Luni 04.12.2017 - 07:17 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli | Mon 04/12/2017 - 07:17 EST

MLB 2018: NY Mets Opening Odds

MLB 2018: NY Mets Opening Odds

A 2017 To Forget

New York Mets a intrat în sezonul 2017 crezând că au avut o șansă legitimă de a intra în postsezon. La urma urmei, tocmai în 2015 au ajuns la World Series. Acest sezon, însă, a venit ca o mare dezamăgire pentru fani. Yoenis Cespedes nu a reușit să performeze așa cum știm că poate din cauza unei accidentări, iar ulciorii Robert Gsellman și Matt Harvey au fost ineficienți. Până la mijlocul sezonului, conducerea a avut vânzări de foc, renunțând efectiv la sezon.

New York a încheiat sezonul cu un record de 70-92, cel mai prost din 2009. Chiar și într-o divizie în care o singură echipă a terminat. 500, ei au reușit totuși să obțină locul 4, cu sezoanele Marlinilor cu 77-85 și Braves cu 72-90 înaintea lor în tabel. Ei au învins o echipă mizerabilă a Phillies doar cu patru jocuri. Fără a număra Nats totuși, Mets au un palmares câștigător împotriva celor trei rivali rămași în divizie. Este de la sine înțeles, dar nici Mets nu s-a apropiat de un loc Wild Card, având 17 jocuri înapoi.

Managerul Terry Collins s-a retras la sfârșitul sezonului.

New York Mets În 2018

Mets vor avea un nou aspect sezonul viitor, dar vor au încă o listă decentă, similară cu 2017. Michael Conforto și Yoenis Cespedes ar trebui să fie gata să se îmbunătățească anul viitor, în timp ce tinerii Dominic Smith și Amed Rosario ar trebui să impresioneze și ei. Rotația lor de pornire a deGrom, Syndergaard, Harvey, Lugo și Wheeler va fi o forță dominantă dacă așii lor vor rămâne sănătoși în 2018. Jeurys Familia la fel de aproape ar trebui să fie suficient pentru a-i duce și departe.

Cu operația lui Conforto, totuși, nu ar trebui să ne așteptăm să se întoarcă în rotație prea curând. Mets ar putea opta pentru Leganes sau Nimmo în câmpul drept pentru a începe sezonul. Asdrubal Cabrera ar putea să-și găsească groove-ul mai mult ca 3B, mai degrabă decât 2B sezonul viitor, care va fi poziția lui Wilmer Flores. Deoarece nu este cel mai bun 3B, Mets ar putea avea probleme similare celor de la Red Sox sezonul trecut.

Vor câștiga ei divizia MLB?

Acesta ar trebui să fie o idee deloc . În 2017, Nationals au distrus NL East, luând divizia ca singura echipă peste .500. Este de la sine înțeles că Mets, care au ajuns pe locul patru în divizie, chiar înaintea Phillies, nu se vor îmbunătăți drastic într-un singur sezon, mai ales că previziunile nu arată prea bine pentru acest club.

Cu lista lor actuală, ei nu au nicio șansă decât dacă mai pot obține câțiva lilieci. Se spune că se uită la Jonathan Lucroy sau Lorenzo Cain, iar asta le-ar oferi impulsul de care au nevoie, dar cu lovituri sub medie, chiar și lansarea lor de start nu îi va duce departe în acest an. Caută-le să se îmbunătățească față de sezonul trecut, dar nu atât de mult pe cât crede toată lumea. Nu poți da vina pe totul pe accidentări.

ClasamentNew York Mets

Cote de a câștiga MLB World Series

La + 2200, Mets sunt clarelongshots pentru a câștiga World Series. Ei sunt la egalitate cu Cardinals pe locul opt favorit, înaintea Diamondbacks și Blue Jays, dar cu mult în urma Yankees, Cubs și Red Sox.

MLB Futures - 2018 World Series Opening Lines

Predicția noastră

Aceasta este o echipă care ar trebui evitată cu orice preț. Chiar și atunci când se descurcă bine, vor găsi o modalitate de a pierde. La +4000, ar fi putut avea ceva valoare, dar la doar +2200, același preț ca și Cardurile, nu merită. Cardinalii se află într-o divizie strâns contestată cu Cubs and Brewers, iar câteva sărituri norocoase i-ar putea ajuta să câștige divizia.

Mets, pe de altă parte, trebuie să se îmbunătățească suficient pentru a învinge Nationals, care au obținut cu 27 de victorii mai multe decât ei. New York-ul ar putea ajunge înaintea Braves, dar Miami va fi o competiție grea, așa că sunt șanse ca această echipă să nu ajungă nici măcar în playoff.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :MLB News

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1222.

  Știri MLB - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||1249 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1274 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani vor să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.