Mar, 20.10.2015 - 14:05 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 20/10/2015 - 14:05 EDT

MLB Playoff Playoff: Blue Jays și Mets sunt cele mai bune pariuri din seria de campionat

MLB Playoff Parlay: Blue Jays and Mets are Championship Series Best Bets

Lovirea fierbinte a Blue Jays va continua cu Young pe bump

Kansas City a rămas scurt în oferta lor pentru încă o revenire miraculoasă în playoff, când au căzut cu 11-8 la Toronto aseară. În ciuda avantajului de 15-11 lovituri de la Royals, această competiție nu a fost atât de aproape pe cât indică scorul final, deoarece Toronto era în avans cu 11-4 înainte de a noua repriză. Înapoi în limitele amicale de la Rodgers Center – Blue Jays a lovit trei homerun-uri și a redus avantajul din seria Royals la 2-1. RHP R. A. Dickey se confruntă cu RHP Chris Young în zgomotul pe cauciuc și acel meci îi oferă Toronto un avantaj în acest concurs. Cu knuckleball-ul dansând, Dickey a fost genial, deoarece a permis doar două lovituri și zero alergări în timpul singurului său start împotriva Kansas City în acest sezon – o victorie cu 5-2 la Toronto pe 2 august. Young a permis trei puncte, la cinci lovituri în șase reprize. , în timpul înfrângerii cu 6-2 acasă a Royals, în singurul său start împotriva Blue Jays pe 11 iulie. 

New York vs Chicago: Înfruntând deGrom, Cubs sunt în dificultate împotriva Mets în această seară

Things are going from bad to worse for Chicago. Following a 4-2 series opening loss to New York, Cubs ace Jake Arrieta was roughed up in Game 2 as the Mets posted a 4-1 win to build a 2-0 NLCS lead. Now the Cubbies face the unenviable task of trying to beat RHP Jacob deGrom in what is a near must win situation. Stellar more often than not during the regular season, deGrom has been even better in the playoffs as he went 2-0 against the Dodgers – allowing two runs and 11 hits over 13 innings pitched. If the Cubs are looking for a silver lining they can point towards their 2-0 regular season record against deGrom. RHP Kyle Hendricks, who gave up three runs on four hits over 4.2 innings pitched in his NLDS start against the Cardinals, gets the call for Chicago. Hendricks pitched six innings and gave up three hits during the Cubs 1-0 win in New York on June 30.

Predicția Parlay Playoff MLB: Pe baza numerelor totale, Toronto și New Ambele York au un avantaj în aceste bătălii astăzi. După ce a pierdut două victorii la rând în fața Texas Rangers în timpul ALDS, Toronto a revenit cu trei victorii la rând, așa că au fost acolo – a făcut asta. deGrom a fost aproape impecabil în ultimele sale patru ieșiri și vedem că această tendință continuă în Chicago. Obținând prețuri destul de decente pentru Blue Jays și Mets, le vom lega împreună cu un pariu de 300 de unități pe cotele liniei de bani afișate pe tabla de pariuri MLB la SportsInteraction. De asemenea, vom sprijini New York-ul singur, cu un pariu de 500 de unități pe prețul liniei lor monetare în seara asta.

Toronto vs Kansas City – SportsInteraction MLB Playoff Cote – New York vs Chicago

Toronto vs Kansas City – SportsInteraction MLB Playoff Odds – New York vs Chicago

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
MLB News - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||735.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri de prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||762 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |787 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.