Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Mon 19/03/2012 - 15:09 EDT

Pariurile pe baseball MLB se vor reveni la Sport Select

Pariurile pe baseball MLB se întorc pe site-ul WCLC| ||658

MLB baseball betting junkies in Western România/Northern Territories can get their wagering fix on the Grand Old Game with the Sport Select betting option presented by the Western România Lottery Commission.

Echipa României, Toronto Blue Jays, nu vor ajunge până la nord pentru a începe sezonul, deoarece își vor deschide sezonul la Cleveland împotriva Indienilor. Jays se întorc la Rogers Center Sky Dome pentru a-și deschide programul de acasă din 2012 pe 9 aprilie împotriva celor de la Boston Red Sox. O iarnă aglomerată i-a făcut pe cei de la Jays candidați.

Sport Select Pro Sports Wagering Options

Oferit de WCLC, Sport Select este o schemă de pariuri sportive care oferă handicapaților din România posibilitatea de a încasa în cunoștințele lor pro sport. Există trei jocuri diferite oferite sub umbrela Sports Select, inclusiv opțiunile de pariere Pro Line, OVER/UNDER și Point Spread.

Una dintre laturile mai frumoase ale pariurilor pe baseball este faptul că, spre deosebire de cealaltă sporturi oferite cu Sport Select, opțiunea de pariuri egale nu este impusă persoanelor cu handicap sportiv din România. Amintiți-vă, trebuie să faceți în continuare cel puțin trei selecții pe talon de pariere cu această metodă de pariere directă în sus sau în puncte. Pariuri sportive în stil Las Vegas, așa cum se întâlnesc când vine vorba de opțiunea de pariuri sportive online Sport Select.

That said, when it comes to online sports betting in România, this is as close to Las Vegas style sportbooks wagering as it gets when it comes to the Sport Select online sports wagering option.

Pariorii din România care doresc să facă pariuri simple la Boys of Summer, ar trebui să verifice topul clasat offshore România Sports Betting site-uri de pariuri care sunt listate, clasate și recomandate, pe site-ul nostru!

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
MLB News - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||732.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri Prop Expos de la Montreal: Expos va reveni la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat al 50-lea aniversarea Montreal Expos, cu zvonuri care continuă să circule în jurul revenirii The 'Spos laLa Belle Province .

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

MLB News|| |784 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați principalii jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani vor să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.