Mar 14.11.2017 - 05:27 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli Tue 14/11/2017 - 05:27 EST

Linii de deschidere a Toronto Blue Jays 2018

2018 Toronto Blue Jays Opening Lines

Un 2017 tulburător

Nimeni se aştepta caToronto Blue Jays să fie la fel de groaznice ca în sezonul trecut.

Noiprevăzusem corect că vor avea performanţe slabe| ||668, but they even managed to surprise us. During the offseason, the România team was the fourth favored team to win the World Series.

Dacă își amintește cineva, au avut cel mai prost început de sezon și nu și-au asigurat niciodată suficientă ofensă pentru a putea fi o echipă consistentă învingătoare. Blue Jays s-a clasat pe locul patru înAL East, cu un singur joc în avantaj față de Orioles, terminând sezonul 76-86. Mai a fost singura lor lună câștigătoare. Sezonul lor slab i-a făcut să rateze playoff-urile pentru prima dată din 2014.

Va fi 2018 mai bun?

Vestea mare, dar nesurprinzătoare este că Jose Bautista intră în agenție liberă după ce opțiunea sa reciprocă de 17 milioane de dolari a fost refuzată. Acest lucru le va oferi lui Jays o șansă mai bună de a merge mai departe și, poate, de a alege niște agenți liberi care sunt mai buni în a oferi ofensiva de care această echipă are nevoie. Bautista avea o medie de doar .203 în 587 AB. Josh Donaldson a ratat o parte a sezonului, dar ar trebui să-și îmbunătățească atacul anul viitor dacă va juca fără accidentare.

Bautista va fi înlocuit cel mai probabil de un jucător experimentat, precum Lorenzo Cain sau Jay Bruce. Ambele își oferă punctele lor forte și în atac. Christian Yelich s-ar potrivi bine, dar ar putea să nu merite ceea ce Jays sunt dispuși să renunțe. Teoscar Hernandez ar fi o altă alegere ca jucător drept și în prezent pare a fi opțiunea populară.

Blue Jays Lines To Win Their Division

Nu există încă linii de pariuri pentru asta, dar nu arată bine. Venind pe locul al patrulea în 2017, Blue Jays va avea nevoie de îmbunătățiri semnificative dacă vor să-și asigure o victorie în divizie și să depășească Rays, Red Sox și Yankees. Ar fi destul de o ispravă, dar nu probabilă.

ClasamentToronto Blue Jays

Blue Jays Lines pentru a câștiga seria mondială

Currently, the Jays are +2800 pentru a câștiga World Series, practic la egalitate cu a zecea echipă favorizată care câștigă în 2018. Acesta este departe de al patrulea lor loc favorit în 2017. Privind altfel, aceasta este o mulțime de valoare suplimentară pe care o poți obține în doar un an, mai ales că Blue Birds se va îmbunătăți doar în acest sezon.

MLB Futures - 2018 World Series Opening Lines

Prognoza timpurie a Blue Jays pentru 2018

Cu Bautista plecat, Toronto va avea șansa de a-și înlocui poziția cu un jucător mai consistent. Dar chiar și cu jucătorii lor actuali, ei ar trebui să fie o îmbunătățire.

Au scăpat de verigile slabe din bullpenul lor, iar lansarea lor de start cu Stroman, Estrada și Liriano este încă de top. Cu excepția eventualelor accidentări ale jucătorilor cheie, aceștia ar trebui să poată obține aproximativ 80 de victorii în acest sezon. Este puțin mai bine decât 2017, dar fără o mișcare mare, această echipă va rămâne blocată pe locul 3 sau 4 în divizie. Poate chiar ultima dacă Orioles se îmbunătățesc.

Dacă are loc o mișcare majoră în extrasezon, căutați ca Blue Birds să atingă intervalul de 90 de victorii, care este pregătit pentru a intra în postseason, cel mai probabil prin Wild Card. Ofensa unui Ozuna sau Stanton poate declanșa această echipă și le poate întoarce, oferindu-le o șansă împotriva unor echipe puternice precum Red Sox și Yankees, transformându-i în meciuri de 50-50.

La +2800, există cu siguranță valoare, deoarece cu siguranță vor funcționa mult mai bine decât în ​​2017, când erau la +1100. Pitch-ul lor de pornire și bullpen-ul îi pot duce departe, dar vor trebui să lucreze la completarea golurilor ofensive. Sperăm că vor avea o soluție înainte de martie.

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||766.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||793 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |818 - 27/03/20
Joey Votto: parte a contingentului MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani vor să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.