Dum. 09.03.2017 - 14:43 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli | Sun 03/09/2017 - 14:43 EDT

Programele MLB cele mai puțin favorabile și cele mai puțin favorabile

Most and Least Favorable MLB Schedules Down the Stretch

În sfârșit, este aici! Ultima lună a venit și, cu postsezonul la doar câteva săptămâni distanță, echipele își înregistrează creșterea de la sfârșitul sezonului, astfel încât să poată menține visul viu în luna octombrie. Nimic nu este pus în piatră, un lucru este sigur: programul rămas favorizează mai mult unele echipe decât altele. Unele echipe s-ar putea confrunta cu adversari slabi, unele au rivali care se confruntă cu o competiție dură sau unele ar putea avea o mulțime de meciuri acasă în septembrie. Dintre echipele încă eligibile pentru postsezon, cui le este ușor și cine are ghinion?

AL Wild Card și Yankees

Așadar, după meciurile de vineri seara,New York Yankees (71-63), după ce au pierdut în fața Red Sox pe Yankee Stadium, sunt încă în formă maximă pentru a ocupa cel puțin un loc Wild Card. Înaintea meciului de vineri, rata medie de victorie a adversarilor lor rămași a fost de doar .490.

The Minnesota Twins (70-63) sunt aproape în urmă totuși, dar au un program rămas puțin mai dur, cuoponenții având o medie de .492, ceea ce este încă pe partea mai ușoară a lucrurilor. Îngerii se uită pe dinafară, dar se confruntă cu un program mai dur, cu o rată de victorie de .517 pentru adversari, și jucând 16 din cele 28 de jocuri în deplasare, se pare că Twins și Yankees vor rezista, dar rămân SOS. nu este singurul factor.

Yankeii sunt, de asemenea, suficient de aproape de Boston pentru a le lua conducereaAL Est. Au 5,5 GB, ceea ce nu este un loc bun pentru a fi, dar au un program mai ușor decât rivalii lor pentru restul sezonului (.510). Ei au, de asemenea, cele mai multe jocuri acasă care îi așteaptă dintre orice concurent din AL, cu 17 din 29 de jocuri rămase în Bronx, inclusiv meciul de vineri. Dacă restul acestei meciuri împotriva Bostonului merge pe drumul lor, ei au o șansă excelentă de a fi lideri de divizie.

Următorul meci al echipei meleNew York Yankees

NL Wild Card and the Cubs 

The NL East ar trebui să iubească septembrie. Toate cele cinci echipe din divizie au de-a face cu un SOS rămas mai mic de .500. Dintre concurenți, Marlins sunt în cea mai bună formă, cu un SOS în medie de .492, dar nu sunt în formă bună pentru Wild Card, cu 6 GB. Naționalii de la Washington zboară deja sus și sunt recompensați cu cel mai ușor SOS rămas în toate competițiile majore.

The Colorado Rockies șiArizona Diamondbacks dețin cele două locuri Wild Card NL chiar acum, dar De la 1 septembrie, rivalii din NL West pot juca încă șapte jocuri unul împotriva celuilalt, ceea ce ar putea fi benefic pentru un club Brewers cu un SOS mediu scăzut de .496 pentru ultima lună și în prezent doar 1,5 GB. St Louis va avea o perioadă mai dificilă la 4,0 GB și un SOS mediu rămas chiar de .500, majoritatea jocurilor lor fiind departe de casă.

S-ar putea să fi observat că Chicago Cubs au fost favorizați să câștige divizia cu mult înainte chiar de a conduce NL Central. Acest lucru a fost din cauza programului lor favorabil pe scurt. La o medie de .495 SOS rămase, ei au în prezent locul 27 cel mai ușor restul campaniei. Cu o cantitate sănătoasă de jocuri de acasă incluse, căutați-le pentru a câștiga cu ușurință divizia și poate odihni niște stele pentru a fi gata de a face un alt post-sezon istoric.

Următorul meci al echipei mele|| |698Chicago Cubs

Cine iese pe primul loc?

În AL, Yankees o au cel mai bine cu numărul mare de meciuri rămase acasă. Forța lor de program nu este cea mai ușoară, dar pot schimba lucrurile în această serie împotriva lui Boston. Dacă nu, ei sunt încă într-un loc privilegiat pentru un Wild Card Spot. Același lucru este valabil și pentru Twins, care rămâne SOS este mult mai ușor decât Los Angeles Angels. 

Pentru NL, Rockies și D-Backs cap la cap lasă victorii pe masă, iar Brewers putea profita. Ei nu sunt aproape de a ieși din asta și, cu jocul lor stelar din prima jumătate a anului, merită. Este clar că unele echipe au un drum mult mai ușor în față decât altele, dar profitul de acesta va fi adevăratul factor decisiv pentru cine va intra/ieși în octombrie.

Credeți că SOS-ul rămas al vreunei echipe va fi afectează cine este în postsezon? Sau e prea târziu? Asigurați-vă că comentați părerea dvs. și împărtășiți acest articol dacă ți-a plăcut! AccesațiInteracțiune sportivă dacă doriți să profitați de câteva bonusuri grozave, pariuri viitoare MLB și pariuri pe linie monetară în fiecare zi!

Rezultate / Programe|| |711MLB

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||773.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||800 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |825 - 27/03/20
Joey Votto: parte a contingentului MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la meci – înfășându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.