Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?
MLB News

Montreal Expos Prop Bets: Expos va reveni la MLB până în 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos, cu zvonurile care continuă să circule în jurul revenirii The 'Spos laLa Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Montreal Expos Revenirea la MLB

Întoarcerea Exposului se simte întotdeauna ca și cum ar fi câștigând avânt pentru revenirea mult așteptată din MLB, apoi ne simțim din nou dezamăgiți când totul se destramă. Deși, acum se simte că din nou zvonurile câștigă din nou o oarecare acțiune reală.

A fost| ||671 16 years since the Montreal Expos played their last game de baseball. Cu toate acestea, ideea de a înființa o echipă care poate concura și distra ar putea fi o adevărată ispravă, atrăgând superstaruri precum Manny Machado și Bryce Harper, care au contracte de mai multe milioane de dolari, va fi o adevărată provocare. Aducerea talentelor de top în echipă ar fi esențială pentru a împinge Expo-urile înapoi în MLBși cu siguranță garantează în afara investitori care pun bani în franciză|| |676.

Apoi este provocarea de a găsi banii pentru construirea unui stadion, ca să nu mai vorbim de obstacolele sociale, de mediu și economice cu care se confruntă la construirea unui nou stadion care să înlocuiască Stadionul Olimpic care se prăbușește. Acest lucru nu i-a împiedicat pe pasionații de baseball din Montreal să alerge cu ideea, cu Charles Bronfman conducând încărcarea.Bronfman a fost citat recent spunând: „timpul este perfect, site-ul este perfect, este timpul.”

Puteți paria pe Returnarea Expos?

Indeed! SportsInteraction (SIA), printre alte case de pariuri sportive, oferă în mod regulatCote MLB și mai multe pariuri pentru baseball. Puteți găsi revenirea la Montreal Expos în această secțiune. Vedeți mai jos lista cucele mai bune case de pariuri pe care le recomandăm cu căldură.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive