Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLB 2020: Ranking This Year's Most Wanted Baseball Players
Știri MLB

MLB 2020: Clasamentul celor mai căutați jucători de baseball din acest an

Cu atât de mulți jucători din care să alegeți, este dificil pentru a-l reduce la doar 10 jucători. Mike Trout și Cody Bellinger vor fi cu siguranță pe listă, dar cine altcineva? Aflați cine mai li se alătură pe listă în timp ce clasificăm cei mai atrăgători jucători ai ligii pe care toți caută.

România Sports Betting a pregătit o listă cu cei mai dezirabili jucători de baseball.| ||654

The Top 10 Most Wanted Players

De la lovituri la titulari la relevi, există încă o mulțime de jucători proeminenți fără echipe. Asta nu înseamnă însă că echipele nu sunt interesate. Lista este surprinzător de nesfârșită, dar vom număra înapoi cei mai buni 10 jucători care vor avea un impact asupra oricărei echipe la care vor ajunge pentru sezonul 2020 MLB. Iată cei mai căutați jucători MLB din acest an.

1. Îngeri: Mike Trout, OF

Pentru al doilea an consecutiv, Mike Trout rămâne în vârful grămezii. Așezat pe locul 1 în clasament vine după ce și-a câștigat al treilea premiu de jucător MVP din carieră din Liga Americană. Bărbatul de 28 de ani din New Jersey continuă cumva să-și îmbunătățească statisticile de la an la an, atingând un record în carieră de 45 HR în doar 134 de jocuri în 2019. Trout a condus Majors cu un OPS de 185. Acesta este acum al patrulea sezon la rând în care a condus MLB în OPS+. Pe lângă numeroasele sale premii MVP, Trout are un OPS în carieră de 1.000.

2. Berari: Christian Yelich, OF

Foșoșul de la Berari a ratat finalul sezonului după ce și-a fracturat rotula dreaptă. Un final dezamăgitor, dar a reușit totuși să încheie sezonul cu 44 de homere și 30 de baze furate, conducând în același timp Liga Națională în media la bataie, cu .328. Procentul său pe bază a fost de .429, în timp ce a lovit un procent de slugging de .671 și un OPS de 1.100. Statistici foarte impresionante pentru cineva care a ratat ultimele 18 jocuri ale sezonului. Pierderea lui Grandal și Mike Moustakas înseamnă că Yelich va fi în centrul atenției în 2020.

3. Dodgers: Code Bellinger, OF

Bellinger a câștigat premiul MVP al Ligii Naționale în 2019. Și pe bună dreptate, lovind .305 cu 47 HR, 115 RBI și 1.035 OPS. El a primit, de asemenea, apărarea câștigătoare a premiului Gold Glove, cu o medie de 37 HR și 96 RBI în primele trei sezoane de ligă mare. Când ai un activ de calibru MVP precum Bellinger, chiar nu contează unde joacă, el va oferi bunurile.

4. Dodgers: Mookie Betts, OF

Fășașul drept din Tennessee, în vârstă de 27 de ani, este unul dintre cei mai buni jucători din MLB și în ziua sa își poate duce echipa la victorie. Dodgers au doi dintre cei mai buni patru jucători din ligă care intră în sezonul 2020 MLB. MVP-ul din 2018 nu a apărut în Los Angeles în mod all-star sezonul trecut, terminând sezonul cu 29 HR, 40 duble, 16 baze furate și un OPS de .915. Cu toate acestea, a reușit să-și ia al treilea Silver Slugger și a patra Mănușă de aur sezonul trecut. Așteptați-vă ca Mookie Betts să facă lucrurile din nou în sezonul viitor.

5. Astros: Alex Bregman, 3B

Alex Bregman a făcut parte din echipa finală a Serii Mondiale, care a pierdut în finala din 2019 în fața Washington Nationals. El este de două ori All-Star și pare a fi un viitor superstar. La doar 25 de ani, a avut sezonul său de evaziune, urmat de sezonul 2019, care l-a făcut candidat pentru premiul MVP 2019, în care a lovit 41 HR și 112 RBI în timp ce a postat un OPS de 1.015. El a primit premiul MVP de către capul nostru de serie numărul unu, Mike Trout.

6. Îngeri: Anthony Rendon, 3B

Pe locul șase în acest an este Anthony Rendon, care a fost senzațional sezonul trecut și a jucat un rol important în succesul Nationals. Nationals a câștigat primul lor titlu de World Series în 2019, ceea ce a fost o mișcare uriașă pentru club. Au trebuit să-și ia rămas bun de la Rendon, deoarece acesta a semnat un contract de 245 de milioane de dolari cu The Angels în decembrie. Basemanul de la treilea în vârstă de 29 de ani a avut cifrele pentru a-și susține performanțele sezonul trecut, înregistrând 34 HR, 126 RBI și un OPS de 1.010.

7. Yankees: Gerrit Cole, RHP

Tricherul de 29 de ani ai Yankees a avut un sezon excelent anul trecut, afișând dominante pe tot parcursul sezonului. El a primit 326 de lovituri, cel mai mult de la orice aruncător de la Randy Johnson în 2002. Yankees știu talentul pe care îl are acest om și s-au dedicat viitorului său la New York oferindu-i o afacere de 324 de milioane de dolari la sfârșitul anului 2019. Luis Severino este va rata tot sezonul 2020, așa că cu siguranță este timpul ca Gerrit să-și câștige salariul. El a condus AL sezonul trecut cu o efectivă de 2,50.

8. Mets: Jacob deGrom, RHP

Tânărul de 31 de ani a câștigat consecutiv premiile NL Cy Young. El face lucruri în Queen’s, uneori purtând Mets în spate. El nu a reușit să reproducă strălucirea sezonului său 2018, dar a înregistrat totuși o efectivă de 2,34 și 255 de lovituri, conducând NL. Va reveni și în 2020 pentru premiul NL Cy Young, ai grijă.

9. Rockies: Nolan Arenado, 3B

A treia bază al Colorado, Nolan Arenado a jucat la club timp de șapte sezoane, deși au existat o mulțime de speculații în jurul viitorului său la club. El a câștigat un Glob de Aur în fiecare sezon petrecut cu Rockies. Nolan a făcut, de asemenea, cinci selecții All-Star și patru Silver Sluggers. Are o medie de 40 HR și 124 RBI în ultimele cinci sezoane.

10. Indieni: Francisco Lindor, SS

Francisco Lindor din Cleveland a fost numit All-Star în fiecare dintre primele sale patru sezoane, el a primit, de asemenea, o parte din voturile MVP AL în fiecare an în care a jucat, precum și alegerea două mănuși de aur. Are o medie de 34 HR și 21 de baze furate, din 2017. Este o stâncă în apărare și aduce multă vigoare echipei, devenind piatra de bază a echipei. S-a vorbit mult despre el că va merge mai departe în extrasezon, dar el rămâne în Ohio.