Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 MLB Best Selling Jerseys
Știri MLB

Top 10 tricouri MLB cele mai bine vândute

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu un cuplu de prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani vor să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.

Cele mai mari vedete din MLB

Există stele noi care se ridică tot timpul în baseballul profesionist și odată cu asta vine încă un nou tricou de cumpărat pentru fani. Dar care tricouri sunt cele mai populare în MLB acum?

1. Aaron Judge, New York Yankees

Judecătorul a trebuit să îndure un drum lung spre recuperare pentru cea mai mare parte a sezonului 2019, dar bărbatul din California este noua față a Yankees. Dominația Yankees în ligă continuă, indiferent de faptul că performanțele lui Judge nu s-au egalat cu ceea ce am văzut de la el în 2017. Chiar dacă în prezent are doar 12 home runs și 33 RBI în 69 de starturi, el încă vinde mai multe tricouri MLB decât oricare altul. altă vedetă MLB chiar acum. Dar suntem încrezători că nu va trece mult până când va aprinde din nouMLB World Series.

2. Bryce Harper, Phillies

Harper și-a început perioada la Phillies la începutul sezonului 2019, dar a fost un sezon inaugural dificil pentru tânărul de 27 de ani. Deși este capabil să-și ducă echipaMLB la World Series, el poate fi, de asemenea, extrem de inconsecvent. Consecvența este numele jocului în sport și ne așteptăm ca Harper să-și găsească picioarele în Philadelphia. La fel și majoritatea fanilor Phillies, care par să creadă că un tricou Harper este unul dintre cele mai bune tricouri MLB din joc.

|| |672

3. Mookie Betts, Boston Red Sox

Când vine vorba de alegerea celor mai bine vândute tricouri MLB 2019, Mookie Betts avea să apară mereu. Mookie Betts a fost o senzație pentru Boston, Red Sox începând sezonul 2020 cuCote de pariere MLB pentru a câștiga Seria Mondială 2020. Deși Mookie a devenit mai mult decât un jucător care învinge lumea, el a devenit chipul Red Sox, care are tricoul Betts unul dintre cele mai vândute tricouri MLB în 2019.

4. Mike Trout, Los Angeles Angels

De la sezonul inaugural al lui Mike Trout în MLB, el a fost unul dintre talentele de top din ligă. Acum, cel mai bine plătit jucător din baseballul profesionist, se pare că nu a făcut decât să-și îmbunătățească capacitatea de a juca și să-i umple cu adevărat cizmele celui mai câștigător din lume. Trout a devenit unul dintre cele mai bune tricouri de poreclă din MLB. A înregistrat 45 de homere în 110 jocuri. Aceste tipuri de figurine vor justifica că tricoul lui Trout este unul dintre cele mai bune tricouri MLB din toate timpurile.

5. Yadier Molina, St. Louis Cardinals

Portoricanul Yadier Molina, în vârstă de 37 de ani, rămâne unul dintre cei mai adorați jucători din baseball. Acea dragoste a însemnat că el a rămas una dintre fețele ligii și unul dintre cele mai bune tricouri MLB All-Star pentru a înfrumuseța jocul. El a sporit profilul Cardinalilor și s-a asigurat că încep sezonul cu o șansă rezonabilă de a ridica titlul încote de pariuri pe baseball de lapariere sportive de top. furnizori.

6. Clayton Kershaw, Los Angeles Dodgers

Clayton Kershaw sa bucurat de o carieră grozavă cu Dodgers, fiind la franciză de când s-a alăturat ligii în 2008. Deși îi lipsește o piesă a puzzle-ului sub forma unui Inel World Series. El se laudă cu o efectivă de carieră pe o perioadă de 12 ani este de doar 2,41. Performanța lui pe teren este cea care a generat venituri în club prin vânzarea de tricouri. Făcând din tricoul Kershaw unul dintre cele mai bune tricouri pe care le are MLB.

7. Javier Baez, Chicago Cubs

Al doilea star portorican din topul nostru de top 10 este Javier Baez, care a izbucnit sezonul trecut în MLB. Un raport recent a arătat că Baez este cel mai popular jucător dintre jucătorii din Ligii Mici, mulți dintre acești tineri frământându-și părinții pentru a obține noul tricou al lui Cubs Baez. El a făcut parte din echipa Cubs care a câștigat World Series în 2016, ceea ce a fost cu siguranță o mare parte din ceea ce i-a sporit profilul. Când fanii Cubs se uită înapoi de-a lungul anilor, poate că Baez va deveni unul dintre cele mai bune tricouri MLB pe care le poți pune mâna.

8. Christian Yelich, Milwaukee Brewers

Yelich este, probabil, cel mai mare lovitor din baseballul profesionist. El a acumulat cifre mari în ultimele două sezoane și fanii au prins capacitatea acestei vedete pe teren. A lovit cele mai bune 36 de home run-uri din carieră în 2018, apoi a ajuns la 44 în 2019, punând ștacheta și mai sus. Faima lui a crescut și a însemnat că este unul dintre cele mai bune tricouri MLB din jur pentru tinerii fani care caută un idol de urmat.

9. Anthony Rizzo, Chicago Cubs

Rizzo va intra în al nouălea sezon cu Cubs în 2020. S-a dovedit a fi un performer constant pentru Cubs, lovind 27 de homere în 2019 cu 77 RBI. Chicago este unul dintre cele mai mari orașe din SUA, iar cetățenii au o legătură profundă cu Cubs, împreună cu personalitatea adorabilă a lui Rizzo, acesta devine unul dintre cele mai vândute tricouri MLB din jur.

10. Ronald Acuna Jr. Atlanta Braves

Ronald Acuna Jr. intră acum în al doilea an în baseball și face deja pași pentru a deveni un superstar printre Atlanta Braves. Istoria bogată a Braves înseamnă că au o mulțime de fani. În 2019, a lovit 35 de homere și a acumulat 85 de RBI. Performanțele sale în teren i-au sporit și profilul în rândul fanilor.