce în clasament pentru a reveni în postseason. După un extrasezon plin și un antrenament de primăvară productiv, pariem că vor face exact asta.

The Jays a adăugat unul dintre cei mai buni agenți liberi în extrasezon – George Springer. Springer este de trei ori All-Star și fost MVP la World Series. De asemenea, ei l-au semnat pe Marcus Semien – la un contract de un an cu risc scăzut. Semien este la doar doi ani îndepărtat de la clasarea pe locul al treilea la votul pentru MVP AL.

Adăugându-i pe cei doi pentru a merge cutinerele vedete – Vladimir Guerrero Jr. ., Cavan Biggio și Bo Bichette plus Teoscar Hernandez – le oferă Jays una dintre cele mai periculoase formații din baseball.

The Jaysîncă au câteva găuri în rotația lor – deși ar trebui să fii cu ochii pe Steven Matz care are o renaștere a carierei – asta îi ține departe de eșalonul superior al echipelor în acest sezon. Dar formația este puternică și ar trebui să-i aducă înapoi în playoff în 2021.

Toronto Blue Jays Pentru a ajunge în playoff
1,72
Sports Interaction
     

Teoscar Hernandez va fi din nou un lovitor productiv

Totale pe teren propriuSports InteractionSports Interaction
Teoscar HernanezPeste 30,5 (1,95)Sub 30,5 (1,87) )

După două sezoane relativ productive cu Toronto Blues Jays – Hernandez a explodat în 2020, lovindu-se16 home run-uri și un slugging de .579 % în 50 jocuri, destul de bune pentru locurile a cincea și a șaptelea în Liga Americană.

La antrenamentele de primăvară, Hernandez slujește cu .500 – mai bine decât în ​​fiecare an, dar ultimul. Cea mai bună notă anterioară a lui (într-un sezon cu cel puțin 100 de apariții la platou) a fost 2019, cândslugged .472 și 26 dingers pentru Jays în 125 de jocuri.

Hernandez este un lovitor mai bun decât a fost în 2019. În timp ce un burger de 50 – ceea ce numerele sale din 2020 extrapolează la peste 162 de jocuri – este nerezonabil de așteptat, peste 30,5 home runuri pentru sezon este un pariu excelent.

Teoscar Hernandez Home Runs Peste 30,5
1,95
Sports Interaction

Vlad Jr. Turns into an MVP Candidate in 2021

Pentru a câștiga MVP ALBetway
Vladimir Guerrero Jr.29,00

Iată un instantaneu al numerelor lui Vlad la antrenamentele de primăvară 2021 -.421 medie la bataie, 1.247 OPS, șapte mersuri la cinci lovituri. Era discutabil – nu doar cel mai bun Blue Jay la antrenamentele de primăvară, ci și cel mai bun lovitor din tot baseballul.

Vlad și-a petrecut extrasezonul slăbind –pierdând 42 de livre din vara trecută până la începutul ST. Transformerul îl face pe Vlad să se simtă mai rapid, în timp ce lucrează la flexibilitate pentru a-și ajuta să-și dezvolte.

Deciziile și dedicarea lui Vlad în acest extrasezon sunt tipurile caretransformă un jucător cândva considerau cel mai bun prospect în baseball într-un candidat MVP.

Vladimir Guerrero Jr. Pentru a câștiga AL MVP
29.00
Betway

Ryu va câștiga în sfârșit un CY Young Award

Pentru a câștiga premiul Cy YoungBetway
Hyun Jin Ryu15.00

Anul trecut, semnarea lui Hyun Jin Ryu a plătit dividende instant pentru Blue Jays – pentru că a fost unul dintre cei mai buni aruncători din Liga Americană sezonul trecut.Ryu s-a clasat pe locul înalt într-o grămadă de categorii de lansare sezonul trecut – inclusiv al doilea în WAR, al patrulea în ERA+ ajustat și al optulea în runde ajustate de lansare. Producția lui Ryu – atât în ​​metrica tradițională, cât și în cea avansată – l-a ajutat să ajungă pe locul al treilea în 2020 CY Young voting.

Ryu a fostunul dintre cei mai buni țipărători din baseball în ultimele trei sezoane| ||887 (which includes two with the Los Angeles Dodgers). Over the previous three years, Ryu’s ERA is 2.30 over 332.0 innings pitched with a WHIP of only 1.036. He also finished second in CY Young voting in 2019.

Deși nu este la fel de strălucitor ca unii ulciori, el este la fel de de încredere ca orice tip în ultimele trei sezoane. Dacă nu ar fi fost unsezon productiv din punct de vedere istoric de la Shane Bieber și două starturi dificile pentru a începe mandatul lui Jays, probabil că ar fi trebuit să câștige ultimul CY Young. Ne așteptăm să se întoarcă din nou în mix în 2021 – și merită să fie pariat va câștiga AL Cy Young 2021.

Hyun Jin Ryu Pentru a câștiga premiul AL Cy Young|| |903
15.00
Betway

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe Blue Jays

Sezonul de baseball este aici și cea mai bună modalitate de a obține acțiunea este aderarea la unul dintrecărțile sportive onlinede mai jos. Ei oferă României bonusuri interesante de bun venit pe care le pot folosi pentru a paria pe Toronto Blue Jays! Alăturați-vă acum prin link-uri bonus pentru a obține acest fantastic bonus de bun venit.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive