luni, 22.02.2016 - 18:31 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 22/02/2016 - 18:31 EST

Cote futures din Seria Mondială Bodog 2016 Prețuri de pariere în campionatul MLB

Bodog 2016 World Series Futures Odds MLB Championship Betting Prices

Linia de pariuri favorită din National League MLB World Series

Bine reprezentate pe tabloul de pariuri Bodog 2016 MLB World Series, echipele Ligii Naționale ocupă cinci dintre primele șapte poziții de cretă. După prima lor apariție în playoff în șapte ani, se prognozează lucruri mai mari și mai bune pentru Chicago Cubs, deoarece ei sunt favoriții lui Bodog pentru a câștiga primul campionat MLB din 1908. Los Angeles, al doilea favorit general în sezonul trecut în acest moment, se află într-un egalitate triplă cu San Francisco și New York ca a doua cretă, deși foarte departe de ritm, cu un preț de +1000 ML. După ce s-a prăbușit și a ars, ca primă cretă generală pentru deschiderea sezonului MLB 2015, Washingtonul completează primii cinci concurenți reprezentând Circuitul Senior. Participarea la playoff a 12 din ultimele 16 sezoane St. Louis, cu un preț de +1800, merită cu siguranță luată în considerare.

2016 Major League Baseball World Series Champion Futures Odds

2016 Major League Baseball World Series Champion Futures Odds

Cote pentru Liga Americană și Concurenți la Campionatul Clasic de Toamnă MLB 2016

Este singurul în frunte pentru Toronto și Boston, deoarece acestea sunt singurele echipe din Liga Americană din primele șapte pe lista de cote viitoare din Bodog MLB World Series. După prima lor apariție în playoff în două decenii, prețul Blue Jays Championship a scăzut de la +2000 la începutul sezonului trecut la cel mai bun preț de +1200 din Liga Americană din acest an. După ce au deschis campania MBL 2015 ca favoriți ai circuitului junior sezonul trecut, Red Sox a înregistrat un record de 78-84 și au terminat ultimul în AL East. Asta nu i-a împiedicat pe casele de pariuri Bodog să-i posteze pe Beantown Boys ca a doua cretă care reprezintă Liga Americană în Clasica de toamnă. Campionul în apărare Kansas City și Houston completează primele patru echipe de cretă AL, deoarece sunt la egalitate cu un preț de 1600 MLB Championship.

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021.

MLB News - 15/07/20
Montreal Expos Prop Pariuri: Expos va reveni la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos, cu zvonurile continuând să circule în jurul revenirii The 'Spos toLa Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

MLB News|| |784 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați principalii jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani vor să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.