joi 05.10.2017 - 05:25 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli | Thu 05/10/2017 - 05:25 EDT

Postsezon MLB: Cele mai bune deschideri și închideri de serie

MLB Postseason: Best Series Openers & Closers

Cu excepția cazului în care echipele joacă un joc de machiaj sau Wild Card joc, baseballul tinde să fie jucat în două, trei sau patru serii de jocuri. Uneori, dacă este o serie acasă și acasă, echipele vor juca meciurile unu și doi pe un stadion, apoi vor călători pe celălalt pentru jocurile trei și patru.

Fie că este mental sau nu, unele echipe doar au este greu să câștigi primul joc dintr-o serie, iar unora le este greu să închidă unul. Sunt o mulțime de factori implicați și îi vom atinge la sfârșit, dar deocamdată vă vom prezenta câteva echipe cu cele mai bune deschideri și închideri de serie și vom vedea dacă acest lucru vă poate ajuta să vă adăugațilimitarea în postseason, care este compusă exclusiv din serii. Avertisment: Așteptați-vă câteva surprize.

Boston s-ar putea supăra cu un mare record de închidere

CuNew York Yankees luând în mod nesurprinzător Joc Wild Card împotriva Gemenilor, ei vor merge împotriva locului 1Cleveland Indians, în ceea ce ar trebui să fie o serie cea mai epică.

Având în vedere modul în care Tribul are avantajul pe teren propriu, vom arunca o privire la modul în care s-au descurcat Yankii și Indienii în acele situații specifice în primul și ultimul joc al unei serii. Din păcate pentru Bronx Bombers, ei au doar un 13-13 mediocru în primele lor jocuri dintr-o serie în deplasare. Închiderea unei serii în deplasare a fost și mai rău, deoarece ei stau la 10-16 în acea categorie.

Cleveland, în timp ce începe sezonul cu un record mizerabil în primele jocuri dintr-o serie acasă, are 16-10. pe sezon în deschiderile de acasă și un uluitor 17-8 la închiderea acasă.

Trecând laHouston Astros, după ce și-au asigurat terenul de acasă, ei au, de asemenea, 16-10 în deschiderile de pe teren propriu pentru sezon și 14-12 în apropieri acasă.

The Boston Red Sox vor avea mâinile pline, deoarece au același record în deplasare ca și Yankees la 13- 13. Încheind o serie în deplasare, sunt surprinzător de mai buni, cu un record de 16-10. Dacă această serie ajunge până la capăt, ar putea fi o idee bună să luați Boston aici, deoarece s-au dovedit pe tot parcursul anului că pot închide o serie de deplasare.

Dodgers grozav la închidere| ||688

With the best record in the whole league, it's no surprise the Los Angeles Dodgers a acumulat un record excelent de deschidere acasă de 18-8 și a fost destul de consecvent în menținerea acestui număr ridicat, în ciuda alunecării lor din septembrie. Deocamdată, nu este clar dacă se vor confrunta cu Rockies sau D-Backs, dar Arizona pare să fie favorita pentru a merge mai departe, deoarece sunt 2 runde înainte de Colorado în jocul Wild Card. Dacă se mențin înainte, ei vor intra în jocul lor cu Dodgers cu un record de deschidere în deplasare de 15-11, învingându-și rivalii cu 13-0 în ultima lor deschidere pe drum în LA.

Nu contează. ieși din jocul 1 și concediază dacă vrei să joci Dodgers. Ei sunt mult mai bine să închidă o serie acasă, după cum demonstrează recordul lor incredibil de 21-5 în această situație. Arizona are 12-14 la închiderea drumului, așa că obosește-te să-i iei dacă această serie merge până la capăt.

În sfârșit, avem Campionul MondialChicago Cubs care au primul meci în deplasare din postsezon vineri. În deschiderile în deplasare, Cubbies sunt 15-11. Ei se confruntă cuWashington Nationals care au terenul de acasă și sunt, de asemenea, 15-11 în deschiderile de acasă.

În funcție de preț, Cubs ar putea au ceva valoare aici. Dacă această serie merge la distanță, Nats sunt 14-10 în închiderea acasă, în timp ce Cubs sunt 13-13 la închiderea drumului. Nu este un loc bun pentru Cubs, deoarece Nats s-ar apropia probabil în fața mulțimii lor de acasă.

Nu există o modalitate certă de a spune exact ce face o echipă să se descurce mai bine în timpul primelor jocuri sau ultimelor jocuri dintr-o serie, dar cel mai probabil este vorba de o mare varietate de factori. Echipele care se descurcă mai rău în închiderea unei serii ar putea privi în viitor, fie să prindă următorul zbor către un oraș nou, fie către toate sarcinile banale pe care trebuie să le facă dacă zborul respectiv se întoarce acasă.

Venind în o serie proaspătă ar putea însemna că o echipă se descurcă mai bine. Un jucător important care este pus în seria de mijloc DL față de unul care este plasat înaintea deschiderii, oferă clubului mai mult timp să se adapteze.

Deschiderile și închiderile nu sunt singurul unghi la care ar trebui să te uiți, dar este un instrument valoros pe care să îl priviți în anumite scenarii pentru a vă oferi acel avantaj. Cu siguranță ne vom uita la asta în postseason.

Ți-a plăcut acest articol? Asigurați-vă că împărtășiți și comentați ce credeți despre acest unghi, dacă vreo înregistrare v-a surprins sau dacă veți paria diferit pentru primul și ultimul joc dintr-o serie. Dacă o faceți, asigurați-vă că mergeți laInteracțiune sportivă pentru a vă testa abilitățile.

Rezultate / ProgrameMLB| ||716

Category : MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||775.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||802 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |827 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la meci – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.