Miercuri, 20.09.2017 - 07:19 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli Wed 20/09/2017 - 07:19 EDT

Cele mai bune recorduri MLB Home/Road 2017

Best MLB Home/Road Records 2017

Nu există nici un loc ca acasă

A team's home and away records aren't a definitive source of information, but each season there are teams that tend to do just a bit better away from home than we would expect. And then there are teams, sometimes great teams, which do worse at home for whatever reason. We'll look at some teams with the best road and home records, and also delve into if they were profitable, because that in itself is a different animal and leads to the unexpected.

Majoritatea echipelor preferă jocul acasă. a fi pe drum din motive evidente. Avantajul terenului de acasă în baseball nu este la fel de semnificativ ca în alte sporturi, dar asta nu înseamnă că nu poate ajuta. O echipă cu un personal puternic de lansare poate prospera într-un parc de pitcher (atâta timp cât îi cunoaștem numărul independent de parc, desigur), iar un vânt puternic poate ajuta acasă dacă ai o mulțime de sluggeri.

În acest sezon, echipa cu cel mai mare record acasă esteLos Angeles Dodgers, dar asta nu ar trebui să fie o surpriză. Eisunt 52-23 acasă și, deși asta i-a ajutat să ajungă în vârful NL West, în ceea ce privește pariurile, este mediocru. Mai puțin decât mediocri, de fapt, deoarece au acumulat doar+1,83 unități acasă tot anul. Deci a meritat să pariezi orbește pe cea mai bună echipă de baseball acasă? Probabil că da, dar nu am sugera acest lucru pentru restul sezonului.

Următoarele cele mai bune echipe sunt D-Backs, Red Sox, Yankees și Indians, toți oscilând între 48 și 45 de victorii acasă. . Desigur, este grozav pentru o echipăNew York Yankees care se află încă într-o cursă de divizie cu Sox, având doar 3,0 GB. Bombers au meciuri acasă în mână și au demonstrat că este un avantaj clar pentru ei să joace la New York.

On the Road Again

Schimbând vitezele, vom concentrați-vă pe recordurile rutiere ale unor echipe. Dacă ai ghicit că Dodgers vor fi din nou primii, pregătește-te pentru o surpriză. În ciuda faptului că dețin în continuare cel mai bun record din ligă, Dodgers, la 44-31, nu ajung laCleveland Indians' recordul lider al ligii cu 48-27, alături de Astros. Recordul „și Nationals” pe drum. Minnesota Twins sunt o cincime la distanță, la 39-33.

Spre deosebire de Dodgers de acasă, indienii au fost de fapt destul de profitabili departe de casă, la aproximativ +6,01 unități. Este ceva de avut în vedere în postseason. Totuși, sunt ca Dodgers, dacă îi comparăm acasă. Nu știm despre ce este vorba de Progressive Field, dar în ciuda performanțelor lor de top acolo, prețurile lor mari îi lasă acasă la -3,80 unități.

Houston și Washington au recorduri rutiere de 47-27 și, respectiv, 46-27, și ambele îl distrug absolut în ceea ce privește rentabilitatea investiției. Din cauza prețurilor scăzute ale acestor două echipe pe drum în timpul sezonului, ambele au fost cele două dintre cele mai bune cluburi pe care au pariat anul acesta. Astros au crescut în jur de +11 unități, în timp ce Nats se află la aproape +14 unități.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1154

  Some More Surprises

  În timp ce Am enumerat primele recorduri din ligă atât acasă, cât și în deplasare, prețurile aruncă cu siguranță o cheie de maimuță în lucruri. În timp ce profitabilitatea Houston și Washington reflectă recordul lor în deplasare,Colorado Rockies' sunt doar 39-36 pe drum, dar au realizat peste 13 unități de profit, aproape la fel de mult ca echipele cu un palmares mult mai bun. Red Sox și Yankees sunt echipe grozave de acasă, dar chiar și cu un record bun în deplasare, sunt zero în ceea ce privește profitabilitatea.

  În ceea ce privește recordul acasă, înNL East, este de fapt ultimul locPhiladelphia Phillies care au pierdut cea mai mică cantitate de unități acasă. Acestea includ Washington și Miami. În NL West, Padres sunt alături de Diamondbacks, fiecare planând în jurul a +11 unități acasă în acest sezon, cel mai bun din divizie. De fapt, ultimii din divizia lor, Oakland Athletics, au crescut cu peste 11 unități și acasă și au de fapt cel mai bun ROI acasă din întreaga ligă. Nu-i rău pentru o echipă care tocmai s-a clasat pe locul 12 în recordul direct acasă.

  Uneori merită să dispari o echipă grozavă care nu a fost profitabilă nici acasă, nici pe drum din cauza prețului lor. Și uneori este bine să mergi pentru o echipă proastă sau mediocră, care a primit prețuri atât de frumos, încât ajung să fie profitabile fie acasă, fie pe drum. Cu toate acestea, cu playoff-urile care urmează, cel mai probabil vom fi întâmpinați cu scenariul anterior. Și binevenim.

  Ți-a plăcut acest articol? Asigurați-vă că împărtășiți și comentați dacă ați fost surprins de vreunul dintre numere și dacă veți folosi recordurile sau profitabilitatea în limitarea play-off-ului. După ce ați terminat această limitare, mergeți în jos laInteracțiune sportivă și puneți-vă alegerile la încercare!

  Rezultate / ProgrameMLB

  Categorie :Știri MLB

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1235.

  MLB News - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||1262 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se epuizează în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1287 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Top 10 cele mai bine vândute tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri la top ieșiți la stadion în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.