Miercuri, 26.07.2017 - 16:37 EDT
EveryGame
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 26/07/2017 - 16:37 EDT

Expozițiile de la Montreal câștigă avânt pentru întoarcerea MLB

Montreal Expos Gain Momentum For MLB Return

Expozițiile de la Montreal Aproape de blocare pentru a reveni la MLB| ||663

Turns out Youppi! might get another shot at the majors soon.

Pe măsură ce averile Tampa Bay Rays și Oakland Athletics se prăbușesc, sprijinul a crescut pentru ca Big Show să se întoarcă în provincia La Belle. Dacă Rays sau A's nu găsesc un nou stadion, Montrealul este gata să intre și să recâștige un loc în MLB.

Bovada MLB World Series Futures

Toronto a ajutat la distrugerea primei francize MLB a României

Montrealul are a fost trendsetter cultural al României de zeci de ani, inclusiv în domeniul sportului profesionist. Orașul a câștigat prima franciză profesionistă majoră în afara tărâmului hocheiului în 1969, denumindu-și echipa de baseball după Târgul Mondial Expo 67 de succes, care a fost o sărbătoare a aniversării centenarului României. Toronto va urma exemplul, înființând Blue Jays în 1977.

Toronto Raptors și Vancouver Grizzlies au devenit următoarele francize profesioniste majore din România în afara NHL, direct inspirate de Expos și Jays.

The Expos never really had a chance to shine. Their best season was cut short by the 1994 MLB strike, which represented the first time a major pro league lost an entire postseason. Luptându-se să obțină profit, conducerea a trimis mulți dintre cei mai buni jucători ai lor departe de Montreal pentru a reduce costurile de operare. Aceasta a fost ultima picătură pentru franciză, care a scăzut îngrozitor în ceea ce privește prezența și calitatea baseball-ului pe măsură ce trecea începutul secolului.

Stadionul Olimpic, construit probabil cu beton mafiot de la Montreal, a simbolizat căderea Expos, prăbușindu-se bucată cu bucată până când structura învechită a devenit o criză. Paul Godfrey, director general al Blue Jays la acea vreme, sa alăturat votului pentru a muta Expos la Washington. El a recunoscut rolul Expos în stabilirea sportului în România, în timp ce a condamnat franciza în SUA, declarând: „Nu a fost un vot emoțional sau de baseball. A fost o decizie de afaceri.” Până în prezent, fanii Expos îl condamnă pe Godfrey și Jays pentru că nu au reușit să susțină o franciză din România.

Momentum Gathers For Montreal Expos Reboot

Uneori, nu știi ce ai primit până când dispare. Fanii de baseball din Montreal au experimentat acest lucru de prima mână, refuzând să lase ideea Expos-ului să moară.

Sigla lor emblematică rămâne populară atât pentru fanii echipamentelor grozave, cât și pentru locuitorii din Montreal. În ultimii câțiva ani, sute de mii de fani împodobiți cu hainele Expos au împachetat „O” pentru a viziona expozițiaBlue Jays jocuri, arătând o dragoste constantă pentru baseball și „ Spos.

În calitate de oraș, Oakland s-a chinuit să-și păstreze francizele sportive profesionale, iar Athletics ar putea fi următorii să părăsească Bay Area. Tampa Bay trebuie să scape de Tropicana Field, iar dacă nicio franciză nu poate construi un nou stadion, Montreal va interveni.

Stephen Bronfman și Mitch Gerber conduc un grup de investitori care depun eforturi pentru a îndeplini condițiile necesare pentru ca baseballul să se întoarcă în Quebec. Primarul Denis Coderre a semnat o scrisoare împreună cu Bronfman, care a fost distribuită celor 30 de echipe și comisarului Rob Manfred, declarând public angajamentul de a se alăturaMLB. Acest lucru acoperă potențialul de relocare, precum și un scenariu de expansiune ori de câte ori liga decide să adauge o pereche de francize.

La apogeul lor în anii 1980, Expos-urile erau admirate pentru sistemul lor de dezvoltare a jucătorilor și nasul pentru talent, care le-a adus vedete precum Gary Carter, Steve Rogers, Andre Dawson, Larry Walker, Tim Raines, Vladimir Guerrero, Pedro Martinez și Dennis Martinez.

Incompetența managerială a creat căderea spre sfârșitul secolului, forțând MLB să preia controlul operațiunilor. Având o altă șansă, Montreal Expos își va aminti cum este să pierzi o echipă MLB și să refuze să-și ia franciza de la sine înțeles.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :MLB News

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1225.

  MLB News - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||1252 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza atunci când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1277 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați principalii jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.