sâmbătă, 01.04.2017 - 06:35 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli Sat 01/04/2017 - 06:35 EDT

Toronto Blue Jays au a 4-a cea mai bună cotă de la MLB pentru a câștiga Seria Mondială

Toronto Blue Jays Have MLB’s 4th Best Odds to Win The World Series

2017 Cote viitoare ale Serii Mondiale

Este aproape timpul ca 2017 să înceapă, așa că vom arunca o privire laCote World Series Futures, disponibile la Sports Interaction. Cum vor merge Toronto Blue Jays în acest sezon? Aproape că au ajuns la World Series anul trecut, pierzând în fața Cleveland Indians în 5 jocuri în ALCS. În ciuda modificărilor aduse listei lor, ei sunt încă la egalitate pentru a 4-a cea mai favorită echipă pentru a câștiga totul.

World Series Future Odds at Sports Interaction

Cartile au în prezentChicago Cubs favoriți. a repeta. Câștigând Seria Mondială doi ani la rând ar fi o adevărată ispravă după seceta lor de 108 ani.Boston Red Sox sunt totuși chiar acolo cu ei, ambii au un preț momentan de +450.

The Indienii Cleveland și arsenalul lor de lansări fierbinți sunt următorii în linie printate la +800, iar după apariția lor la World Series din sezonul trecut, merită. La egalitate cu Blue Jays la +1000 sunt Los Angeles Dodgers, cu Nationals aproape în urmă.

The Blue Jays a trecut prin multe schimbări în acest extrasezon. ulciorul R.A. Dickey este plecat la Braves, stângacul Brett Cecil este în St. Louis, Michael Saunders este plecat la Philly, dar cel mai important este pierderea lui Edwin Encarnacion, care este plecat la aceeași echipă a Indienilor care a eliminat Toronto anul trecut. Iată, sperăm la o altă revanșă de anul trecut.

MLB Future Odds 2017

Singura forță majoră a lui Toronto va fi lansarea. Pierderea lui Dickey nu a fost chiar o lovitură cu oameni ca Francisco Liriano, Marco Estrada, J.A Happ și liderul AL ERA, Aaron Sanchez, încă dominanti. De asemenea, Jays au reușit să-l semneze pe Jose Bautista și l-au adus pe Kendrys Morales de laKansas City Royals. Steve Pearce a fost și el achiziționat de la Orioles.

Cât de departe pot merge Blue Jays în acest sezon?

Deci pot ajunge? Din păcate, nu arată prea bine pentru Blue Birds.

Deși lansarea lor ar putea fi printre cele mai bune din Liga Americană, le lipsește multă putere din cauza absenței lui Encarnacion. Morales a atins doar 30 de ore anul trecut, comparativ cu 42 a lui Edwin, iar Bautista a scăzut și la putere. Russell Martin a început sezonul trecut îngrozitor, dar dacă el și restul echipei pot fi mai consecvenți, ar trebui să caute înpostseason.

Căutați-l pe Josh Donaldson să-și ducă echipa și în căutarea premiului AL MVP.

Așa că știm cu toții apărarea câștigă campionate, dar apărarea nu este suficientă pentru a te duce în cursa de campionat în sine.Toronto Blue Jays au un lansare mare și o eficiență defensivă ridicată, dar pur și simplu nu au puterea brută de a fi concurenți.

Chiar dacă Donaldson joacă consecvent și deasupra lunii pentru tot sezonul, Martin, Bautista și Morales vor trebui să-l susțină și să fie ei înșiși consecvenți pentru tot sezonul. Pitching-ul nu ar trebui să fie o problemă, așa că ar putea fi o idee bună să luați jocul Under in Blue Jays. Vor ajunge la mai mult de 86,5 victorii în sezonul regulat?

Credeți sau nu, șansele așa cum sunt acum, sunt nu. Dacă erau în postsezon și aveau nevoie doar de vedetele lor să se întărească pentru câteva jocuri pentru a câștiga campionatul, atunci această echipă ar putea avea o șansă, dar nu poate să treacă în acest sezon bazându-se exclusiv pe ulciorii și pe jucătorul vedetă. . Dacă ajung în postsezon, vom revedea această piesă, dar de acum, nu-i luați pe Blue Jays pentru a câștigaWorld Series. Red Sox sau chiar Dodgers ar fi jocuri mult mai bune.

Toronto Blue Jays Regular Season Wins Odds

Asigurați-vă că ne spuneți ce credeți în secțiunea de comentarii!

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||769.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||796 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |821 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.