joi 23.11.2017 - 03:39 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matei Manouli Thu 23/11/2017 - 03:39 EST

Chicaco Cubs MLB Futures 2018 Linii de deschidere

Chicaco Cubs MLB Futures 2018 Opening Lines

2017 Un pas față de campania anterioară 

The Chicago Cubs au intrat în sezonul 2017 ca campioni în apărare și, ca atare, au avut multă presiune pentru a performa bine după ce în cele din urmă și-au rupt blestemul în 2016. În spatele managerului Joe Maddon totuși, sezonul lor regulat nu a avut rezultate la fel de bine. După ce au câștigat 103 jocuri cu un an înainte, au reușit doar 92 de victorii în acest an. Divizia lor a fost aprinsă până la sfârșitul sezonului. 

Achiziționarea lui Wade Davis înainte de începerea sezonului a fost o mișcare grozavă, deoarece apărătorul s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni. Și obținerea lui Jose Quintana la mijlocul lunii iulie a ajutat la consolidarea unei rotații de pornire care avea nevoie de câteva modificări pentru a fi grozavă. A doua jumătate a sezonului a celor de la Cubbies a luat amploare cu adevărat și le-au oferit fanilor ceea ce și-au dorit, ajungând în playoff.

În postsezon, titularii Kyle Hendricks și Quintana au ținut jos pentru a elimina NLDS împotriva lui. Washington Nationals în cinci jocuri (3-2), în ceea ce a fost o serie predominant cu scoruri mici. Sprijinul pentru alergare a lipsit, iar asta s-a arătat în timpul NLCS împotriva Dodgers, unde Cubs au reușit doar opt puncte în cinci jocuri. Nu a contat prea mult, deoarece liliecii din Los Angeles erau în flăcări și au eliminat Chicago în cinci jocuri (4-1), încheindu-și sezonul. 

Cubs Need To Soak Up Some Piching| ||672

While they had a serviceable pitching rotation in 2017, Jake Arrieta and John Lackey are both currently free agents, which leaves a gaping hole in Cubs chances for an above average season.

Adăugați asta. la faptul că nici Jon Lester nu este la fel de consistent, așa că Chicago va trebui să se absoarbă de niște pitching înainte de sezonul viitor. O opțiune ar fi agentul liber Alex Cobb, care a mers 12-10 cu o efectivă de 3,66 pentru Rays sezonul trecut, o îmbunătățire semnificativă față de anul precedent, iar alăturarea lui Cubs ar fi reciproc benefică, după ce a fost într-o echipă sub medie.

Cobb ar putea ajunge, de asemenea, pe Yankees, dar dacă Cubs îl pot apuca, vor avea majoritatea pieselor de care au nevoie pentru a fi din nou un candidat la World Series.

Altul zona pe care Cubs vor trebui să se uite este locul lor. Wade Davis este, de asemenea, un agent liber, iar fără el, ei pierd un apropiat formidabil. Viitorul lui Justin Grimm și Hector Rondon este, de asemenea, incert. Catcherul Alex Avila, Brian Duensing și Jon Jay intră și ei în agenție liberă. Antrenorul de la bancă, Dave Martinez, pleacă și el pentru a deveni antrenorul Nationals, în locul lui Dusty Baker.  

Vor câștiga ei divizia MLB?

În afară de AL Est, majoritatea diviziilor ligii au avut câștigători dominanti clar.NL Central totuși, a fost disputat în cea mai mare parte a sezonului, cu unele predicții că Brewers sau chiar Cardinals ar fi supărat în cele din urmă și vor ocupa primul loc.

The Cubs did have a better second half, but it's more likely they'll revert to their first half play, than to how they ended the season next year. This division doesn't have a clear winner, and with the Brewers improving, and Cards not far behind, the Cubs shouldn't take the division for granted.

ClasamentChicago Cubs

Cote de a câștiga Seria Mondială MLB

Cubs au deschis la+1100 pentru a câștiga Seria Mondială sezonul următor. Este la egalitate cu Yankees pentru locul 5 favorizat. Ca și în cazul lui Yankees, acest preț pare puțin generos, având în vedere capacitatea lor de a merge departe în timp ce încă mai lipsesc piesele. Această echipă a ajuns destul de departe în postsezon, cu aproape nicio rundă. Odată ce își rezolvă problemele de pitch, vor valora un preț mult mai mare decât +1100. Nu credem că ar trebui să aibă un preț mai mare decât Nationals.

MLB Futures - 2018 World Series Opening Lines

Predicția noastră

Căutați ca Cubs să aibă un sezon similar cu 2017. Poate că se vor descurca bine în prima jumătate, și nu a doua, dar rezultatul ar trebui să fie același. Ar trebui să obțină o divizie sau un loc de wild card și să facă o cursă solidă în postsezon. În funcție de jucătorii de clutch și veteranii pe care îi au în acel moment, ar trebui să poată obține câteva sărituri suplimentare de care au nevoie pentru a trece. Dacă este suficient pentru a le câștiga campionatul este prea greu de spus în acest moment, dar la +1100, știind că dacă sezonul s-a jucat de 11 ori, Cubs ar trebui să câștige măcar o dată, acest preț are o tonă de valoare.|| |706

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :MLB News

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1228.

  Știri MLB - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||1255 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1280 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la meci – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.