Vineri, 15.09.2017 - 06:00 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli | Fri 15/09/2017 - 06:00 EDT

Derby-ul pe teren propriu MLB: Giancarlo Stanton vs Aaron Judge

MLB Home Run Derby: Giancarlo Stanton vs Aaron Judge

Giancarlo Stanton și Aaron Judge sunt în prezent doi cei mai mari giganți din baseball când vine vorba de mingea lungă. Nu există nicio îndoială căNew York Yankees ar fi fost grav dezavantajați fără Judge la platou. Marlinilor le-ar merge și mai rău fără Stanton, pentru că, în afară de Marcell Ozuna, le lipsește departamentul de lovire de putere. Totuși, în afară de valorile lor pentru echipe, cum se compară Judge și Stanton unul cu celălalt și, în cele din urmă, cine câștigă cursa de acasă?

Răspunsul evident este cel mai bun răspuns

Este Nu ar trebui să fie o surpriză că da, pentru sezonul 2017, Stanton are cursa de home run închisă. El stă la54 de home runs și se pare că a făcut câteva explozii de când a început sezonul. De fapt, Stanton a lovit deja de două ori mai multe HR decât a făcut sezonul trecut și sezonul anterior. Tânărul de 27 de ani bate .279 cu un OBP de .375 și SLG de .636. A lovit 113 runde uimitoare în acest sezon și au mai rămas două săptămâni. Este clar că a trecut cu mult de derby-ul home run-ului.

Cele 54 de home run-uri ale sale sunt într-adevăr fascinante, și chiar dacă va atinge o scădere puțin probabilă, el va avea totuși un sezon incredibil alăturându-se clubului 50 home run împreună cu câțiva. dintre cei mai faimoși... și infami... jucători din istorie. Stanton este de fapt primul dinJose Bautista în 2010 care a lovit atât de multe, iar dacă va menține ritmul pentru cei 60 de ani estimați, va fi primul din 2001 care va lovi. atâtea. Cu un cadru de 6'6, 245 lb, el are puterea brută pentru a fi o forță de luat în seamă.

Este grozav să fii un fan de baseball în aceste zile.

Privind la ultimii săi ani,Miami Marlin a avut o carieră incredibil de consistentă de 8 ani până în acest moment. În ciuda rănilor, sluggerul a avut o tendință ascendentă de ani de zile. Cu toate acestea, abia în luna iunie a acestui sezon și-a găsit cu adevărat swing-ul și nu s-a uitat înapoi.

Ei bine, se uită într-un fel înapoi... la ulcior atunci când se află în cutia. Poziția sa cu picioarele apropiate și mai încordată este ceea ce îi permite să obțină acele leagăne mari și este clar ajutat de la mijlocul lunii iunie, eclipsând producția sa încă grozavă de la începutul sezonului.

Următorul meci al echipei meleMiami Marlins

Aaron Judge încă nu există

Este adevărat. Începătorul a avut un sezon uimitor. El a produs mai multe home run-uri decât a făcut Stanton în ultimii șapte ani în competiții majore. Judge are același tip de construcție ca și Stanton, dar la 6'7 și 282 lbs, el ar putea avea un ușor avantaj dacă își poate controla masa musculară și o folosește pentru a forma o tehnică de balansare mai bună. Asta nu înseamnă să ia din sezonul său actual și este clar că homerele vor continua să vină pentru Judge. All-Star are deja41 de home runs, bun pentru locul al doilea în ligă, dar este încă la câteva ligi în spatele lui Stanton.

Judecătorul are mai puține apariții pe platou decât Stanton, dar chiar și cu numere similare, Stanton ar fi în continuare înainte. Lăsând deoparte homerele, Judge se clătește în departamentul de strike-out, acumulând un incredibil de 193 la 147 de la Stanton. Pitcherii sunt însă speriați de el, și se vede în totalul său pe mers, unde are 110. Stanton are doar 77. În echipa sa, a jucat. un rol greoi, dar peștii au avut nevoie de Giancarlo mai mult decât au avut nevoie Yankeții de Judecător.

Recent a fost într-o criză, dar New York a avut suficientă adâncime pentru a juca în jurul asta și a rămâne în cursă. Fără Stanton, Miami ar fi fost cu peștii cu mult timp în urmă.

Următorul meci al echipei meleNew York Yankees

Există măcar o cursă?

Hai să recunoaștem. În acest moment al sezonului, Stanton este suprem. În ritm de 60 de home run-uri, el ar putea de fapt să doboare recordul lui Roger Maris de 61 într-un sezon făcut în 1961.

Chiar și familia lui Maris esteînrădăcinarea ca el să depășească.. Au existat bateri care au lovit peste 61 de homere într-un sezon, dar sunt de obicei reduse pentru că au avut loc în timpul erei steroizilor, evidențiate de Sammy Sosa, Mark McGwire și Barry Bonds.

Deci nu, există. nicio cursă între Stanton și Judge în acest sezon. Stanton se confruntă cu Maris în acest moment, iar după scăderea lui Judge, cursa lui este acum cu Khris Davis și J.D. Martinez. Sigur că totul ar trebui să se ridice pentru onorabilul Yankee, și poate în câțiva ani Stanton va trebui, dar deocamdată, fenomenul Marlins nu trebuie să reziste.

Este Aaron Judge un slugger mai bun decât Giancarlo Stanton. , având în vedere diferitele lor introduceri în ligă? Dacă ți-a plăcut acest articol, spune-ne ce crezi în secțiunea de comentarii de mai jos și asigură-te că îl distribui! Dacă vă plac Yankees sau Marlins în seria lor viitoare, mergeți în jos laSports Interaction și pariați cu unele dintre cele mai bune cote din afacere!

Results / FixturesMLB

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||775.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||802 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |827 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la meci – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.