Miercuri, 27.09.2017 - 15:02 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli | Wed 27/09/2017 - 15:02 EDT

Proiecții postseason MLB 2017

MLB Postseason Projections 2017

A mai rămas mai puțin de o săptămână și apoi aceasta este o încheiere pentru obișnuit sezon. A fost un an uimitor și, deși septembrie nu a fost atât de memorabil, cu atât de multe echipe de calitate în postsezon, cu siguranță va fi unul grozav. Cele mai multe curse au fost deja decise, dar există una care este încă în mod legitim de pus în joc. Vă vom prezenta o parte din postsezon și vom arunca o privire la locul în care suntfuturele World Series.

AL: All But Decided|| |666

So who's most likely to be representing the Liga Americană în World Series? Ei bine,Bodog areCleveland Indians la +175 pentru a câștiga Fanionul AL și este greu să găsești un pariu mai bun. Această echipă a indienilor a fost o forță absolut epică în septembrie, cu 22 de victorii consecutive, inclusiv 14 consecutive pe drum, dar a înregistrat și 30 de reprize consecutive fără scoruri în august, a avut 16 jocuri consecutive cu un home run, Edwin Encarnacion ajungând la bază în 32 de jocuri consecutive, iar Corey Kluber a aruncat 26 de reprize fără scoruri consecutive. Deși indienii au încă un record mai prost decât Dodgers, ei sunt în mod constant pe un loc mai sus decât ei în evaluarea echipelor.

  Sports Interaction (SIA) Bodog Bet365 BetWay
Indianii OTB +175 OTB +187
Astros OTB +210 OTB +225
Sox Roșii OTB +330 OTB|| |718 +320
Yankees OTB +650 OTB +600| ||734
Twins OTB +1400 OTB +2000

Singurul Echipa care i-ar putea oferi Cleveland-ului pentru banii lor esteHouston Astros, dar abilitatea lor defensivă nu este la fel de puternică ca lovitura lor stelară. Media de bataie de .348 a lui Jose Altuve cu 106 RBI este extrem de impresionantă, iar cu Carols Correa și George Springer, această echipă este grozavă în obținerea mișcării pe căile de bază, rezultând în alergări mai consistente decât lovituri de gaze. Acest lucru va fi crucial în postsezon, dar personalul lor de lansare trebuie să imite această consistență. În prezent sunt oferite la +210.

În ceea ce privește restul terenului, Minnesota este cel mai slab și de departe. Cu prețul de +1400 pentru a câștiga Fanionul, ei ar putea supăra Yankees în jocul Wild Card, dar nu vor merge mult mai departe. CelBoston Red Sox au prețul de +333, dar cu o ofensă inconsecventă, caută-i să se lupte mult împotriva unora dintre acești ași întăriți din AL.

NL: Cursa Wild Card încă încălzită

Spre deosebire de AL,Liga Națională încă nu este decisă și aceasta ar putea ajunge până la sârmă. Acum o lună, cu toții credeam că Arizona și Colorado vor ieși cu locurile Wild Card, darMilwaukee Brewers și-au găsit forma și sunt acum o amenințare pentru a lua locul Colorado. , în timp ce Arizona este în siguranță (parțial din cauza ineptitudinii Rockies față de rivalii lor de divizie). Totuși, nu este deloc rău, deoarece Rocks sunt proiectațila o valoare solidă de 71,4% pentru a obține locul, în timp ce Brew Crew are 1,5 GB la 20,2%. Umiliții Cardinali sunt la doar 8,4%.

  Sports Interaction (SIA) Bodog Bet365 BetWay
Dodgers OTB +140 OTB +125
Naționali OTB +300 OTB + 300
Pui OTB +350 OTB +350
Diamondbacks OTB +700 OTB +750
Rockies OTB +1800 OTB +1800

Cu toate acestea, realist vorbind, șansele sunt mici ca Rocks, Brewers sau Cards va reprezenta NL în World Series, așa că ne vom muta atenția asupra principalelor concurenți. Și pentru cea mai mare parte a sezonului, principalul concurent a fost întotdeaunaLos Angeles Dodgers. Această echipă are 100 de victorii și asta cu un septembrie foarte slab. Scăderea acum este un semn bun totuși, deoarece o creștere ar fi putut însemna o stropire în octombrie. Cu un preț de +140 în câștigul Fanionului, nu este un preț atrăgător împotriva unei echipe sănătoase din Washington sau Chicago.

Naționalii șiChicago Cubs au prețuri destul de similare, la +300 și, respectiv, +350, și acesta este un preț foarte bun pentru aceste două cluburi . Sigur că Dodgers sunt o echipă puternică, dar Cubs vor merge și mai departe în acest an decât se așteaptă publicul. Această echipă nu este o problemă de un an. Au o listă grozavă care îi poate duce înapoi la World Series și poate chiar să o câștige din nou. Același lucru este valabil și pentru Nat. Nu vă așteptați ca Dodgers să aibă monopol asupra acestei ligi. Octombrie nu a fost foarte bun pentru ei.

World Series Look Ahead

Conform cotelor futures, cărțile prevăd o Seria Mondială Dodgers-Indians. Ambele echipe au prețul de +325 pentru a câștiga totul la Bodog. Dacă acesta este cazul, indienii ar trebui să o ia pentru a-și pune capăt secetei, lăsând Los Angelesul uluit din nou în octombrie.

Dar așa cum am spus mai înainte, nici măcar nu credem că Dodgers vor ajunge la World Series. , și am putea foarte ușor să avem o altă confruntare Cubs-Indians, poate cu un alt câștigător. Cubs nu au fost la fel de buni anul acesta și au prețul de +800, dar cel mai bine este să nu-i subestimați. La +525, Astros ar putea fi, de asemenea, o joacă. Dacă Cleveland este eliminat mai devreme, căutați „Stos” pentru a-i opri fie pe Cubs, fie pe Nats în mai puțin de 7 jocuri.

Serialul de anul trecutWorld Series a fost un hambar epic, așa că poate că repetarea nu este un lucru atât de rău... Sunteți de acord cu lumea noastră Opinii de serie? Spune-ne cum te simți în comentarii și nu uita să dai like și share. Și nu uitați să mergeți laBodog pentru a profita de aceste prețuri grozave!

Rezultate / ProgrameMLB| ||861

Category : MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||920.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||947 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se epuizează în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

MLB News|| |972 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani vor să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.