Miercuri, 27.12.2017 - 06:50 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli | Wed 27/12/2017 - 06:50 EST

Favoriți MLB 2018 și defavorizați

2018 MLB Favourites & Underdogs

Yankees sunt acum favorizați în 2018

Ca am prezis,New York Yankees sunt acum favorizați să câștige World Series în 2018. Au făcut o mulțime de mișcări pentru a-i pune la +500 laInteracțiune sportivă, chiar înaintea Dodgers la +600 și Astros la +650. De Boxing Day, ei l-au semnat pe agentul liber CC Sabathia cu un contract de 1 an pentru un raport de 10 milioane de dolari, dar neconfirmat.

Totalul de lovituri al lui Sabathia este al treilea cel mai mare dintre stângacii din istoria pitchingurilor. Tânărul în vârstă de 37 de ani s-a întâlnit atât cu Blue Jays, cât și cu Îngerii înainte de a lua decizia de a se alătura din nou la New York. Odată cu apariția lui Luis Severino, yankeii sunt pregătiți să aibă o rotație de vârf în 2018. Gerrit Cole, de la pirați, este și el pe radar, iar dacă merge la Marele Măr, căutați ca prețul lor să scadă și mai mult.

Cea mai mare explozie de la Bombers a avut loc la începutul lunii când l-au achiziționat pe Giancarlo Stanton de la vânzarea de incendii Marlins. Se estimează că MVP-ul NL va adăuga aproximativ 30 de home run-uri la arsenalul Yanks în acest sezon și cel puțin 80 de RBI. Cu Aaron Judge, ofensiva lui Yankees va fi într-o viteză și mai mare decât în ​​2017, când au marcat pe locul doi cu cele mai multe runde din ligă.

Odată cu plecarea lui Joe Girardi, Aaron Boone este noul manager și încearcă să aibă un impact în primul său sezon. Miguel Andujar și Gleyber Torres sunt, de asemenea, doi jucători care vor ajunge să devină cu adevărat în acest club din New York. Și nu-l uita pe Gary Sanchez. Este suficient să spunem că yankeii arată bine, așa că așteptați-vă la o tonă de ură pentru ei... și replici umflate.

Cine îl poate opri pe Evil Empire?

TheLos Angeles Dodgers(+600) și Houston Astros ( +650) sunt chiar în spatele Yankeesului ca favoriți. Nu trebuie să uităm că aceștia sunt Campionii Mondiali și vicecampionii. Pentru Dodgers, probabil că Cody Bellinger nu va face decât să se îmbunătățească, iar Jose Altuve va avea cu siguranță un alt an grozav la bataie. Nu a dat semne de regres și este încă un viteză.

The Washington Nationals (+1000) au șanse mari, deoarece se vor îmbunătăți și sezonul viitor. Bryce Harper ar trebui să aibă un sezon spectaculos, deoarece este ultimul său an înainte de agenția liberă. Dacă depășește așteptările, s-ar putea uita la contracte pe un deceniu pentru jumătate de miliard de dolari. Și cu NL East atât de slab în acest moment, Nats se află pe poziția primă pentru intrarea automată (aproape) din nou în playoff.

Chiar și rivalii înverșunați ai Yankeesului,Boston Red Sox (+1200) le-ar putea da curs pentru banii lor dacă fac mișcările corecte. Au deja talente tinere, precum și lovitori de putere. Chris Sale este, de asemenea, un fenomen și încă nu dă semne de regres. Dar, odată cu adăugarea lui Stanton, Sox încă par lăsați în urmă. Aterizarea lui JD Martinez ar fi uriaș pentru această echipă și ar face această veche rivalitate mai competitivă, dar yankii ar renunța totuși.

Some Rebel Underdogs

TheLos Angeles Angels (+1600) ar fi putut avea un sezon sub .500 anul trecut, dar totuși și-au depășit talentul. Neavând un ulcior as, ei încă au făcut câteva curse frumoase ici și colo în timpul sezonului, bune pentru locul 2 în AL West. Știm cu toții că Astros vor sta pe acel tron ​​în 2018, dar Îngerii arată bine să obțină acel loc Wild Card. Cu Shohei Ohtani în echipă, așteaptă-te ca îngerii să meargă mult mai departe în 2018. Să sperăm doar că va rămâne sănătos.

The San Diego Padres ( +10000) ar putea fi jos pe lista câștigătorilor World Series, dar la acest preț, ai crede că au avut cel mai prost record din ligă în 2017.

Sfârșind pe locul 4 în NL West, peste Giants care sunt listați la +2000, Padres au șanse la fel de bune ca și Giants. Ambele echipe s-au îmbunătățit în acest extrasezon și, în timp ce Dodgers vor păstra coroana în divizie, D-Backs și Rockies se datorează unei regresii uriașe. Sigur, nu este probabil, dar prețul este corect și Padresvor surprinzător.

Ce părere ai despre Yankees care vor merge anul viitor? Cine sunt câinii masivi care vor provoca scandal în sezonul viitor? Rămâi alături de noi pe măsură ce ne apropiem de sezonul 2018 MLB!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :MLB News

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1234.

  MLB News - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||1261 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1286 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați principalii jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la meci – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.