, Jose Bautista, ar putea avea numele de
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli | Sat 26/08/2017 - 05:06 EDT

Problema cu poreclele jucătorilor MLB

The MLB Player Nicknames Issue

În acest weekend, Asociația Jucătorilor MLB și MLB a decis să aibă un „ Weekend al jucătorilor” la sfârșitul lunii august. Așadar, în acest weekend, în perioada 25-27, jucătorii nu vor fi obligați să-și poarte uniformele obișnuite și își pot schimba culorile crampelor, brățările, mănușile etc... Cel mai important, jucătorii își pot schimba numele de familie de pe tricoul lor. la o poreclă. Acest lucru va duce cu siguranță la un weekend distractiv, chiar dacă nu este permis nimic ofensator sau care distrag atenția. Acest lucru ridică însă întrebarea. Majoritatea jucătorilor chiar au porecle demne?

Un pseudonim bun este greu de găsit

O porecla grozavă are nevoie de două din aceste trei lucruri:

  • Este nevoie de două porecle bune: a fi inteligent
  • Trebuie să transmită ceva despre personalitatea jucătorilor (ar putea fi, de asemenea, ironic)
  • Trebuie să se integreze cu numele lor.

Am înțeles, porecla perfectă ar putea fi greu de găsit cu acest criteriu, dar este totuși posibil. De aceea, jucătorii nu sunt atât de mari cu porecle grozave în zilele noastre. Încă le mai au, dar le lipsește atractivitatea poreclelor din vremurile de altădată,ei bine, cel puțin unii oameni cred așa. Dar este adevărat?

Dacă vrei niște porecle bune, iată câteva.Toronto Blue Jay's slugger Jose Bautista could have his moniker of "Joey Bats" pe cămașă. Este inteligent, se potrivește cu numele lui și transmite personalitatea lui de lovitură de acasă. O poreclă destul de bună."Gigante" pentruHouston Astros' Jose Altuve este inteligent, joacă pe ironia că este un jucător mic și este un nume spaniol care reflectă moștenirea sa.

L.A. Mike Trout al lui Angels este cunoscut ca"Meteorul Melville",care a crescut în Millville, New Jersey. Este, de asemenea, un omagiu adus poreclei lui Mickey Mantle ca cometa Commerce, Mantle crescând în Commerce, OKC. La celălalt capăt, pe măsură ce simplitatea prinde viață, există Mike Moustakas ca"Moose". Nu este chiar atât de inteligent, luând doar prima silabă a numelui său de familie, dar parcurge un drum lung din cauza statutului său de veteran și este chiar puțin drăguț când îți imaginezi mamiferul în sine.

Unele dintre cele mai bune. Poreclele se bazează însă mai mult pe partea inteligentă, cum ar fi"Scrabble" pentru Mark Rzepczynski. Acest tip de nume este similar cu unul dintre pseudonimele lui Giannis Antetokounmpo din NBA ca"alfabetul". Noah Syndergaard"Thor" este simplu, dar unul dintre cele mai bune, la fel ca mai aproape de Seung-hwan Oh"Seful final". Totuși, vom avea întotdeauna un punct slab pentru Bartolo Colon ca „Big Sexy”. Și aici sperăm că nu va dezamăgi!

Scurtarea numelui poate continua în continuare

Există o mulțime de porecle care fie adaugă doar un sunet „-y” la sfârșitul numelor lor, cum ar fiDetroit Tigers' Miguel Cabrera ca"Miggy" sau"Goldy" for Paul Goldschmidt, and while they aren't the cleverest, they've become so iconic, we've grown to accept them.

Contopirea numelui și a numelui poate funcționa și ea. Gândiți-vă"CarGo" pentru Carlos Gonzalez sau preferatul nostru personal „MadBum” pentru Madison Bumgarner. În timp ce poreclele mai vechi ar putea părea mai venerate, echipa actuală de jucători și fani au arătat în mod clar că au ceea ce este necesar pentru a face o poreclă bună. Mai ales în această nouă eră a informațiilor instantanee, prezicem că vor exista o mulțime de pseudonime nebune pe diamant. Iată speranța unui weekend ușor și distractiv.

Și dacă cineva poartă un tricou „He Hate Me” sau „He Hate He”, ar trebui să câștige automat jocul. Poate că Austin Romine o va face după dezastrul lui Yankees și Tigri.

Care sunt alte porecle pe care le găsești deștepte? Ai vreunul tău pentru unii dintre jucătorii proeminenți sau chiar mai puțin cunoscuți? Este weekendul jucătorilor, dar mai sunt jocuri competitive de jucat, așa că, dacă doriți să intrați în acțiune, asigurați-vă că mergeți laSports Interaction pentru cele mai bune linii monetare și prețuri viitoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, asigurați-vă că distribuiți și comentați mai jos!

Rezultate / ProgrameMLB

Category : MLB News

Mai multe articole...
MLB News - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||793.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||820 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |845 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani vor să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.