Vi 12.01.2018 - 06:26 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matei Manouli Fri 12/01/2018 - 06:26 EST

Arbitrajul MLB explicat

MLB Arbitration Explained

Ce este arbitrajul?

S-ar putea să fi auzit termenul o tonă recent, sau dacă nu, în ultimii ani în această perioadă. Fără să te plictisești cu jargonul juridic, o ședință de arbitraj este un jucător, reprezentat de agentul său, care se întâlnește cu echipa pentru a stabili un salariu. Audierile au loc în fața unui grup de arbitraj terț care rămâne neutru și va ajunge să stabilească salariul jucătorilor.

Totuși, nu toți jucătorii sunt eligibili pentru arbitraj. Există trei tipuri diferite.


Jucători eligibili înainte de arbitraj

Acești jucători nu sunt eligibili pentru arbitraj deoarece nu au jucat cel puțin trei ani de serviciu în liga majoră și sunt încă sub controlul echipei. În general, ei nu câștigă bani mari, deoarece echipa va pluti în jurul minimului, iar acești primi ani în ligă sunt meniți doar pentru ca jucătorul să își maximizeze potențialul. Jucând bine în acești primi ani, în ciuda salariului scăzut, îi va stabili o creștere mare a zilei de plată după trei ani. Mersul ulterior la arbitraj îi poate ajuta să obțină un salariu mai bun, dar și să-l mențină în limitele a ceea ce echipa este dispusă să ofere.


Jucători eligibili

Această clasă a doua sunt jucători care sunt eligibil pentru arbitraj. În general, aceștia sunt jucători cu între trei și șase ani de serviciu. Salariul lor nu este determinat doar de echipă, iar dacă jucătorul și agentul lor nu pot ajunge la o înțelegere cu echipa, o pot duce la arbitraj. Există totuși o excepție de la aceasta. Se numește Super Doi. Așadar, dacă un jucător are mai puțin de trei ani de serviciu, poate participa în continuare la audierile de arbitraj dacă are mai mult de doi ani și 86 de zile de serviciu și face parte din primii 22% dintre jucători.


Gratuit Agenți

A treia și ultima clasă de jucători sunt agenți liberi. Jucătorii devin, în general, agenți liberi după șase ani de serviciu și nu mai sunt legați prin contract de echipa lor. Ei pot obține arbitraj dacă echipa lor le-a oferit un contract de licitație până la termenul limită de licitație.


Jucători MLB implicați

În ianuarie, mai erau mulți jucători care se confruntau cu arbitraj, dar li s-au oferit contracte pentru a evita audierile. Cele mai notabile dintre acestea sunt Cody Allen dinindienii Cleveland. Relieful în vârstă de 29 de ani a semnat un contract de 10,575 milioane de dolari cu Tribe, o creștere cu 3 milioane de dolari față de salariul său sezonul trecut. Cel de-al cincilea sezon consecutiv cu o efectivă sub 3,00 este responsabil pentru creștere.

O altă afacere uriașă care a fost făcută a fost Khris Davis de laOakland Athletics. Sluggerul a semnat un contract pe 1 an la 10,5 milioane de dolari. Tanarul de 30 de ani a terminat sezonul trecut cu 43 de home runs si 110 RBI. Arbitrii îi mai au pe Kendall Graveman, Chris Hatcher, Liam Hendriks, Josh Phegley, Marcus Semien și Blake Treinen cu care să ajungă la înțelegeri sau sunt plecați la arbitraj.

Alți jucători de seamă care au evitat arbitrajul. sunt Stephen Vogt, care a semnat un contract de 3,065 de milioane de dolari cu Milwaukee Brewers, și Zach McAllister, care a semnat un contract de 2,450 de milioane de dolari cu indienii.

Încă fără contracte

Există încă un contract numărul de jucători care nu au contracte și se confruntă cu arbitraj.Houston Astros încă mai trebuie să ajungă la un acord cu Brad Peacock, Collin McHugh, Dallas Keuchel, Evan Gattis, George Springer, Ken Giles și Lance McCullers Jr. (Super Doi) înainte de termenul limită. De asemenea, Chicago Cubs ar putea să-i vadă pe Kris Bryant și Kyle Hendricks mergând la arbitraj.

The Red Sox și Yankees au, de asemenea, câteva stele nesemnate. Drew Pomeranz, Jackie Bradley Jr., Mookie Betts, Sandy Leon și Xander Bogaerts încă nu au un salariu pentru Sox, iar Aaron Hicks, Dellin Betances, Didi Gregorius, Sonny Gray și Tommy Kahnle se confruntă cu arbitraj pentru Yanks. . În nord,Toronto Blue Jays îi au pe Dominic Leone (Super Two), Josh Donaldson, Kevin Pillar, Marcus Stroman și Roberto Osuna încă nesemnați.

Dacă echipele și jucătorii nu ajung la un acord până la jumătatea lunii ianuarie, ambele părți își vor prezenta propunerile de salariu comisiei de arbitraj. Audierile vor avea loc la începutul lunii februarie, chiar înainte de începerea antrenamentului de primăvară.

Rezultate / ProgrameToronto Blue Jays

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
Știri MLB - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||769.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||796 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |821 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.