Meet Evan Longoria's Date Jaime Edmondson

Sezonul MLB se încălzește și echipele joaca pentru poziția în playoff. Divizia de Est a Ligii Americane are o cursă foarte strânsă între Toronto Blue Jays, Boston Red Sox și Baltimore Orioles, iar New York Yankees joacă un catchup. PentruTampa Bay Rays a lui Evan Longoria, totuși, este pe sezonul următor, dar din fericire pentru el, fosta sa soție Playmate Jaime Edmondson va face sezonul dezamăgitor puțin mai ușor de acceptat. ..

Edmondson nu este doar o față drăguță. Tânărul în vârstă de 37 de ani a fost colegul lunii de joacă și o fostă majoretă a Miami Dolphins. Ea a terminat pe locul al doilea în The Amazing Race și a absolvit Florida Atlantic University cu o diplomă în justiție penală, pe care a folosit-o pentru a deveni ofițer de poliție. Dar acestea sunt toate fostele ei titluri. Deocamdată, ea se va concentra pe a fi mamă și soție pentru Evan Longoria, în timp ce acesta își continuă cariera promițătoare în MLB cu Tampa Bay Rays.

Rays nu s-au descurcat prea bine în sezonul 2016 MLB, dar există întotdeauna sezonul următor și alte echipe la orizont.Parierea pe MLB poate fi la fel de palpitant ca și vizionarea jocurilor și, folosind casele noastre de pariuri, veți găsi cele mai bune prețuri pe lângă o varietate de opțiuni de pariere. Înregistrarea acum beneficiază de un bonus de înscriere ingenios. Prinde mai multă acțiune MLB atât ca fan, cât și ca jucător de noroc sportiv și participă la succesele echipelor tale preferate.

Rezultate/ProgrameMLB

Categorie :Știri MLB