Mier, 05.04.2017 - 21:24 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 05/04/2017 - 21:24 EDT

Mizele Blue Grass de gradul 2 la Keeneland Picks

Grade 2 Blue Grass Stakes at Keeneland Picks

Previzualizare Bluegrass Stakes

BG

Bluegrass Stakes a produs ultima dată unKentucky Derby în urmă cu zece ani în Street Sense, care de fapt nu a reușit să câștige cursa, terminând pe locul al doilea în urma câștigătorului surpriză Dominican. Pentru banii noștri, cea de-a 93-a alergare a Bluegrass-ului ar putea merge în același mod, deoarece cursa este surprinzător de lipsită de ritm. Primele două opțiuni de pariere, McCracken (7/5) și Tapwrit (5/2) sunt ambele candidați de top pentru a câștiga Kentucky Derby-ul, dar ambele folosesc un stil de alergare în afara ritmului, care ar putea să nu prezinte bine, având în vedere forma proiectată a această cursă.

McCracken este considerat în mare măsură calul de învins în Kentucky Derby-ul în acest moment și conduce majoritatea grupelor viitoare la cărțile de curse majore precumSports Interaction . Stagiarul neînvins Ian Wilkes își revine mult așteptatul după o accidentare minoră la gleznă la sfârșitul lunii februarie. McCracken a fost văzut ultima dată câștigând clasa a 3-a Sam F. Davis în stil peste un Tapwrit de raliu. Cei doi se vor înfrunta din nou după victoria impresionantă a lui Tapwrit în derby-ul de la Tampa de gradul 2. Ambii mânzi au stabilit recorduri în victoriile lor din Tampa, dar niciunul nu pare o blocare în Bluegrass, în ciuda faptului că a adus acreditări impresionante în cursă. Între cele două, Tapwrit pare să aibă o viteză tactică ceva mai bună. De asemenea, este important să ne amintim că McCracken ar putea avea nevoie de această cursă după inactivitatea sa. Dacă vreun mânz pierde, dar rulează bine, nu ar fi neapărat o acuzare a șanselor sale la Kentucky Derby.

Printre ceilalți concurenți, J Boys Echo iese în evidență, dar, la fel ca primii doi, posedă un stil de alergare târzie. Antrenat de Dale Romans, acest fiu al lui Mineshaft a făcut un pas important înainte în ultimul său start, câștigând gradul 3 Gotham Stakes și câștigând cea mai bună figură 102 Beyer Speed. Acest număr este considerabil mai bun decât cea mai bună carieră a lui McCracken (95) sau a lui Tapwrit (96). J Boys Echo a alergat bine pe suprafața Keeneland, rupându-și fecioara din Lexington toamna trecută cu 5 1/2 lungimi. Gluma practică (7/2) va fi probabil mai aproape de 5/1 sau 6/1 la post și ar putea fi trimisă de la clopotul de deschidere de jocheul Joel Rosario după ce s-a antrenat bine în Florida.

Privind această cursă dintr-o perspectivă pură de pariere, nu va fi prea mare valoare pariarea celor mai buni cai. McCracken va fi probabil trimis să posteze la cote foarte neatrăgătoare - posibil chiar de 4/5 - iar Tapwrit va fi undeva în apropiere de 8/5, dar am putea vedea acele scenarii inversate în funcție de modul în care sharpies din Keeneland văd această cursă. În ciuda stilurilor lor de alergare, acești doi mânzi sunt cei mai probabil câștigători, așa că depinde cu adevărat de cine este gata să facă un pas înainte. După cum sa menționat anterior, Tapwrit pare să aibă ceva mai multă viteză tactică decât McCracken. De asemenea, nu este greu de imaginat un scenariu în care Tapwrit și McCracken se conectează prea devreme, punând masa pentru J Boys Echo. Această cursă ar fi fost un loc ideal pentru un viteză precum Battalion Runner, dar niciunul dintre acești cai nu pare în mod deosebit capabil să valorifice ritmul lent timpuriu.

Bluegrass Stakes Picks 2017

  • 1st: Tapwrit
  • 2nd: McCracken
  • 3rd: J Boys Echo

La sfârșit al zilei, viteza poate să nu fie jocul lui Tapwrit, dar el este suficient de rapid pentru a obține saltul pe acest teren sau măcar să se poziționeze în fruntea afacerilor. Aceasta va fi cea de-a treia cursă a lui Tapwrit din 2017 și ar trebui să tragă cu toți cilindrii, în timp ce McCracken ar putea avea nevoie de un efort de revenire pentru a deveni complet. Distanța de 1 1/8 mile va fi o necunoscută pentru fiecare cal din acest domeniu, dar Tapwrit, McCracken și J Boys Echo sunt toți bine cultivați pentru excursie. În exoticele cu mai multe curse, vă recomandăm să acoperiți numărul tuturor celor trei cai și să înrădăcinați pentru J Boy pentru a elimina supărarea ușoară și a crea o plată mai mare. Oricare ar fi rezultatul, Bluegrass 2017 este unul de urmărit cu atenție pentru toți cei care urmează traseul Kentucky Derby.

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||748.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||775 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |800 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.