Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Handicapping MLB Starting Pitchers For Baseball Betting

Handidicarea pistoleților titulari MLB pentru pariuri pe baseball

Sfaturi pentru pariuri

Habilitarea pitcherilor titulari și cote MLB

Calitatea un aruncător titular este factorul cel mai influent atunci când încearcă să prezică rezultatele pentru jocurile de baseball MLB. Echipele cu pitcheri superiori tind să fie considerate favorite pentru meciurile individuale șiWorld Series futures la fel. Ca atare, înțelegerea modului de a handicapa pitcherii titulari vă va ajuta să vă creșteți șansele atunci când pariați pe Major League Baseball.

Plancherul de pornire excelent oferă restului echipei de baseball o oportunitate de a câștiga jocul.

Triajul de start excelent oferă restului echipei de baseball o oportunitate de a câștiga jocul. O echipă cu lovitori grozavi și un titular mediocru va fi considerată mai puțin probabil să câștige în comparație cu o echipă cu un titular superb și lovitori mediocri. De fapt, ultima echipă ar avea probabil o linie monetară de -200 sau mai mare ca favorită puternică, pur și simplu din cauza lansării de pornire superioare.

În MLB actuală, titularii tind să fie limitati la 5-6 reprize pentru majoritatea ieșirilor, limitate la 90-100 de terenuri pe joc pentru a preveni accidentările și oboseala. În epocile anterioare, începătorii ar avea mai multe șanse să arunce 120-130 de tiruri în șapte sau opt reprize, creând un impact mai mare asupra rezultatului final. În ciuda volumului redus de muncă, debutanții moderni rămân vitali.Madison Bumgarner - MLB

Tendințe ulcioarelor de pornire MLB

Deoarece MLB are un sezon de 162 de jocuri, o mulțime de statistici vor fi disponibile pe parcursul anului. . Acest lucru creează o bază de cunoștințe care vă permite să măsurați în mod fiabil performanța începătorilor individuali și a echipelor acestora. Tendințele pe termen lung vor apărea în jurul sfertului sezonului. Compararea statisticilor pe termen scurt cu numerele pe termen lung vă va ajuta să descoperiți tendințe relevante pentru începătorii cu handicap.

De exemplu, dacă un pitcher are o ERA de 6,25 în ultimele trei jocuri, dar o ERA de 3,75 după 20 de starturi, este considerat a fi mai probabil să lanseze bine peste următoarele două starturi. Acest concept este cunoscut sub denumirea de „regresie la medie” – cu alte cuvinte, este mai probabil ca performanța unui aruncător să aibă o tendință spre medie în loc de o ERA mai mare sau mai mică.

Statistici importante privind handicapul ulciorului de start

Baseball-ul este cel mai bogat sport din lume din punct de vedere statistic, oferind un volum ridicol de statistici pentru a vă informa activitățile cu handicap.Concentrează-te pe statistici importante pentru lanciorii titulari pentru a afla mai multe despre eficiența lor pe teren.

 • ERA (Earned Run Average)

Numărul mediu de run-uri câștigate permis la nouă reprize. Această statistică nu include alergările necâștigate, care apar din cauza erorilor de apărare și de apărare.

 • K/9

Numărul mediu de strike-out înregistrate de un aruncător la nouă reprize. Această statistică este importantă deoarece reflectă capacitatea unui aruncător de start de a împiedica batătorii să ajungă la bază.

 • BB/9

Baza pe mingi (mersuri) la nouă reprize. Dacă un pitcher are un BB/9 mare, creează mai mulți jucători de bază, crescând șansele de puncte ale opoziției.

 • K/BB

Raportul dintre lovituri și plimbări acordate. sus de un ulcior. Începătorii cu un K/BB mare vor avea mai puține șanse să renunțe la o mulțime de runde.

 • HR/9

Punturi de acasă date la nouă reprize. MLB modernă pune mai mult accent pe loviturile de acasă decât oricând. Începătorii grozavi păstrează mingea în interiorul terenului, oferind jucătorilor lor șansa de a face out.

 • WHIP

Această statistică numără numărul de plimbări și lovituri date pentru fiecare repriză lansată. Un WHIP ridicat indică faptul că starterul permite multor lovitori să ajungă la bază. În mod obișnuit, un WHIP sub 1,25 indică un lansare solidă.

 • Media de la bataie a adversarului

Locuința unui aruncător va corespunde aproximativ cu media de la bataie a adversarului, ceea ce o face pe prima mai importantă pentru handicapul general. Cu toate acestea, media la bataie a adversarului este vitală pentru înțelegerea confruntărilor individuale dintre lanț/hitter. Dacă batetorul are o medie de bataie mare față de un starter de calitate, este mai puțin probabil ca aruncătorul să fie eficient.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Cum susțin echipele de baseball pitcherii titulari

  Lanciorii titulari domină rezultatul majorității jocurilor de baseball, dar sprijinul primit de la restul colegilor săi de echipă poate determina diferența dintre o victorie sau o pierdere. Fii atent la ulciori cu numere grozave de ERA, strikeout și WHIP, dar cu un record mediocru de câștiguri/înfrângeri. Acești titulari tind să ofere un lansare excelent pentru echipe oribile.

  Max Scherzer - Washington Nationals

  Asistență pentru alergarea aruncătorului

  Un pitcher titular poate înșira mai multe starturi de calitate și poate pleca cu un record de 2-5, în ciuda faptului că domină pe teren. movilă. Uneori, marii aruncători nu primesc sprijin de la echipele lor, în timp ce debutanții mediocri sunt norocoși să primească cinci sau șase puncte din ofensiva lor. Sprijinul la alergare este important pentru handicaparea ulciorului în timpul sezoanelor individuale, nu în mai multe campanii.

  Suport pe teren

  Lunciorii susținuți de o apărare excelentă vor avea întotdeauna performanțe mai bune decât talentul de start egal și un joc mai prost. Jucătorii de câmp și cei din teren mari previn loviturile, aruncă mai mulți jucători de bază și întorc mai multe jocuri duble, reducând numărul de run-uri câștigate și necâștigate renunțate de către un personal de lansare.

  Ritmul pe care îl lucrează un pitcher poate afecta calitatea o unitate defensivă. Când titularii iau mult timp între terenuri, este mai puțin probabil ca apărarea să mențină concentrarea. Pitcherii care lucrează rapid îi ajută să-și mențină jucătorii implicați, reducând numărul de erori.

  Asistență pentru bullpen

  Un bullpen de înaltă calitate le poate oferi pitcherilor titulari o modalitate excelentă de a scăpa de o repriză grea . Reliefori grozavi îi îndepărtează pe baza alergătorilor, prevenind alergările câștigate pe lovituri sau plimbările renunțate de către titular. În ceea ce privește câștigurile și înfrângerile, un bullpen puternic împiedică opoziția să revină după ce titularul iese din joc.