CSB
#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB Umpire stats: handicapping men behind home plate

Statistici arbitrilor MLB: bărbați cu handicap în spatele casei

Așa este, arbitrii MLB au un impact mai mare asuprapariurile MLB decât își dau seama majoritatea. Între felul în care apelează lovituri și mingi până la oboseala publicului gazdă, orice arbitru este diferit. Dacă știi ce să cauți atunci când handicapezi un arbitru, poți câștiga un alt avantaj atunci când pariezi pe jocuri MLB.

Handidicarea arbitrilor MLB

Ce să cauți la un arbitru

Înainte de a te muta în cele mai importante cifre pe care trebuie să le urmăriți atunci când studiați arbitrii MLB, toată lumea ar trebui să ia în considerare că fiecărui arbitru i se oferă (în general) șanse egale de a convoca jocuri pentru fiecare echipă* și pe fiecare stadion.

*Un arbitru din Boston nu va chema meciurile Boston Red Sox. În afara locului în care s-au născut și poate dacă au o loialitate deschisă la echipă, arbitrii se mișcă și, de obicei, cheamă jocuri pentru fiecare echipă MLB.

Deoarece fiecărui arbitru i se oferă oportunități egale de a convoca jocuri, te-ai aștepta ca fiecare arbitrul să fie la același sau aproape. Totuși, acesta nu este cazul, motiv pentru care oamenii caută arbitrii cu handicap atunci când pariază pe jocuri MLB.

Există patru categorii majore de statistici pe care să le analizezi atunci când studiază arbitrul MLB. Categoriile suntrecordul echipei gazdă*, alergări pe meci, lovituri pe joc și plimbări pe meci. Puteți folosi toate aceste patru categorii statistice pentru a obține un avantaj atunci când pariați pe MLB.

*Uneori denumită linia monetară a echipei gazdă, pentru a arăta suma câștigată sau pierdută pariând direct echipa gazdă de fiecare dată. acel arbitru cheamă un joc.

Folosirea datelor arbitrilor în avantajul tău

Pentru a handicapa cu succes un arbitru MLB, trebuie să compari și să contrastezi statisticile lui cu cele două echipe care joacă în joc.

In 2018, the league apentru plimbări pentru o echipă într-un joc este de 3,2 (sau 6,4 pentru cele două echipe dintr-un joc).Media marcată pe echipă este de 4,45 (sau 8,9 total pe joc).

În 2018, 89 de arbitri au convocat un joc în spatele plăcii. Dintre acești 89 de arbitri, 47 au solicitat mai mult de 6,4 alergări pe joc și 38 au solicitat jocuri care au avut o medie de peste 8,9 alergări. Defalcând-o și mai mult,28 de arbitri au avut o medie de peste 6,4 de mers pe jos și 8,9 de alergări în jocurile pe care le-au numit.

Sfat de pariuri profesionale: Din cei 28 de arbitri, pariarea echipei de la drum de fiecare dată ar fi net un profit pentru 24 din cei 28 de arbitri.

Dacă luați informațiile de mai sus și le comparați cu echipa și începeți să lansați în joc, ei plătesc, puteți face un pariu mai bine informat. . Când unul dintre acei 28 de arbitri plănuiește un joc între două abateri de top 10, pariarea over devine din ce în ce mai atractivă.

Desigur, uitați-vă întotdeauna la lansarea de pornire înainte de a sări peste over. Dacă ambele echipe își trimit așii la movilă, atunci cei doi ulciori vor avea o influență mai semnificativă asupra rezultatului jocului.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Predicția câștigătorilor seriei

  Arbitrii cheamă doar unul joc în spatele plăcii fiecare serie.Echipa se rotește în sensul acelor de ceasornic după fiecare joc. Cunoașterea acestui lucru poate ajuta la pariurile mai ușoare la al doilea, al treilea sau al patrulea joc al seriei, când arbitrul de acasă este cunoscut cu cel puțin o zi înainte, nu cu câteva ore înainte de primul lansare.

  Puteți să știți acest lucru. uită-te la statisticile fiecărui arbitru care cheamă fiecare joc pentru a prezice mai bine ce echipă va câștiga seria. Un arbitru ar putea fi avantajos pentru pitcherul unei echipe în primul joc, în timp ce următorii doi îi vor favoriza pe lovitorii echipei adverse.

  Nu vă lăsați prinși de eșantioane de dimensiuni mici

  Nu vă puneți prea mult în considerare statisticile noilor arbitri. Băieții care au existat de ani de zile au un record mult mai bun de urmărit decât noii arbitri, ale căror date ar putea fi denaturate de câteva valori aberante semnificative.

  adică. Dacă un arbitru a cerut doar zece jocuri în cariera sa, numărul ar putea induce în eroare. Dacă un joc pe care l-a sunat a avut 36 de puncte, iar celelalte nouă au avut o medie de doar 6,0, atunci punctele sale pe meci sunt ușor peste media ligii.

  Playoff-uri și World Series

  Doar cei mai buni arbitri din sezonul regulat pot să numeascăplayoff-ul MLB jocuri și || |1191World Series. Aceștia sunt selectați la sfârșitul sezonului regulat și delegați unor serii specifice. echipaje de top continuă până când MLB alege un ultim echipaj (cu câțiva arbitri aleși manual de la alte echipaje pentru a ajuta la redarea video).

  Băieții care cheamă meciurile din playoff sunt de obicei veterani de sezon, iar echipa care cheamă World Series are întotdeauna experiență anterioară în playoff. Priviți sezonul regulat și numerele din playoff ale arbitrilor pentru a vedea dacă există o schimbare semnificativă în abordarea lor. Sub luminile strălucitoare din octombrie, anumiți arbitri pot liniști echipele de acasă mai mult decât ar face-o în sezonul regulat.