Miercuri, 15.11.2017 - 03:51 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli | Wed 15/11/2017 - 03:51 EST

Linii de deschidere a Houston Astros 2018

2018 Houston Astros Opening Lines

'Houston Strong' În 2017

Ce se mai poate spune? 2017 a fost anul lui Houston. Sezonul lor regulat a fost spectaculos, strângând 101 victorii la doar 61 de înfrângeri. A fost primul lor sezon de 100 de victorii din 1998.

Marea lor ofensă a fost recunoscută, deoarece a fost prima dată în istoria lor când trei Astro au fost numiți titulari pentru Liga Americană în All-Star Game.| ||666

Those three were Jose Altuve, Carlos Correa, and George Springer, each instrumental in guiding their team through the playoffs offensively. Pitchers Dallas Keuchel and Lance McCullers Jr. also made the team. The aforementioned Altuve, batting .485 in July, earned the fifth highest average in a single month sisce 1961, and broke a record for his team.

Tragedia uraganului Harvey a adusHouston Astros și oraș împreună cu sloganul „Houston Strong”, și cu siguranță i-a oferit echipei echipele necesare pentru a împinge limită, chiar și în adâncul postseason. După ce i-au învins pe Red Sox cu 3-1 în ALDS, 'Stros a avut dificultăţi cu Yankees în ALCS, care a durat şapte jocuri. World Series împotriva Dodgers a fost una dintre cele mai incitante din ultimul an și a mers, de asemenea, la distanță, dar a culminat în cele din urmă cu Astros fiind încoronați Campioni World Series.

The Astros în 2018

Astros vor intra în 2018 ca campioni apărați pentru prima dată în istoria lor. În ciuda dificultăților lor de a închide ALCS și World Series, această echipă Astros caută să fie foarte asemănătoare cu echipa de anul trecut și, credeți sau nu, s-ar putea descurca și mai bine.

Un motiv major este că Justin Verlander va fi disponibil pe tot parcursul sezonului în loc doar în ultima jumătate, cu excepția unei accidentări, desigur. Fostul All-Star a fost aparent revitalizat de când a venit la 'Stros, iar jocul său dominant în postsezon a asigurat fără îndoială titlul pentru noua sa echipă. Nu numai atât, dar Keuchel, McCullers Jr și Charlie Morton au fost toți excelenți în locurile de ambreiaj.

În ceea ce privește infracțiunea, ce mai e de spus? Media lor de .282 la bataie în sezonul regulat a fost cea mai bună din ligă, cu 1581 de lovituri și, de asemenea, au lovit cel mai puțin, cu doar 1087 K împotriva lor. Altuve vine de la un alt sezon de 200 de lovituri, cu un OBP de .410 și nu caută să încetinească. Carlo Beltran se retrage, dar asta lasă mai mult spațiu pentru ca echipa să rămână tânără mai mult timp.

Liniile Astros pentru a câștiga divizia lor

Având în vedere că Astros au obținut peste 100 de victorii în campania din 2017, nu ar trebui să fie prea dificil pentru ei să câștige din nou divizia cu un pau în postsezon.

The Divizia Vest a Ligii Americane este notoriu de slabă acum că îngerii și marinarii nu mai sunt concurenți. Niciuna dintre celelalte echipe din divizie nu a atins pragul de .500. Deci, chiar dacă Houston are un an de 85 de victorii, ceea ce ar fi nereușitor, cel mai probabil vor fi în siguranță.

ClasamentToronto Blue Jays

Linii Astros pentru a câștiga Seria Mondială

Cota viitoare la Houstonpentru a câștiga Seria Mondială este de +500. În prezent, sunt preferați să repete în fața oricărei alte echipe. Este o schimbare semnificativă față de anul trecut, unde au fost +1400 în extrasezon. Există totuși valoare la acest preț?

MLB Futures - 2018 World Series Opening Lines

Predicția timpurie a Astros pentru 2018

Cu accesul ușor la playoff, Astros ar trebui să poată merge adânc din nou în acest an. În funcție de care sunt adversarii lor, ei nu ar trebui să aibă prea multe probleme în ALCS, așa cum au făcut-o cu Yankees, și indiferent cine reprezintă NL, ar trebui să fim pregătiți pentru o altă serie mondială distractivă dacă Houston este implicat. Putem doar să sperăm.

Am atins atacul lor puternic și pitcheri titulari precum Verlander, dar singurul domeniu în care le lipsește consistența este bullpenul lor. Am văzut acele probleme direct împotriva Dodgers. Dacă pot repara asta, ar trebui să merite +500. Wade Davis, ca apropiător, ar putea fi exact ceea ce a ordonat doctorul.

Categorie :MLB News

Mai multe articole...
MLB News - 13/04/21
La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
What to Expect from the Blue Jays this season?

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||765.

Știri MLB - 15/07/20
Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||792 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Știri MLB|| |817 - 27/03/20
Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

Știri MLB - 27/03/20
Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
Top 10 MLB Best Selling Jerseys

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.