Vineri 01.12.2017 - 15:05 EST
Bonus
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matei Manouli Fri 01/12/2017 - 15:05 EST

MLB 2018: Cote de deschidere a St. Louis Cardinals

MLB 2018: St. Louis Cardinals Opening Odds

Playoff-urile nu sunt în cărți pentru St. Louis 2017 Echipa

Sezonul 2017 nu a fost cel mai bun pentruSt. Louis Cardinals. Au început sezonul cu explozie, învingându-i pe Campionul Mondial Chicago Cubs. Dar, în timp ce Cubs s-au clătinat în prima repriză, Berarii au preluat cârma și au condus divizia în cea mai mare parte a sezonului, cu cea mai mică marjă.

Mai târziu în august, după o serie solidă de victorii, Cardurile și Cubs au fost la egalitate pe primul loc în divizie, Brewers încă pândind. Cu Cubs a doua repriză excelentă, totuși, nu arăta bine pentru St. Louis și părea mai probabil să obțină un loc Wild Card în postseason. Acest lucru a fost practic consolidat după o serie de trei victorii consecutive de Cubs asupra Cardinalilor la mijlocul lunii septembrie, pentru a împinge Cardurile înapoi cu șase jocuri.

La sfârșitul lunii septembrie, St. Louis a fost în sfârșit eliminat din cursa NL Central de către Cubs, care au ajuns să fie 5-14 împotriva întregului sezon. Câteva zile mai târziu, rivalii lor de divizie au pus ultimul cuiu în sicriu eliminând Cardurile din cursa NL Wild Card, într-un concurs strâns cu Rockies and Brewers.

The Cardinals în 2018

După cea mai proastă apariție în divizie din 2008, Cardinalii au început deja să facă schimbări pentru a face campania din 2018 cea mai respectabilă. Mike Maddux a fost angajat ca antrenor de pitching, după ce ERA de 4,01 a echipei a fost printre cele mai proaste de când Matheny a condus clubul. Ei speră să-și reducă ERA la un număr respectabil și să revină la adevărați concurenți.

Sf. Louis va avea de-a face și cu un număr de agenți liberi care ar putea pleca. Starter Lance Lynn a respins o ofertă și va semna cu o altă echipă. A terminat cu un sezon 11-8 cu 3.43 ERA. Fostul apropiat Trevor Rosenthal va căuta și o altă echipă, când a fost eliberat. Mai apropiat Seung Hwan Oh, alias „The Final Boss”, a fost ales și pentru agenție liberă. Fără acești ulciori, Cardinalii se află într-un sezon dificil, cu excepția cazului în care pot dobândi un talent nou. Până și Adam Wainwright este un dezamăgit, deoarece urmează să se opereze. Deși este de așteptat să meargă bine, pur și simplu nu știm niciodată care vor fi rezultatele.

Accentul ar trebui să se concentreze pe lansare acum, dar Cardurile se îndreaptă după bătăuși de top, precum Giancarlo Stanton, Josh Donaldson și Eric Hosmer . Cu o astfel de mutare, caută jucători precum Jedd Gyorko și Paul DeJong care să facă mai puține apariții. Deși lovirea este importantă, pare o mișcare dubioasă de a nu înlocui mulți dintre ulciori.

Vor câștiga ei divizia MLB?

În timp ce Cardinalii au câștigatNL Central de mai multe ori decât orice altă echipă, cu 10 titluri , sunt șanse să nu mai vadă vârful tabelului pentru mult timp. Cubs domină în prezent și, chiar și cu o primă repriză slabă, au reușit totuși să iasă în frunte în final. Și Cubbies nu sunt singurul blocaj. Berarii sunt și ei în competiție.

ClasamentSt. Louis Cardinals

Cote de a câștiga Seria Mondială MLB

Cartile s-au deschisla +2200 pentru a lua Seria Mondială. Acest lucru îi leagă de Mets pentru a opta echipă favorită să câștige, chiar înaintea Diamondbacks și Blue Jays, dar cu mult în spatele Yanks, Cubs și Red Sox.

MLB Futures - 2018 World Series Opening Lines

Predicția noastră

Cu tot respectul pentru Cardinali, stați departe. Stai departe, departe. Chiar dacă această echipă poate strânge ceva mai multă ofensă, ar pune jucători decenți pe margine și nu ar rezolva problemele de lansare. După ce au terminat sezonul cu un ERA sub medie pentru această echipă, trebuie să se concentreze pe asta mai mult decât să obțină un nou antrenor de pitching. Rotația lor de pornire este destul de slabă așa cum este astăzi, mai ales cu necunoscutul cu privire la modul în care va performa Wainwright după o intervenție chirurgicală.

Chiar și la +2200, încă nu are nicio valoare să luați această echipă, deoarece cel mai probabil nu o va face. chiar fac play-off, iar dacă o fac, nu au instrumentele pentru a merge adânc. Dacă pot achiziționa un alt starter decent și un mai aproape împreună cu un slugger, atunci ar putea merita o șansă la acest preț.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :MLB News

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1226.

  Știri MLB - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||1253 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1278 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.