Marți, 08.08.2017 - 05:40 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 08/08/2017 - 05:40 EDT

Calete Breeders Cup 2017

Clasică Breeders' Cup (sâmbătă, 4 noiembrie TBA)

Cu performanța slabă neașteptată a lui Arrogate din 22 iulie în San Diego Handicap, deodată Classic pare o cursă mult mai competitivă. Calul mare arăta invincibil în timp ce încheia 2016 cu victorii consecutive în Travers Stakes și Breeders' Cup Classic și deschidea 2017 cu scoruri uriașe în desfășurarea inaugurală a Cupei Mondiale Pegasus și a Cupei Mondiale din Dubai.

Arogat părea. destinat să se alăture lui Tiznow ca singurul câștigător de două ori al Clasicii, înainte de a alerga pe locul inexplicabil al patrulea împotriva competiției marginale din San Diego laDel Mar. Între timp, Gun Runner a continuat să arate impresionant în timp ce își desfășura competiția în Whitney Handicap laSaratoga - o cursă Breeders' Cup Classic "Win and You're In", poate ștampila el însuși ca „calul de acum”, în ciuda faptului că a pierdut în fața Arrogate atât la Travers 2016, cât și la Cupa Mondială de la Dubai 2017.

Classic Breeders' Cup 2017 Sports Interaction (SIA)
2017 Breeders' Cup Classic Outright

Pentru cei care încă mai cred în Arrogate , cote viitoare cu siguranță arată mai atrăgătoare decât în ​​urmă cu câteva săptămâni. Pariorii ar trebui să știe mult mai multe după următorul start programat al lui Arrogate în Pacific Classic, 19 august, la Del Mar - un alt eveniment Breeders' Cup „Win and You're In”. Întrucât recolta de trei ani din acest an nu reușește să se distingă, figurile Classic trec prin primele două, dar nu dorm pe cei din afară Keen Ice și Shaman Ghost.

Breeders' Cup Distaff (vineri, 3 noiembrie TBA)

În ceea ce este probabil cea mai profundă și mai competitivă divizie a curselor pentru al doilea an consecutiv, calitatea primilor patru sau cinci concurenți ai echipei Distaff poate speria orice concurenți supărați.

Nu vă așteptați la un teren mare, dar evenimentul va rămâne o cursă premium capabilă să fie la înălțimea finalului zguduitor și de duel pe care Beholder și Songbird l-au livrat în 2016. Evenimentul principal al primei zile de Breeders' Acțiune de cupă, Distaff este condus de Songbird și Stellar Wind, cu Vale Dori, Paid Up Subscriber, Abel Tasman și Forever Unbridled, de asemenea, o mulțime de capabili să câștige.

Mai simplu spus, nu există aruncări în Breeders' Cup Distaff 2017, toți concurenții menționați mai sus ajungând în formă maximă pe măsură ce vara avansează.

O privire rapidă asupra performanțelor anterioare, dezvăluie următoarele pepite:

 • Songbird și Stellar Wind sunt neînvinși în 2017 de la începutul lunii august
 • Vale Dori a pierdut două curse lui Stellar Wind cu un total de un cap
 • Abonatul plătit a câștigat Shuvee cu 32 de lungimi
 • Abel Tasman a câștigat trei curse consecutive de gradul 1 în divizia de trei ani|| |703
 • Forever Unbridled impressively won the Grade 2 Fleur de Lis in June depsite a lengthy layoff

Breeders' Cup Dirt Mile (vineri, 3 noiembrie TBA)

Întotdeauna unul dintre cele mai așteptate curse ale evenimentelor de undercard Breeders' Cup, mila tinde să fie locul de întâlnire între sprinterii de top care au nevoie de puțin mai multă distanță și routeri de top care au nevoie de puțin mai puțin imobiliare. Mila poate fi, de fapt, cel mai bun test adevărat al abilității ecvidelor brute - un sentiment recunoscut de mult de lumea reproducătorilor.

Mila din acest an pare a fi o distribuție diversă, fără lipsă de realizări recente.| ||712

Sharp Azteca, a blazingly fast sprinter, stretched out nicely July 30 in his last start to set the track record for a mile and one sixteenth en route to winning the Monmouth Cup. He figures to be capably opposed by the Bob Baffert-trained Mor Spirt following the four year-old's impressive display winning the Metropolitan Handicap in a laugher.

Accelerate și-a dovedit afinitatea pentru suprafața Del Mar în timp ce l-a depășit pe Arrogate de peste 15 lungimi în San Diego Handicap. Cu siguranță că nu a fost o performanță reprezentativă a lui Arrogate, dar forma lui Accelerate îl face un candidat de top pentru Mile.

Breeders' Cup Sprint (sâmbătă, 4 noiembrie TBA)

Ca de obicei, divizia de sprint este plină de cai duri într-unul dintre cele mai bune evenimente de pariuri ale weekendului. Printre adversarii principali, Mind Your Biscuits a rămas în formă de vârf după ce a câștigat Golden Shaheen din Dubai cu o victorie uimitoare pe 8 iulie în Belmont Sprint.

El va fi abordat de Drefong, care caută spate- în spate BC Sprint câștigă după ce a capturat cursa anul trecut la vârsta de trei ani. Drefong l-a aruncat pe jocheul Mike Smith la poarta din Bing Crosby Handicap de la Del Mar și mai târziu l-a împiedicat pe Roy H,un alt concurent puternic BC Sprint, în capul cursei. Cursa a fost câștigată în cele din urmă de Ransom the Moon și toți cei trei cai par îndreptați către Breeders' Cup Sprint - fiecare cu o șansă legitimă de a câștiga.

Handicaparii care studiază filmul ar putea dori să reia Bing Crosby de câteva ori. unde a apărut Roy H ar fi fost cel mai bun cal, în ciuda faptului că a alergat pe locul al doilea.

Va merita să țină cont în următoarele câteva luni.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :MLB News

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1254.

  Știri MLB - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||1281 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmare Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1306 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.