Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Odds to win the MLB's World Series

Cote de a câștiga Seria Mondială a MLB

World Series Futures

Cu sezonul care se încheie și postsezonul se apropie rapid, este un moment grozav pentru a revedea 2018World Series futures și obțineți niște pariuri înainte ca șansele să scadă când cele zece echipe din playoff sunt finalizate.

2018 World Series Futures

*Cote oferite de Sports Interaction și cote pentru toate echipele care depășesc +10000 de șanse de câștig în 2018 World Series excluse.

Cele mai bune World Series Futures

Productorul de cote de la Sports Interaction a dat unghiul pe nas cu echipele lor de top pentru a câștiga World Series 2018. Boston Red Sox și Houston Astros au fost cele mai bune echipe din baseball în acest sezon și fiecare franciză prezintă un argument puternic că poate câștiga Seria Mondială 2018.

Predictii World Series Futures

De ce Boston Red Sox (+350) vor câștiga World Series

DeșiBoston Red Sox s-au răcit din cauza lor toridă ritmul de la începutul sezonului, franciza rămâne favorita pentru a lua acasă Seria Mondială 2018. Nu este atât de greu de înțeles de ce Bosox intră în septembrie ca favoriți.

Soxurile Roșii conduc Majors în punctele marcate, medierea bateilor, OPS și dublu                     

De asemenea, Red Sox au cel mai bun candidatpentru a câștiga premiul CY Young din Liga Americană. În ciuda faptului că a lipsit în ultima lună, Chris Sale este cel mai bun aruncător din AL în acest sezon.

ERA lui de 1,97 conduce liga, în timp ce WHIP de 0,846 de când Pedro Martinez a stabilit recordul ligii în 2000 (cu un WHIP de 0,737).

Dacă Red Sox poate găsi un pic mai multă consistență de la al doilea și al treilea titular, nicio echipă de baseball nu este un pariu mai bun pentru a câștiga World Series 2018.

De ce Houston Astros (+400) vor câștiga Seria Mondială

În timp ce lovirea este o parte importantă a baseballului, lansarea este la fel de importantă și nicio echipă nu a fost la fel de bună la lansând în acest sezon caHouston Astros. Lovitura unu-doi a lui Justin Verlander și Garrett Cole i-a ajutat pe Houston Astrosconducă Majors cu o efectivă de echipă de numai 3.10. ERA de la bullpenul echipei lor este și mai bună, conducând liga la 2.97.

 Desigur, nu ar trebui să dormi în atacul lui Houston. Atacul lui Houston din acest sezon a ajutat clubul să afișeze cea mai bună diferență de curse în Majors în acest sezon.

De asemenea, dacă vă plac statisticile avansate, echipa lui Houston WAR (victorie deasupra înlocuitorului) este puțin înaintea Bostonului și a lor. 111 OPS+ (OPS ajustat pe teren) este egal cu Bostonul pentru cel mai bun în baseball.

Cine va câștiga Seria Mondială 2018?

Pariul pe oricare echipă este un pariu inteligent și, la prețurile lor actuale, pariarea 100$ pe una și acoperirea celeilalte echipe cu 50$ garantează un profit dacă fiecare echipă câștigă. Cu toate acestea, dacă vrei să pariezi doar pe unul, avantajul merge la Houston. Pitching-ul câștigă în playoff și dacă există vreo șansă ca Chris Sale să-și rănească din nou umărul, este posibil ca Boston să nu aibă adâncimea pe movilă pentru a învinge unele dintre cele mai importante infracțiuni din baseball.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Cote de câștigător al fanionului din Liga Națională

  În timp ce prevăzăm în prezent o echipă din Liga Americană va câștiga World Series, cineva dinNational League va ajunge în continuare.

  NL 2018 Pennant Winner Odds

  Liga Naţională a fost foarte competitivă în acest sezon. Nicio echipă nu fuge cu o Divizie și există șanse exterioare ca Chicago Cubs să fie singura echipă care să câștige 90 de meciuri în Liga Națională (comparativ cu cinci în Liga Națională). Liga Americană). În timp ce Cubs sunt o alegere bună pentru a reprezenta NL în World Series pentru a doua oară în trei ani, la prețul lor actual, există opțiuni mai bune pentru a paria.

  Colorado Rockies (+700) pentru a câștiga NL Pennant

  La momentul scrierii acestui articol, nu Los Angeles Dodgers sau Arizona Diamondbacks sunt cei care conducNL West, esteColorado Rockies. În timp ce Munţii Stâncoşi sunt cunoscuţi pentru acest teren de lovitură şi ofensivă puternică, ofensiva lor nu este motivul principal pentru performanța puternică a echipei din 2018

  De fapt, Los Angeles Dodgers au lovit mai multe home run-uri și au marcat mai multe home run-uri decât Colorado în acest sezon.

  Deci, cum Rockies se descurcă atât de bine și de ce ar trebui să pariezi pe ei pentru a câștiga soldul Ligii Naționale? Un cuvânt – echilibru. Rockies au unul dintre cele mai bune terenuri defensive din baseball, cu D.J. LeMahieu și Nolan Arenado fiind fiecare probabil câștigător al Mănușii de aur. Ei au, de asemenea, NL în salvari în mai apropiatul Wade Davis, al cărui succes excelent în postsezon ar trebui să-l ajute să depășească unele nervozități de la sfârșitul verii.

  Adăugați-l pe pitcherul titular Kyle Freeland (care ar putea termina primii cinci în NL CY Young. vot) și German Marquez (care are un sezon foarte subestimat), iar Rockies au suficient talent în aproape fiecare aspect al jocului pentru a câștiga Fanionul Ligii Naționale.