Vi, 08.04.2017 - 19:09 EDT
Acest site este limitat la vizitatorii cu vârsta legală pentru jocuri de noroc (peste 18 ani).
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli Fri 04/08/2017 - 19:09 EDT

Ce mai buni perspective dobândite care vor deveni viitori MLB All-Stars

Top Acquired Prospects Who Will Become Future MLB All-Stars

Viitorul MLB se pregătește , iar cele mai bune perspective din ligă se dezvoltă pentru a avea în sfârșit debutul în ligă mare. Cine va deveni următorul superstar al MLB? Vom arunca o privire la cei mai buni potențiali ai MLB și ce pot însemna aceștia pentru echipele lor respective. Aceasta va include și jucătorii care au fost în Majors, dar au mai puțin de 130 de AB.

Cele mai bune perspective ale MLB

The Toronto Blue Jays se laudă cu al 6-lea cel mai bun prospect din ligă, according to the MLB. Vladimir Guerro Jr. are doar 18 ani, dar s-a născut la Montreal din tatăl Vladimir Guerrero în timp ce juca cu Expos. De atunci, Expos s-a relocat, dar Vlad Jr. reprezintă în continuare România ca parte a sistemului de fermă al Blue Jays din Dunedin (Avansat A) și ca principal prospect al lor.

În calitate de agent liber internațional de top în 2015, dreapta a fost achiziționată de Toronto, pentru care a trebuit să tranzacționeze două perspective pentru a-și extinde numărul de sloturi internaționale gratuite. El a fost un juggernaut ofensiv la minori în acest sezon, atingând .312 în 340 AB, iar BJ-ii se pot uita la un tânăr mare atlet până în 2019. îl au pe Victor Robles. Semnat de

Ranked as the 5th highest prospect by the MLB, we have Victor Robles. Signed by the Washington Nationals pentru 225 000 USD, acest jucător dominican este cel mai bun prospect al echipei. Numerele sale din ligii minore din 2017 sunt, de asemenea, uimitoare, cu un BA de .293 în 328 AB. Deși a avut doar 37 de AB în AA, bate .324 cu un OPS de .972. are nevoie de puțină muncă la puterea sa, dar ar trebui să învețe în cele din urmă să fie un lovitor dominant până în 2018.  

Rafael Devers este clasat pe locul 4 și este cu siguranță bine meritat. Un alt originar din Republica Dominicană, Devers a fost semnat deBoston Red Sox pentru 1,5 milioane de dolari. El bate .311 la minori în 322 AB în acest an, dar viteza lui este o problemă. El are deja putere, iar asta cu siguranță va crește, dar lipsa lui de viteză va scădea cu siguranță. În Majors, nu există plângeri acolo, deoarece bate .406 cu 3 HR în 32 AB.

Niciodată pentru a nu fi mai depășiți de BoSox, New York Yankees îl au pe actualul prospect numărul 3, Gleyber Torres. A fost unul dintre cei patru jucători achiziționați de la Cubs în 2016, înschimb pentru Aroldis Chapman, deoarece Cubbies erau în faza de playoff. La viteză medie, este un jucător grozav și a devenit cel mai tânăr MVP și campion la bataie, cu un .403 BA, în Arizona Fall League. Deși se preconizează că va atinge peste 20 de home run-uri pe sezon în câțiva ani, el se află în prezent pe DL pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale Tommy John.

Perspectiva numărul 2, iar prospectul de top pentru New York Mets este Amed Rosario. Semnat în 2012, prospectul de top din SS și-a arătat atributul principal, viteza. Rapiditatea de a prinde mingi prin gol, de a fura saci sau de a transforma terenurile în simplu infield va fi crucială. Cu Jose Reyes acum 34 de ani, ar putea Rosariosă-și accelereze plecarea din club? În cele 12 AB-uri ale sale la Majors, a fost mediu, dar acesta este un semn bun la vârsta lui.

Prospectul numărul unu în acest moment este Yoan Moncada. Lovitorul a fost achiziționat de la Red Sox, împreună cu Michael Kopech și alți doi, într-o afacere uriașă care a făcut caChicago White Sox asul Chris Sale să se mute la Boston. În timp ce Sale a dominat, Moncada are premii pe cont propriu, cum ar fi MVP al Jocului All Star Futures 2016 și a furat o mulțime de baze cu viteza sa. El este proiectat să bată .280/.400/.500, dar până acum în 40 de AB-uri pentru White Sox, bate doar .100. Moncada ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a se potrivi în rolul său, dar White Sox au fost inteligenți în a dărâma ceea ce aveau pentru a reconstrui.

Acești jucători nu vor avea un impact prea curând, dar caută-i să strălucească în câțiva ani. S-ar putea să observați că există o absență a ulciorilor pe listă, dar Kopech-ul menționat mai sus este cel mai bun prospect RHP și joacă, de asemenea, pentru Sox. Au alte câteva dintre ele de rang înalt, așa că nu dormi pe White Sox! Ei bine... dă-i câțiva ani.

Dacă vă place acest articol, asigurați-vă că distribuiți, comentați și spuneți-ne ce părere aveți despre aceste perspective și dacă au ceea ce este necesar pentru a fi viitor. Stele. Dacă sunteți mai mult despre prezent, atunci mergeți laInteracțiune sportivă și testați-vă cunoștințele despre jocurile din această seară!

Rezultate / ProgrameMLB

Categorie :Știri MLB

Mai multe articole...
MLB News - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||761.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||788 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |813 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.